Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

v2vhwz32z

Trapézorsóhoz ritkán kerül szervó beépítésre, ahhoz inkább golyósorsó dukál. Meg amúgy drágább a szervós, de nem biztos (lásd Sneci topikja megint csak)

besirkyjh

Szia  

Kicsi kavarodás :)
A szervo a visszacsatolással más mint a léptetö .A többi paraméterében ugyan ugy használhato .
Az AC és a DC szervo között a legnagyobb különbség a szénkefe ( DC-ben van ) és az ára az AC-nak több .
Egy bizonyos nyomaték felett ( kb : 3Nm ) a léptetö használata már nem igazán térül meg innentöl fogva érdemes esetleg elöször DC szervoban gondolkodni .

Mind két hajtásnak vannak elönyei és hátrányai is !

000000000

Nagyon szépen köszönöm

xkbv3nx0d

Nem ismertek valami kalkulátor amivel előtolási sebességet lehet kalkulálni, különböző anyagokra, szerszámokra stb?

279nwbpsa

Írtam email-t ez ügyben...

e7c897sd8

http://www.perfor.hu/?Mar%F3:Forg%E1csol%E1si_adat" TARGET=_fnew>Nézd meg ezt!

A többi szerszámnál is találsz hasonló leírást.

000000000

Küldtem én is valami excell táblázatot az mdekor-os címedre,amibe beírogatsz és kiszámolja neked az előtolást.

279nwbpsa

No,azt küld el nekem is legyél szíves.

wkbgzy80t

Én is kérek szépen egy példányt

000000000

VTamás,Ng elküldtem nektek is,ha juttok vele valamire akkor írjátok le légy-szíves,hogy h működik,mert nekünk "halandóknak" nem egyértelmű.Szerintem meg kell keresni,hogy melyik anyaghoz mekkora előtolás tartozik és azt tudja a táblázat kiszámítani a szerszámátmérő meg egyéb finomságok figyelembevételével.

xkbv3nx0d

jó lehet használni, csak kicsit tudni kell mit is akarunk kiszámolni..

279nwbpsa

Köszönöm szépen!Meglátom mire jutok vele.
Mellesleg én sem vagyok halhatatlan. :)

besirkyjh

Küldj egyet nekem is ( ha van még :)  )

vjanos

Én is kérnék egy példányt, hátha majd egyszer jól jön valamihez :D
Köszi.

besirkyjh

Szia  

Ha már lesz nekem is akkor tovább küldöm hozzád :)
A richy92 osztogatja ha igaz .