Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Ez igy igaz ha valami nagy vágoszélességü géped van .
Nekem 160mm-t vágott 90 fokban és ehez egy 200mm körüli kerék párosult , hát a lap még birta volna de 30 -40mm távolságonként jöttek a repedések és tört .
Nagyobb  a vágo sebesség de ez lehet hátrány is ha kopik a lapod , én inkább vékonxfalu zártszelvények pontos méretre vágásában láttam a nyag elönyét .(  válltozo fogsürüségü bimetál lappal ) .

besirkyjh

Mikor elkezdték a telephely vázát méretre vágni ilyen géppel vágták a 400-as I vasat , tényleg mint a vajat .

empé13

Én könnyűfém felniből csináltam magamnak szalagfűrészt. Kb 320mm-es kereke volt. (Most hely hiányában szét van szedve.) Zártszelvényt és nagy tömör anyagot is daraboltam vele, emulzió hűtéssel-kenéssel.

Motoros

Szia Viktor! Mult csütörtökön jártam felétek, látom valami átkötő út épül ami Lulán megy majd keresztül és rákötődik az M7-re. Ha jól gondolom akkor a körforgalomból indúl. Lemegy a Balatonig is?? Mikorra lesz kész?

3vv2btrhv

Köszi , holnap tudom kiprobálni .

VViktor

Szia Misi bá.Hát izé ,meg a hogy.Azt tudom hogy M7-re csatlakozik fel és igen a körforgalomtól indul.Dehogy a Balatonhoz elér-e nem tudom :(

kozo

Ismeri ill. használja valaki ezt a motort? => http://www.ebay.com/itm/AIR-COOLED-SPINDLE-MOTOR-0-8KW-ENGRAVING-MILL-GRIND-5-/250818946440?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a65f96588" TARGET=_fnew>Motor

Szemezgetek vele...

Mennyire hangos?
Milyen fordulatszám tartományban tartja a nyomatékát?
Mennyire tartós holmi?

Plexibe,rézbe, aluba gravírra kellene ill. alu marásra 6mm es maróig.

kozo

VÁMmal kell-e számolni?

887uiwjpw

Én nemrég vásároltam ebay-ről DHL hozta. Nekem csak Áfát kellett fizetnem.

Sz.József

A többiről nincsen infód?
"Mennyire hangos?
Milyen fordulatszám tartományban tartja a nyomatékát?
Mennyire tartós holmi? "
Kössz ...

887uiwjpw

#10789 erre válaszoltam volna. Én nem motort vásároltam.

Bencze András

Keresztcsavart, (félgömbfejes) miután össze... izéltem a keresztet hogyan lehet kivenni? IGBT-ben van nem lehet ütni vágni és nem igen lehet hozzáférni sem a kondiktól hogy bevágjam. Mit tanácsoltok?

Antal Sándor

Fúrd le a csavar fejét! A csavar szárát fogóval próbáld meg kitekerni.

000000000

Én (igaz nem elektronikánál) úgy szoktam az ilyen csavart kivenni,hogy egy kicsi vésővel meg kalapáccsal koccolgatom,amíg meg nem indul és kézzel ki nem lehet tekerni.Igaz van mostmár olyan szerszámom is,bár még nem próbáltam ki,hogy csak rá kell egyet kalapáccsal ütni és bármilyen lesarkazott,berohadt csavart megindít.Hogyha megtalálom dobok egy képet fel róla holnap.

Bencze András

Akkor csak a sínvastagságnyi kb 1,5 mm fog csak kilátszódni. Azt meg bajosan fogom meg.