Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

jani300

Hintójavító készlet lehet érdekelne jutányos áron !
Olyanom még nincsen :)
Az eladási anyagi értéke , tehát a gyors pénz , abban valószínűleg igazad van .
De műszaki történeti értéke , esetleg ha lehet ötletet meríteni a megoldásaiból ,az mindenképpen érték .
Na azért ezt sem ragoznám tovább .....[#integet2]

PSoft

IdézAz értéke kb zérus........Kb annyit érhet mint egy hintójavító készlet.

Mint akár, ez itt...
Zoknit se stoppol ma már senki, mégis van értéke, forintba kifejezhető ára.

fektiforg

"Ez egy lepusztult, hiányos, 42V-os gép" ez IGAZ, de maga a technológia ma is létezik !  Mit látunk a dobozban: szelepfészek marókat, szelepfészek köszörűt, hozzá szerszámokat( köveket)stb.
https://www.tmthightech.com/doc/tmt-hightech-523ae4bf3a441.pdf

afjybsise

Mi alapján árazzák be ezeket?

Szalai György

Boncoljunk.
Mondhatjuk, hogy? : Az ára az amit kérnek érte, az értéke meg az amit megadnak érte.
Az árat az eladó a piaci kínálat/kereslet alapján szabja. Az értéket a vevő a saját egyéni szempontjai alapján dönti el.
(Kívánatos...  jó... ízletes...kellemes.... hasznos.... szép.... megéri...  szomszédnak van már?  asszony mit szól? stb.)

Jozs

Köszi a válaszokat! ( Ha valakit esetleg érdekli keressen magánban, bár mint írtam nem saját cucc, de tényleg kidobás előtti stádiumban van. )

Lpeti11

Sziasztok.
Ma kaptam egy hibás Heidenhain MT 25 mélységmérőt.
Na...........Mi van benne?
Arra nem gondoltam volna hogy mérőléces technológia.
A képek mindent elárulnak.
25mm mérési tartomány
0.5 um ismétlési pontosság
25 év szolgálatban eltöltött idő.... :)

PSoft

[#rinya]
Valahogy, csak-csak...meg leszek nélkülük!

ANTAL GÁBOR

Kínából rendelhető egy furatba építhető kisméretű hálózati frekvenciamérő  ( az ablak színe lehet sárga ,piros, kék )
3 digites a benne lévő kijelző. ( de gondolom kettőt használ

Hogyan működhet ? van benne egy konrtoller ami egy időalap alatt megszámolja a hullámokat ?

Csuhás

Igen, szerintem egy 150Ft-os mikrokontroller, a kijelző esetleg egy pici fet a tápnak, pár ellenállás, egy két kondi, és esetleg egy kerámia rezonátor lehet benne. Maga a mérés a mérendő freki és a cpu óra arányai miatt inkább adott számú periódus idejének megmérésén alapulhat, legalább is én igy írnám meg.

ANTAL GÁBOR

Köszönöm. Van egy darabom de azt fel szeretném használni ( egy áramfejlesztőre tenném ) Hátha valaki szétboncol egyet ...

PSoft

Egy "retro villamos készülék", a múlt század hatvanas, vagy inkább hetvenes éveiből.
A magyar, EB15- típusú kismegszakító.

PSoft

Mi is van a zöld zárópecséttel védett, fehér bakelit tokban...

PSoft

Nem fogom már összerakni, mert..."van másik!" [#vigyor2]