Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

szf

szf

svejk

Nálunk bezár az utolsó üzlet is szombat délben. [#crazya]

svejk

Köszi a képeket!

Köztük azért van valami elválasztó, vagy egy légtér?

szf

szf

Középső műanyag két oldalára van felépítve a kioldók, jól látható  fázis oldalon a túl áramra kioldó mechanizmus ami működteti a nulla oldalt is egy kis műanyag alkatrészen keresztül. A két oldal kb 1mm vastag műanyaggal van elválasztva sehol sincs fémes kapcsolat.
Ettől függetlenül az "N" oldal nem segédérintkező és csak nulla megszakítására használható fel.

svejk

Ja!  
Értem már, tehát a középső rész két felére van szerelve a két mechanizmus és két oldalról megy rá még fedél.

A legkritikusabb rész ez lehet:

svejk

"Ettől függetlenül az "N" oldal nem segédérintkező és csak nulla megszakítására használható fel."

No ennek írásos mivoltát keresetem én tegnap egész este. :(

A fenti a magánvéleményed vagy csak az "N" jelölés egyértelműsíti számodra?
Esetleg van olyan hely ahol ez le is vagyon írva feketén fehéren?

szf

Szalai György

"Mi harminc? Mi mennyi?"

Most mi igen?

jani300

Hát valahol le van írva , de titkos infó :)

Szalai György

A, A fenti a magánvéleményed?
B, Vagy csak az "N" jelölés egyértelműsíti számodra?
C, Esetleg van olyan hely ahol ez le is vagyon írva feketén fehéren?
D, Esetleg hol?

PSoft

Feri "igen"-je, erre a hsz.ra született.[#kacsint]
[#t24p6233#]

PSoft

Számomra, a dedikált "N" jelölés egyértelműsíti a használatát.

szf

Bocsánat elkezdtem írni közben fényképeztem és technika ördöge közbeszólt.