Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

Csuhás

hostya

000000000

Az csak a leszívó csonk helye.
Amúgy akkor vékony huzallal lenne betekerve a cső ami adná a 3. elektródát.
Ekkora villanó csöveken a vezetőképes festék pikk-pakk leégne.
Anno csináltam stroboszkópot (600Ws) amiben a boost feszültség 1200 Voltra töltött és 8-10kV ionizálta a gázt.
Ott közel a sziluettje beleégett a falba az embernek [#nevetes1]
22Hz-ig lehetett felhúzni, de utána vörösen izzott a cső.
Sajnos azóta se találtam hasonló csövet.

u6p5jr23k

Átfogalmazom a címet: mi és hogyan nem működik...

Kínai barátaink nem resstellnek még az olvadó biztosítékon is spórolni. Fóliából alakították ki a kívánt? értéket.
Becsületükre legyen mondva, hogy legalább ez van.
Egyébként nem értem teljesen, hiszen a helye megvan. Rá is van szitázva, sőt a 2 furat is megvan.
Persze az értéket már nem tüntette fel.

jani300

Ződek vagyunk ! Minden eldobható :(

Rabb Ferenc

Ugyan már! Méltatlankodsz ahelyett, hogy örülnél neki. Még a két furatot is figyelmességből odatették, ha elrontasz valamit és kiolvad a bizti könnyen pótolhasd [#ravasz1]

s7manbs8

A maguk szemszögéből mindent optimálisra csinálnak. :)

PSoft

Ez biztos hamisítvány lehet, mert ez...nem kínai![#nevetes1]

Kisamotors

Ez az egész táp (ha az), annyiba kerül, mint egy jobb üvegbizti... lehet ezen elmélkedni.

szf

Nehogy felboncold! Megyek érte....egyszer

2f428kduf

De rég volt dolgom ilyen fotocellával.

jani300

Nem boncolom, csak egy érdekes régiség

fpd0kbd4

A képen látható légsűrítő szerkezetet,érdekes mechanikai kialakítása miatt tettem magamévá. Valószínű sosem fogom semmire használni.Ismerős valakinek? A kérdés: hol, mire használhatták eredeti funkciójába? (fogalmam sincs róla)

Csuhás

Bicikli pumpának nézem, vagy valami orvosi, ballon felfújó eszköznek. De csak tipp, igazából fogalmam sincs mire jó.

RJancsi

Nekem nagyon ismerős, szerintem az enyém. De ha mégsem, és soha nem fogod használni, nem eladó "véletlenül"? Nagyon tetszik... [#whatever]