Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

xt79ipd3

Telefonról bajos egy kicsit.

PSoft

Egy másik, legalább krisztusi kort megért "csoda".[#nevetes1]
Nem találtam rajta felségjelzést.:(
Tudja valaki a gyártóját...nevét a szekrénynek?

g89ketty

Remélem Te is leszel.[#integet2]

fisrcxuk3

Nem semmi. Ez mellé még szivesen betenném a tanműhelyi bicska gyártás csúcsát ;Ha jól emlékszem  rozsdamentes anyagból készitettük.A nyélből oldalra kellett kinyitni egy betétet,abból nyitottuk a pengét ,visszacsuk a betét,igy használatra kész a bicsak. Ha jól sikerült a reszelés ,illesztés, akkor a betét visszacsukaskor elvágta az ujságpapirt.(Ezért már ötöst lehetett kapni.)
Nincs meg valakinek ?

somma

Emlékezetem szerint ezeket a 70-es években az ÉMÁSZ berkekben  TITÁSZ szekrényeknek nevezték . Már akkor gőzerővel cserélték az erősen korrodálódó alsó része miatt, ezért gyorsan eltűntek az utcákról,

zozo

Itt is van egy bicsak :)

Szalai György

Nem voltak rosszak. Beton alapra csavarozva, ha nem érték fel a kutyák, még az aljuk sem rohadt szét. Karbantartva örök életű lett volna.
Lehetett kezelni, volt benne elég hely.
A mostani üvegszálas műanyag elosztókban egy lakatfogós terhelésmérést is nehéz megejteni, annyira tömörek.
Minden műanyag, hajlik, szétesik. Takarítani, hőmérőzni, után húzni, pofán zsírozni ezeket is illik.

Rabb Ferenc

PSoft

Köszönöm az infókat mindenkinek.[#worship]

"Egészen már a 60-as évektől gyártották! Ez az érdekes forma továbbra is rejtély!"

Érdekes egy dizájn, az biztos.:)

PSoft

Betonalap nélkül, zárt(kutyamentes)környezetben árválkodik, az árnyas fák alatt.
(az idők kezdetétől, lehet, hogy az idők végezetéig?):)
Gyanítom, hogy az elmúlt 15-20 évben, én voltam az egyetlen aki kinyitotta ezt a szekrényt.
Engem is csak...a kíváncsiság vezérelt.:)

fn47xk7ei

ÉN NEM ÉRTELEK benneteket ![#fejvakaras] Miért nem gondoltok az "Orion űrhajó kalandjai"-ra .Esetleg  a 60-as évek stílusára ?[#wave]

fn47xk7ei

Mielőtt valaki nem értené - 60-as évek nekem a " Tenkes kapitánya" később jött Rinbaldó Rinaldini és suhancként ért az Orion űrhajó kalandjai .

zozo

...és kicsivel előbb Belphegor a Louvre fantomja :) -amin gyerekként majd besz@rtunk az izgalomtól, félelemtől :)

vadember

Rinbaldóról nem hallottam, csak Nagy Bandóról.
Gondolom, hogy Rinaldót akartál írni.

PSoft

Nyugi Lajos!:)

Hidd el, akik itt írogatunk...
Szerintem, mindegyikőnknek megvoltak az említettek.:)

@zozo Belphegor-ját pl. én "befele fordulva", az éjjeliszekrény fésülködőtükréből néztem az AT403-as kerekded képernyőjén.[#vigyor2]
Anyám szigorú volt, azt mondta...
-fordulj befele!!!
Én meg...szófogadó gyerek voltam! [#nevetes1]
[#wave]