Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Szóval...

Úgy hívják hogy, UNIVEKA 147 URAV, az EKM gyártotta, valamikor a múlt század hatvanas éveiben.
A műszer számlapján, 1965 a jelölt gyártási év.

PSoft

...

PSoft

...

Rabb Ferenc

A jó öreg UNIVEKA...

Volt egy (vagy talán több) rokona is ugyanilyen szép bakelit kabátban, pl a Thomson híd.

Szalai György

Az MMG (Mechanikai Mérőműszerek Gyára) embléma időtlenül díszeleg a HASZNÁLATI UTASÍTÁS tábla alján.
A hőskori technológia múltból iderezgő oszcillogrammja. Mintha csak a port akarná ,,lerázni" magáról.
Szép.[#worship]

Szalai György

Azok a kék színű egyszázalék tűrésű ellenállások. . . Hogy örültem, mikor kaptam pár darabot.
Az 5k-s huzalpotméter később kerülhetett bele?

Szalai György

Ki találja meg benne a cserebogarat?

PSoft

Igen, a következő mutatni valóm, az "ugyanilyen szép bakelit kabátban" díszelgő THOMSON-HÍD lett volna. [#kacsint]
No mindegy, Thomson-híd boncolás úgy se lett volna, azon még...sértetlen a zárópecsét. [#eljen]

Rabb Ferenc

Elrepült... [#nemtudom]

ANTAL GÁBOR

1965 ben 14 éves voltam.Édesapám tartós használatra hazahozott
 egy Univekát a munkahelyéről   : Nagyon boldog voltam és nagyon vigyáztam rá (szerintem meghaladta édesapámnak  az osztályvezetői fizetését . ) Remélem nem bontod tovább . Eladó?    Nosztalgiából szívesen megvenném...

PSoft

Itt van(nak)...
[#t24p7824#]
Pont, középen. [#vigyor2]

Rabb Ferenc

PSoft

Nem kell aggódnod, NEM bontom tovább.
Mint írtam is, még...nem az enyém. [#rinya] (de már, nagyon közel vagyok hozzá)
Boldog leszek, ha az enyém lesz!
[#nemtudom] Mennyi is lehet manapság egy osztályvezetői fizetés? [#wave]

PSoft

Nem tudom, de valamiért a múltból...ez "ugrott be".
De majd Gyuri...úgyis megmondja a tutit. [#vigyor2]

Rabb Ferenc

Én egy ilyen kuprox cellát kerestem - de nem találtam.
IdézDe majd Gyuri...úgyis megmondja a tutit.