Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Eléggé hiányos szegény pára. Sok kitartást hozzá! Ha sikerül életre kelteni egy vagyont fog érni!

Csuhás

Tippeljünk, bár kevés a fotó hozzá. Szerintem ha a motor egy kis szervó akkor lehetne valami swr mérő aminek a szondáját mozgathatta a motor. leginkább valami lokátor alkatrésznek gondolnám.

RJancsi

Szerintem fluxus-kondenzátor. [#nyes]

Rabb Ferenc

Mia szösz ez? Csak tán nem egy MIA motor? Ezek örök életűek...

fn47xk7ei

Sajnos hiányos.Egyenlőre szétszedés alatt van és keresek hozzá fényképeket, alkatrészeket, kerekeket. Ez eredetileg egy családi ékszer, pontosabban a vőm nagyszülei használták anno Rakacán. Most rám bízták.[#fejvakaras]

fn47xk7ei

1 hangszóró jár neked.[#eljen]Holnap lefényképezem az előlapját ami persze rögtön közelebb visz a megoldáshoz mert ugye vannak itt öreg bakák is akik felismerik majd rögtön. Az eredeti dobozát már kineveztem hulladékvas gyűjtőnek.

fn47xk7ei

Ja, ja.[#integet2] Láthatod a jellegzetes bakelit vagy kemény műanyag darabkát.

svager

RJancsi

Régóta gondolkodom, hogy venni kéne egyet, de a dízel szimpatikusabb. Jobban füstöl, de az adagoló megbízhatóbb mint az ezeréves gyújtómágnes és a karburátor.

fn47xk7ei

Előlapi fénykép.

fn47xk7ei

Folytatás.

Szalai György

Na most akkor что это?

000000000

Eröl hiányzik a fogaskerék lánc hajtás (tengelyvég)...
Ez egy láncos önhordozó hegesztő,vágó fej meghajtás része .....[#eljen]

PSoft

Ma futottam össze vele.

További boncolás, -ha lesz- csak pár fotó kedvéért lesz.(no meg, az én kíváncsiságom kielégítésére)[#smile]

somma

Jaj de cuki kis kenotron !
Egy ilyennek a nagyobbacska tesójával még '74-'75-ben a "nagyoknak" volt szerencsém asszisztálnom, mikor néhány 20kV-os kábel üzembe helyezés előtti vizsgálatát végeztük.
Ez abból állt, hogy az ereket először egymáshoz, majd azokat összefogva a köpenyhez a névleges feszültség háromszorosával (63-65 kV) nyomatták adott ideig. Közben a szivárgási áramot jegyzőkönyveztük. A mérés végén volt mindig a csattanó !
Folyt köv...