Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Motoros

Ezt most mondod! Ez teljesen logikus és jónak tűnő legális megoldás. Sokfelé érdeklődtem, de ezt senki nem ajánlotta. Mostmár mind1. Persze ez nekem is eszembe juthatott volna.:(((
Ez is egy Skoda volt 120L és üzemképes.

sanyi84

Óriásit buktam, nem találom a mach 3 ba a kézi mozgatás előtolás állítás lehetőséget, fiatal vagyok de a reakcióidőm azért korlátozott... Elkezdtem az overrideot mint az ipari gépeken tekerni fel le de itt máshogy működik. Mi a titok?

Motoros

Szalai György

„250-es átmérőt el kellene tudnom vágni, de inkább a 300-350”
Tömör anyagból, akár acélból is?

wcsxp0uxa

Ekkora átmérőknél darut se felejtsd el megvenni ,amivel gépre teszed (ha tömör).

VViktor

Köszi tudom ,hogy itt lakok :D

sanyi84

Vetesi75

Egy targonca mobilisabb emelő eszköz.  :)

4um5b65d

A daru már rég megvan, most a kabát kell a gombhoz. :)
A 200 feletti átmérőknél inkább a műanyagok vágására gondoltam, acélból nem szívesen tartanék e feletti méretet.

besirkyjh

Szia  

Csak kérdezem .A bologato nem jo Neked ? Azt hiszem van belöle 470-es is .Az még kicsi ?

Sokat kinlodtam a szalaggal mert állandoan megrepedezett és tört magátol , és a viszonylag keskeny szalag hamarabb is el megy a derékszögböl föleg ha ráfut a kerék szélére .

Szalai György

http://www.ecvv.com/product/3238411.html" TARGET=_fnew>Itt találtam egy táblázatot a nagyobbakról, vágható méret, szalagsebesség, motor teljesítmény.

wcsxp0uxa

Egyszer guberáltam 1m körüli 100-as acélrudat ,szinte csak vonszolni tudtam. Elég az hozzá ,hogy csak az első elkopott fűrészlap után fogtam fel miért nem kajálja úgy a természet ,mint a 80-ast ,valami rozsdamentes anyag volt . Tehát a többi sorstársam mellé én is betettem a magam rovását ,azt visszavittem a méh-be .[#wink]

4um5b65d

Hát nem is tudom, van belőle egy 250-esem, de valahogy egy szalagra fájna a fogam.
Kérdezgettem a vaskerben, hogy mennyire vannak megelégedve a szalaggal és ott azt mondták, hogy a bimetálok teljesen korrektek. Előbb kopik el mint hogy elszakadna.

4um5b65d

Ezek a nagyok szerintem már nem köracél vágásra valók, inkább zártszelvény kötegekre.
Amivel tömöret kell vágni azoknál nem célszerű ez a fajta (csak függőleges) mozgásrendszer.

4um5b65d

Ja hát igen a méh teleppel meg is lehet szívni.
Inkább megyek a bótba, szeretem pontosan tudni, hogy milyen anyag áll a sarokban.