Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

pbalazs

Köszi a tippet mindenkinek.
Megnéztem a honlapot, hát, volna még mit javítani rajta...
Mástnem elnézek arra személyesen.

000000000

A Sidex.hu-n nézz körbe.
http://www.sidex.hu/wgdb_images/webshop_termekek_kep_933.jpg" border=0>

Moore&Wright gyártmány  
Finomállítási lehetőség  
Ki-be kapcsolható mágneses alap  
Mágneses erő: 800N  
Füles és normál mérőórákhoz egyaránt
5 024 Ft+Áfa
A mérő órák is jó árban vannak náluk.
Mérőóra 0-10/0,01  
Moore & Wright gyártmány  
A tapintó rozsdamentes edzett acél  
0-10mm-es mérési tartomány  
0,01mm-es leolvasási pontosság
5 696 Ft+Áfa

keri

Pont ezen gondolkodtam, hogy nekem nagyon nem hiányzik hogy még az is útban legyen, ellenben nincs igazán szükség az állvány finombeállítására.
Nagyjából ráállítom, a mutatóhoz odatekerem a skálát és annyi. Úgy is csak az eltéréseket érdemes ezzel mérni, nem az abszolút pontosságot.

4um5b65d

Lehet olyan állványt is kapni ahol a rúdon belül fut végig a bólintó mechanika állító rúdja.
Semmiképp sem hagynám ki ezt az állítási lehetőséget.
Főleg a szögtapintós órákhoz kell. Azoknak nem olyan nagy az indikációs tartományuk.

000000000

Így van![#eljen]
Én is rendszeresen használom a finombeállítót.

4um5b65d

Ja-ja, aki használja az tudja, hogy fontos dolog.
Aki még nem használta annak meg nem hiányzik, aztán azért mond le róla könnyen. Pedig ha tudná.... :)

besirkyjh

Tugyja az mert van neki ilyen is meg olyan is .Az esetek 90% ban viszont nem használja mert nem a futatokban tapintgat hanem a külsö paláston :)

Bár a szoknya alatt .....
Ode meg más kel...  

Devecz Miklós

E240 DC motort lehet fortuna meghajtó motornak használni? Ha igen, akkor a fordulatszámát hogyan lehetne változtatni?

besirkyjh

Feszültséggel .
Ha jol tudom van itt aki 80V DC-röl járatja ,de az élettartama kérdéses .
Nekem is van hasonlo az normál esteben 30V rol menne de 50 Volt alatt még nem látott , szerintem el is szédülne szegény :)
Haverom kérdeztem egyszer hgy Te miért mész mindig 160-al az autoval ,jött a válasz : azért mert 160 alatt szédülök :)

xfg6v697j

a mach telepítéskor,beleturt a sztup-ba,és azóta ezt írja ki a gépem,plusz nincs hangja.
http://kepfeltoltes.hu/111006/606612706n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

a vinfos is vagy három perc alatt tud csak elindulni.
valaki tudja a megoldás,hogy lehetb hejrehozni?
próbáltam a drivereket újraraknu,de nem igazán jött össze, metrt azt írja "rebut", de az sem segített,hogy a driverlemezzel indítottam a gépet.

000000000

Ilyet még nem tapasztaltam. Írt nekem valaki, én válaszolnék rá, és nem megy el az emilem.
Azt írja, visszautasítja a kiszolgáló a címet. Na, de ha nem jó címről írt, hogyan jött el?
Mit tudok tenni?  

000000000

Azt írja hogy erőforrás ütközés van a pci 4-es slot-ban
Beléptél már a bios-ba ?
néha az is elég ha belépsz és már törli is a hibát , de az alaplapfüggő.
Ha ez nem használ akkor elsőnek vedd ki a hangkártyát és tedd át másik foglalatba  , ha alaplapi akkor tiltsad ki. Ezután se megy akkor van még tippem mit lehet tenni.  

4um5b65d

Vájá csak....
Nemrég nekem is volt valami hasonló.
Visszadobta, hogy nem kézbesíthető, ennek ellenére még is megérkezett a címzetthez.
Hirtelen nem tudom kivel is leveleztem. Talán olvassa a fórumtárs és kisegít minket a szolgáltatója nevével. Hátha ugyanaz mint a te eseted.

000000000

Freemail -s a drága. Csak azt nem értem, másnak is írtam ma ezen a kiszolgálón. Ez, el se megy. Berakja a postázandóba.

4um5b65d

Elmenni el kell neki, csak esetleg hibával visszajön.
Ha nem megy el akkor nálad van a hiba.