Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Nem tudom letölteni a Framework 3.5  
Nekem telepíthetö megoldás kellene . Nem netes kapcsolat . SEGÍTSETEK !!

000000000

Amit letöltesz az is felmegy a netre telepítés közben.

000000000

De csak a nyelvi fájlokért. Mintha létezne egy integrált offline telepítő, valamikor egy-két éve használtam, sajnos nem tudom, most hol lehet megtalálni. Alaposan át kell nyálazni a guglit.

4um5b65d

Lányok, nem tudjátok véletlenül, hogy egy vízszintes elrendezésű fémipari szalagfűrésznek milyen paraméterekkel kell bírnia? (rúdanyag darabolásra)

Pl:

- A kerekek alumíniumból vagy szürke öntvényből készülnek e? (rezonancia, miegymás)
- A kerekeken jól tudom e, hogy parafa borítás van ?
- Mekkora szalagsebességgel kell rendelkeznie egy ilyennek? tól-ig

ANTAL GÁBOR

szia Laslie!
nekem egy nagy ipari (Bomar) van 230 mm a névleges vágási kapacitása. Öntöttvas peremes a kerék nincs bobina nincs parafa. A sebességet csak a gépkönyvből tudom megnézni, de két fokozat van A gyorsabbal alut műanyagot vágok. Volt két KFD 250 esem (ózdi tanintézeti) de elvittem a méhbe (nem bántam meg) Szerintem a Bomar honlapon mindent megtalálsz (tipp www.bomar.cz)

ANTAL GÁBOR

40m/min ill 80 m/min  1.5 kw os  hajtóműves dahlanderrel

mxjj54gxi

10 éve tárolom úgy a verdámat, hogy fizetem a kötelezőt és a súlyadót, mert nem lehet rendesen kivonni ideiglenesen a forgalomból.
Ez is a sok köcsög természetkárosító miatt van, akik a patakba hordták a verdát, ahelyett, hogy leadták volna egy bontóban!
Sosem értettem, hogy miért érdemes egy autóval egy patakig menni, mikor a bontó is hasonló távolságban van??
A patakot azért mondom, mert konkrétan onnan húztam ki egyszer egy komplett trabit.

Motoros

Az autóbontás az egy jó üzlet és kell hozzá az ingyen alapanyag. Ha a természetvédelem lenne a fontos akkor miért nem elég igazoltan leadni az olajakat, gumikat stb káros anyagot. A sok használható alkatrészt meg a tulaj eladogathatná, ha van ehhez kedve.
Tegnap elvontattam az öreg verdát a bontóba, kaptam érte 4500 forintot--ez 5 ft/kg...jó mi?.
Az útvonalengedély volt 3500 ft, az ocsmányiroda is lesz vagy 5000 ft. A bónusodat is csak akkor érvényesítheted, ha leadtad az öreget--ki van ez találva.
A bontós kérte, hogy hagyjam benne a kulcsot is. Minek az nekik..talán még jó pénzért kiadják egy roncsderbire?
Persze én kivettem és zsebrevágtam..legalább egy emlék marad. :((((

000000000

Szia!

>Lányok, nem tudjátok véletlenül, hogy egy >vízszintes elrendezésű fémipari >szalagfűrésznek milyen paraméterekkel kell >bírnia? (rúdanyag darabolásra)

Működjön mert pár akciós hulladékot bevásároltak az ismerőseim.

Én az alábbi példányt vásároltam, bár nem volt olcsó de gyakorlatilag mindent vágunk vele és nem volt még vele probléma:

http://www.buitelaar.nl/comasy/templates/product.aspx?contentid=237&productid=1717" TARGET=_fnew>HBM 128 fűrész

Ha Budapesten jársz, szívesen megmutatom.

Üdv: András

keri

Nekem azt az 5ezret sem akarta megadni amikor látta hogy össze van törve.

Amúgy szétbontod magad, majd bejelented hogy megszünt létezni. A számos részeket leadod, írsz egy nyilatkozatot az ocsmányirodának, és ennyi.

Nem tudnak mit kezdeni vele, ha már nem létezik az autó.

keri

Skoda klub csinált hiéna partikat, vettünk egy lepukkant Skodát 10ezerért, leszedtünk minden használhatót, kinek mi kellet, az üres vázat meg leadtuk. A költségek eloszlottak, és mindeki hozzájutott jó pár értékes alkatrészhez, nagyon olcsón.

4um5b65d

Köszönöm Gábor, ezzel már el tudok indulni.
A motorról azt gondoltam, hogy jóval kisebb is elég rá az áttételek miatt. Na de mindegy ezen nem spórolok.

4um5b65d

Köszönöm a lehetőséget, de ennél jóval nagyobb gépben gondolkodom. Minimum 250-es átmérőt el kellene tudnom vágni, de inkább a 300-350 felé kacsintgatok.

000000000