Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

svejk

Az épülettömbünk előtt úgy 10 éve cserélték le bordás műanyagra. De azon legalább megáll a sörösüveg. :)

Van egy katonasági emlékem is a szekrényről.

Valaki köpött, hogy szilveszterezni akarunk...
Szerencsére megtudtuk, fél óránk volt rejteni.
A tömények, mivel bírják a hideget ebbe a szekrénybe kerültek az udvaron.

A bor a széntárolóba a rakásba elásva, a sörök az M zárolt kocsik alatt az aknába, de még egy üveg rum egy nagy bakköszörű talpa alá is beugrott a lakatos műhelybe. :)

A száselvtárs -nyugodjon békében- ott toprzékolt az aknadeszkán, hogy adjuk elő a piákat.
Mi csak néztünk tágra nyílt ártatlan szemekkel...

svejk

Persze nem ebbe...ilyenbe.

rokonok

Valamit kifelejtettél. A mazsolát és a Tádét. :)

PSoft

A magyar baka, midig is leleményes volt!:)
rossz lett volna az Újévet kóterral kezdeni.[#nevetes1]

PSoft

Valaminek, a valamije lehetett...:)

Van benne kicsi DC motor, fogas íven állítódó optika, két szolenoid(egyik forgó), motoros poti, tükör, optikai érzékelő....

zozo

Az már politika lett volna....  Tudod, úgy köpött előtte a fogmosó maci, hogy C-C-C-P  [#nevetes1]

PSoft

PSoft

zozo

Hóóó, mekkora kincs, fotodióda! Gyerekkoromban volt a kincseim közt és nagyon büszke voltam rá.

PSoft

Szalai György

És a Reed relé az smafu?
Tirisztor híján olyanból volt az első "fényorgonám".
Betoltam egy hangszóró kimenetre kötött jelfogó tekercsbe és kettőhuszas izzót villogtatott.
Csak jól kellett beállítanom a hangerő szabályzót.
Volt bőven cserepatron. Most is van.

fn47xk7ei

De hát én nyugodt vagyok !

fn47xk7ei

Igen , nem olvastam vissza így nem javítottam a helyesírási hibát .( Nagy Bingóról nulla véleményem van .)

PSoft

Egy "Egér, a Marson"...
Vagy inkább, a Marsról.[#nemtudom]
Méghozzá, egy infrás, fehér egér.:)

Hosszú évek óta, az egyik polcomon lapult.
Kárt, nem tudott csinálni, a lemerült elemekkel.[#nevetes1]
'anno eredeti elemeket nem találván én cseréltem benne, a képeken is látható, Lítium blokkokra.

PSoft