Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

Miki2

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 május 22, 10:26Saját profilodon a bal felső sarokban. Kinézet és elrrendezésen belűl.
Beállítottam neked.

Ott tudsz akár szinvilágot is választani.
Köszönöm rendben működik..

Miki2

Üdv!
Mit jelent ez a "ICQ" rövidítés a profil beállításoknál?
A fordító nem értelmezi, meg én sem.
Beírtam az irányító számot, hibát jelez.
Köszönöm a választ.

lipotium

Idézetet írta: Miki2 Dátum 2025 május 22, 15:51Üdv!
Köszönöm a választ.

Gondolom az ICQ Messenger "i seek you"  profil név lenne. Nekem is volt régen ilyen profilom, de ha jól tudom nemrég állították le, vagy le fogják? Nem tudom.

TBS-TEAM

Idézetet írta: Miki2 Dátum 2025 május 22, 15:51Üdv!
Köszönöm a választ.

Egy nagyon régi csevegő video- cset fiók kb. vagy 25-30 éves.
De már nem müködik.
https://icq.com/desktop/en?#windows
József

rty42

El is tüntettem, ne zavarjon össze senkit...

bigoneoszi

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 május 19, 07:34
Idézetet írta: frob Dátum 2025 május 19, 07:25A Főoldal ikon melett találsz egy Piactér ikont abban listázva a piactérbe bekerűlt dolgok.

Szervusz József,
A piactér nem rossz, de ki kéne találni valamit arra, hogy az ember jobban láthassa a hirdetéseket(mint régen). Gondolok itt több miniatür képre, vagy a régi ömlesztett módra.
Pl van a Bandita szerszámok amit Bandita2021 hirdet. A piactéri listában látok belőle egy képet ugye(imbuszok), de ha rámegyek a hirdetése topikjára, akkor látom, hogy igazából három szerszámot is hirdet, nem csak egyet. Amennyiben valaki csak egy topikon belül hirdet, de 10 dolgot, nem fogom látni, hogy miket is árul, és minden usert végigkattintgatni nem igazán időtakarékos. Vagy minden eladó árut külön-külön rakjon fel?

A többit meg majd megszokjuk.  :D
(és nem jöttek át a hozzászólásaim száma)

Miki2

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 május 22, 16:44Egy nagyon régi csevegő video- cset fiók kb. vagy 25-30 éves.
De már nem müködik.
https://icq.com/desktop/en?#windows

Köszönöm.
DE... akkor mi értelme ennek a kérdésnek?
Miért szerepel ott egyáltalán?

TBS-TEAM

Idézetet írta: bigoneoszi Dátum 2025 május 23, 08:37Szervusz József,
A piactér nem rossz, de ki kéne találni valamit arra, hogy az ember jobban láthassa a hirdetéseket(mint régen). Gondolok itt több miniatür képre, vagy a régi ömlesztett módra.
Pl van a Bandita szerszámok amit Bandita2021 hirdet. A piactéri listában látok belőle egy képet ugye(imbuszok), de ha rámegyek a hirdetése topikjára, akkor látom, hogy igazából három szerszámot is hirdet, nem csak egyet. Amennyiben valaki csak egy topikon belül hirdet, de 10 dolgot, nem fogom látni, hogy miket is árul, és minden usert végigkattintgatni nem igazán időtakarékos. Vagy minden eladó árut külön-külön rakjon fel?

A lényeg nem az Adok-Veszek megmentése (ez okozzta és ez okozza pedig a legnagyobb feszültséget), hanem a hasznos információk megtartása, mint már többször is le volt írva.

Az ömlesztett rész az a Piactér (Ez nem volt alapból) ikon, hogy a hirdetők hogyan miként rakják fel dolgaikat ezzel nem akarunk foglalkozni, szerintem amit lehetett ebből már kialakítottuk, és a kategóriáknak megfelelően lehet hirdetni és keresni is. Vannak akik kereskednek nagyban és ömlesztik a hirdetéseiket, hát ezt nekik kell eldönteni, hogyan csinálják, hogyan rakják fel a dolgaikat.

Minden új program kezelésének megtanulásához,megszokásához türelem és idő kell.
József

TBS-TEAM

Idézetet írta: Miki2 Dátum 2025 május 23, 08:49Köszönöm.
DE... akkor mi értelme ennek a kérdésnek?
Miért szerepel ott egyáltalán?

Törölve lett, hogy ne zavarjon senkit.
Van lehetőség pl:képet is feltenni magadról, a neved kiírására is, stb..., ezeket is ki lehetne használni.
József

gaben

Idézetet írta: bigoneoszi Dátum 2025 május 23, 08:37Szervusz József,

Frissítettem a rendszert, most már mind a 8db hozzászólásod látszik. :)
A többit meg ahogy TBS-TEAM admin kolléga írja, majd megszokjuk, nem a piactéren van a hangsúly, de ezt már leírtuk vagy 100x.
Tessék visszaolvasni itt és a régi fórumon is.

Hunor

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 23, 11:37Frissítettem a rendszert, most már mind a 8db hozzászólásod látszik. :)
A többit meg ahogy TBS-TEAM admin kolléga írja, majd megszokjuk, nem a piactéren van a hangsúly, de ezt már leírtuk vagy 100x.
Tessék visszaolvasni itt és a régi fórumon is.

Ez nyilván jobb, mint a korábbi felület... de akkor miért "megszokni" kell?
Sokat elárulna, ha választható lenne a régi felület is. Vajon hányan szeretnék akkor is "megszokni" ezt?

TBS-TEAM

Idézetet írta: Hunor Dátum 2025 május 23, 22:04Ez nyilván jobb, mint a korábbi felület... de akkor miért "megszokni" kell?
Sokat elárulna, ha választható lenne a régi felület is. Vajon hányan szeretnék akkor is "megszokni" ezt?

Az új cipőt veszel azt is meg kell szokni.
A szakadtat cipőd meg az asszony kidobta, pedig kurvára szeretted,ennyire egyszerű.
József

Hunor

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 május 23, 22:46Az új cipőt veszel azt is meg kell szokni.
A szakadtat cipőd meg az asszony kidobta, pedig kurvára szeretted,ennyire egyszerű.

Az a cipő nem volt még szakadt, kár volt kidobni.
Ezzel el is ismerted, hogy az új nincs olyan jó, mint a régi.

svejk

Idézetet írta: Hunor Dátum 2025 május 23, 23:22Az a cipő nem volt még szakadt, kár volt kidobni.
Ezzel el is ismerted, hogy az új nincs olyan jó, mint a régi.

A cipőt csak kölcsönbe kaptuk!!!
Használtuk 8 évig sokat igazgatta a gazdája, hogy kényelmesebb legyen nekünk de sok egyéb ok miatt -ami nem feltétlen publikus -visszakérte.

Most VETTÜNK! egy újat, de ezt valóban be kell törni.

svejk

Idézetet írta: svejk Dátum 2025 május 24, 07:22A cipőt csak kölcsönbe kaptuk!!!
Használtuk 8 évig sokat igazgatta a gazdája, hogy kényelmesebb legyen nekünk de sok egyéb ok miatt -ami nem feltétlen publikus -visszakérte.

Most VETTÜNK! egy újat, de ezt valóban be kell törni.

A következő akadékoskodást megelőzendő a boltban nem volt nagy választék, egyedi cipőt készíttetni pedig nem találtunk megfelelő susztert.
No meg ha veszünk mondjuk Nike-t sok pénzért, akkor miért nem Adidas lenne a baj.