Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

bundyland

Sziasztok !

Korábban tettem fel hírdetéseket, hogy tudom megnézni őket hogy egyáltalán hány darab , melyik topikba került stb. Mennyivel jobb volt amikor a legelején névhez voltak rendelve az eladó dolgok ! :-(

zsolt123

Sziasztok, a piactéren elég sok minden át lett helyezve más kategóriába (ezek egy részt nem értem, hogy miért, vagy miért pont oda). Nem kellene egy tutorial példákkal, hogy mi hová kerüljön?
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

kgl

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 26, 12:09Hmmm... nekem működik. Melyik hozzászólással próbáltad?

Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

TBS-TEAM

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 26, 16:40Sziasztok, a piactéren elég sok minden át lett helyezve más kategóriába (ezek egy részt nem értem, hogy miért, vagy miért pont oda). Nem kellene egy tutorial példákkal, hogy mi hová kerüljön?

Még a fejléceket sem olvassák el sokan, nem, hogy a leírást.
Bekerűlt pár + kategória is.
Lassan kialakúl.
József

rty42

Idézetet írta: kgl Dátum 2025 május 26, 16:50

OK, azt hiszem látom. Nem a "fórum" mezőben levő linkre kell kattintani, mert az a könyvjelzőt tartalmazó fórumra visz, hanem a "cím" mezőben szereplőre (a képeden az mindkét könyvjelzőnél a "Re:Csevegő" link), az visz a konkrét hozzászólásra.

rakottkrumpli

Idézetet írta: bundyland Dátum 2025 május 26, 13:47Sziasztok !

Korábban tettem fel hírdetéseket, hogy tudom megnézni őket hogy egyáltalán hány darab , melyik topikba került stb. Mennyivel jobb volt amikor a legelején névhez voltak rendelve az eladó dolgok ! :-(

Üdv
Ha rákeresel a nevedre, *.* pár hird. előjön, nem tudom hogy mennyi kellene legyen, de a találat ad párat.

rty42

Illetve ha a piactér nézetet "szerző" szerint rendezed akkor ott egymás után lesznek a hirdetéseid, nem kell őket összebogarászni.

bundyland

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 26, 17:37Illetve ha a piactér nézetet "szerző" szerint rendezed akkor ott egymás után lesznek a hirdetéseid, nem kell őket összebogarászni.

Köszönöm ! 

kgl

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 26, 17:22OK, azt hiszem látom. Nem a "fórum" mezőben levő linkre kell kattintani, mert az a könyvjelzőt tartalmazó fórumra visz, hanem a "cím" mezőben szereplőre (a képeden az mindkét könyvjelzőnél a "Re:Csevegő" link), az visz a konkrét hozzászólásra.

Ok elbeszélünk egymás mellett. :) :) Nem baj. Én arra gondoltam, hogy a linkhez megjegyzést lehet adni, de az nem jelenik meg sehol itt, így nem sok értelme van a megjegyzésnek, ezért kellene itt kiírni mondjuk az első 10-15 betüjét. Elég sok hely van a sorban. A fórum az szerintem felesleges, hiszen az elötte lévő link is elvisz ugyanabba a topikba,
A cím alatt megjelenik a topik neve, alatta egy kis háromszöggel kezdődően a részletek, ha erre kattintok, akkor  megjelenik a könyvjelző kezelése felirat és nincs hozzá link. Ennek így nem sok értelme van. Szerintem ez is egy apró hiba.

rty42

Naszóval a megjegyzés alapból valóban nem jelenik meg a listán, de van a cím link alatt egy "Details" felirat (amit egyelőre nem találtam meg hogy honnan a csudából szed hogy magyarítsam) ha volt megjegyzés megadva a könyvjelzőhöz, arra kattintva le lehet nyitni és ott lesz a megjegyzés.
Illetve - mint a mellékelt ábra is mutatja - a könyvjelzőnek bármi lehet a neve (létrehozáskor olyan nevet ad neki az ember amilyet csak akar), és olyankor lehet hasznos hogy látható melyik fórumban is van az a könyvjelző. És ha már ott a fórum neve, miért ne lehetne (amúgy persze valóban tök feleslegesen) link az adott fórumra?

rokonok

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 26, 21:11Naszóval a megjegyzés alapból valóban nem jelenik meg a listán, de van a cím link alatt egy "Details" felirat (amit egyelőre nem találtam meg hogy honnan a csudából szed hogy magyarítsam) ha volt megjegyzés megadva a könyvjelzőhöz, arra kattintva le lehet nyitni és ott lesz a megjegyzés.
Illetve - mint a mellékelt ábra is mutatja - a könyvjelzőnek bármi lehet a neve (létrehozáskor olyan nevet ad neki az ember amilyet csak akar), és olyankor lehet hasznos hogy látható melyik fórumban is van az a könyvjelző. És ha már ott a fórum neve, miért ne lehetne (amúgy persze valóban tök feleslegesen) link az adott fórumra?
A detail Magyar megfelelője részletek.

rty42

Hát köszi  ;D
Bocs, ezt azért én is  tudom (de nagyra értékelem a segítő szándékot!), amerikai vállalatnak dolgozom, amerikai kollegákkal tárgyalok...
Azt nem tudom, hogy a forráskódban hol van az a változó definiálva ami nincs rendesen magyarítva hogy kijavítsam.

kgl

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 26, 23:20Hát köszi  ;D
Bocs, ezt azért én is  tudom (de nagyra értékelem a segítő szándékot!), amerikai vállalatnak dolgozom, amerikai kollegákkal tárgyalok...
Azt nem tudom, hogy a forráskódban hol van az a változó definiálva ami nincs rendesen magyarítva hogy kijavítsam.
Egy hasznos tipp :
Egy ismeretlen forráskódban is könnyű megtalálni ha megvan a forráskód. Egyszerűen rá kell keresni a fájkezelővel. Szépen kilistázza a könyvtárban azokat a fileket amelyikben megtalálja ezt a kifejezést. Túl sok helyen nem szerepel ez a kifejezés, így hamar meg lehet találni melyik helyen kell javtani. :)

rty42

Igen, pont így szoktam  ;)

Motoros

Hol lehet azt beállítani, hogy a "Piactér"-en a feladott hirdetésem 15 nap után ne törlődjön???
Valami trükk csak van mert láttam 1 darab 2024 ben feladott hirdetést :BOW

Más: a képek hogyan kerülhetnek egymás mellé és nem egymás alá?? [#fejvakaras]