Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

jani300

Ludballon pumpa . nekem ez ugrott be elsőre ... :)

fpd0kbd4

A rozsdamentes anyagából én is valami ősi egészségügyi vagy élelmiszeripari felhasználásra tippelek.

fpd0kbd4

Ha tényleg ismerős és a tiéd volt, míg meg nem találtam, akkor elárulnád,hogy mi az eredeti funkciója! Ha kiderül hogy mi ez és kiábrándulok belőle, neked ajándékozom.

000000000

Már csak egy kérdés, szív vagy fúj ?

jani300

Attól függ merre tekered [#papakacsint]

000000000

Dugattyús cuccnak nem totál mindegy ? [#nemtudom][#nevetes1]

jani300

Csuhás

Nem mindegy, ez a kép alapján biciklipumpa szerű szerkezet lehet, azaz az egyik szelep maga a dugattyú tömítése, míg a másik feltehetőleg a kivezető csonkban van. Ezek elrendezésétől függően szív vagy fúj.

000000000

Nem tudom miként vagy vele, de nincs röntgen látásom mint superman-nek, ezért kérdeztem.
Tisztában vagyok a működésével , de a felhasználási helye függ attól, hogy szív vagy fúj a csonkokon.  
Tippem van rá mert ezek a csőcsatlakozások nagyon emlékeztetnek egy sváci gyártó szívóinak kialakítására. (fricar)
Tehát ez valami ősrégi századeleji tábori kórházi berendezése is lehetne.

jani300

Én csak viccűni próbáltam ám ...

RJancsi

Csak vicc volt és annak elég gyenge, hogy valaha az enyém lett volna. De reménykedem, hogy egyyzer majd kiábrándulsz belőle.

fpd0kbd4

Mivel jelen állapotában se nem szívott se nem fújt én légsűrítőnek neveztem.De a boncolásnál kiderült, hogy szív.A képen látható zöld trutymót letakarítva,bezsírozva a bőr karmantyút, korrekten  működik.Úgyhogy megkockáztatom,"Besenyő  Pistabácsinak megint mindig igaza van" (nem megsértődni) Ezalatt értem,hogy a fölhasználási területére is a Te tipped a legvalószínűbb.

RJancsi

Ajaj! Romlanak az esélyeim. Ha már ennyi időt áldozol rá a végén megszereted... [#nevetes1]

svejk

Főleg ha jól szív. [#vigyor2]

000000000

Mai felboncoljuk rovatunk áldozata !
Aki eltalálja mi látható a képen az kap egy mezei felfújható piros pontot ! ( én tudom mi ez )