Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Ne 'bosszancs mááá!

Honnan a fészkes nyavalyából tudhattam volna, hogy...mi van a vasmagra írva?![#nevetes1]
Átlátok én a bakeliton? Meg a...varnison?
Ugye, hogy nem![#crazya]

szf

Vérzik érte a szívem.Màr ami megmaradt.Inkàbb ezt is megvettem volna.
Akkor emlékére [#pias][#pias][#pias]

Csuhás

Érdekesebb kérdés hogy mi van ráírva a vasra? Egy áramtartomány. Ok, de mit jelenthet? Miért írták rá?

svejk

Erről jut eszembe, van most valaki itt aki röntgen gép közelébe tud jutni?
Van egy hybrid modulom, aminek nagyon szeretném tudni a topológiáját.

svejk

Az áramváltó átka mA-ben kódolva! :)

Valószínűleg a vasmag hiszterézisére utaló érték lehet.

PSoft

Műtét?

De hiszen ez, nem is volt beteg!
(ugye, nem kapok mos egy csomó "feketepontot" a mellé az egy szem piros mellé!)[#ijedt]

PSoft

Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy van valahol egy "cimbije" is.

Nahh, majd körülnézek.
Ha meg lesz, az a tied lehet.[#wave]

szf

Az faca lenne ,bírom a régi dolgokat.
De nem megyek üres kézzel!
Csak nézz körül nagy a csomi!

zozo

Hát, ilyen "kegyetlen" boncolást még nem láttam tőled. [#pardon1]Szanaszét fröcsögött a vére is szegénynek...
látszik, hogy még élt.[#nevetes1]

sasi

Szia Svejk!

Meg tudom röntgenezni digitális berendezéssel.

PSoft

Kihoztátok belőlem az...állatot miii???
[#nevetes1]
Tudod mi a borzasztó?
Valahogy...nem is bánom!

PSoft

Egyébként, nem vagyok benne biztos, de majd valaki a "régiek közül" kijavít, ha tévednék.

Úgy rémlik, hogy ez(ek)a mérőváltó(k), valamelyik mérőbőröndnek a tartozék áramváltója lehetett.
Talán a...Lilliput-é?

Ha igen, akkor alaptalanok Szalai kolléga aggályai a cingár banándugós mérővezetékekkel kapcsolatban.
Vastag, villás saruban végződő mérővezetékei voltak annak!
Jól beszoríthatóan a "banánhüvely kézi csavarja" alá.:)

Szalai György

Juhhú. . . Mi van itt?
Ugye, hogy jó érzés gátlásokat félretéve arrébb tolni a mindennapi korlátokat és egy kicsit nem annyira viselkedni.
Ez nálam már bevált feszültségcsökkentő módszer. Ha stresszes volt a nap, akkor kibelezek valami készüléket.
A régieket kegyelettel és óvatosan, a mostaniakat kaján kárörömmel vegyes utálattal.
Ettől megnyugszom, így nem kell csúzliznom a szomszéd macskáját, vagy kiszurkálni anyósom befőttjeit a spájzában.
Senki koax kábelébe nem szúrok gombostűt a padláson villanyjavítás közben és egyéb gazságokat sem követek el semmi élőlény ellen.

Ahol rendezett képet mutat a boncasztalod, ott egyáltalán nem is horrorisztikus.
Volt akit megerősített és volt akit elrettentett, de mindenképp hatásos az biztos.

svejk

Köszönöm, ment fórumos üzenet!

PSoft

"A régieket kegyelettel és óvatosan..."

Nézd csak, kikkel futottam ma össze!

Ti még nem látjátok...
Kilenc éves voltam, mikor beütötték a képen a jobb oldali adattáblájába a dátumot.
Ő, már az enyém!:)[#wink]

Direkt Őt választottam, nem a bal oldalit, a sértetlen, nagyszerűen olvasható adattáblája miatt.
Azonkívül, a "retek" alatt, szinte újnak tűnik a gyári zöld kalapácslakkozása is.

Odamentem hozzá...
I-gomb benyom, halk, dobozhangú kattanás, a kis kör alakú üvegablak mögött is megjelenik az "I", semmi zizgés/zümmögés!
Teszi/tette a dolgát, közel ötven éven át a mai napig.[#eljen]
Ma jött el a nyugállományba vonulásának napja...

Most akkor...mi legyen?[#nemtudom]

"A régieket kegyelettel és óvatosan..."

Ebben az esetben, így gondolod Te is?

(addig is, egy...előzetes kép):)