Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

kgl

Idézetet írta: Vetesi75 Dátum 2025 július 04, 17:41Ami még megtévesztő lehet a topic pörgését illetően, hogy a gazdát cserélt dolgok hirdetései normál esetben eltűnnek.

Ez egy nagyon jó dolog, hogy eltűnnek. Mert így nem kell sok ezer eladott cucc között keresgélni. Ha eladásra kerül valami és nem tűnik el mert az eladója tojik rá, hogy törölje erre megoldás az automatikus törlés. Egy idő után teljesen áttekinthetettlen lenne a sok nem törölt hirdetéss miatt. Persze lehetne egy olyan  eladott termékek oldal is ami nyilvános és oda átkerülnének ezek az eltűnő dolgok. Így ha valaki nagyon akar ebben is nézegethetne hirdetéseket de ennek nem sok értelme maximum ötletelés szinten lenne jó vagy vita esetén archívumnak.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

do3om

Idézetet írta: Autotec1 Dátum 2025 július 04, 16:47Szerintem az adok-veszek csoport vesztett nagyon sok érdeklődőt.
A régi fórumon végigpörgettem az új bejegyzéseket és a sz-től a repülőig mindent megvettem amit nem vittek el előlem.
Most ránézek és 1 perc alatt bezárom Nem látom mit akarnak eladni a népek.
A kis képeken nem látom, elolvasni lusta vagyok, megnyitni meg pláne
Érdektelenné vált az egész.

Szintén, régen minden nap úgy kétszer megnéztem.
Fel sem rakom amik vannak eladó cuccaim, keresgéljem mit hová, egyesével..... nem kevés van,nem fogok bajlódni vele, és valószínűleg venni sem fogok itt semmit, mert égszerűen ahogy írtad nem nézem meg, ránézek néha és annyi. Jó spórolás amúgy, pl a legutóbbi keresztasztal is amit vettem úgy van ahogy volt, meg sok más is, amit mind megkívántam nehogy más lecsapjon hamarabb rá, de majd később jó lesz ;D

Miki2

Nem találom a lehetőségét a magán levelezésekre.
Nem szeretnék mindent nyilvánosan intézni.
Sajnos nem mindenkinek nyilvános a magán E-mail címe.

TBS-TEAM

Idézetet írta: Miki2 Dátum 2025 július 06, 15:16Nem találom a lehetőségét a magán levelezésekre.
Nem szeretnék mindent nyilvánosan intézni.
Sajnos nem mindenkinek nyilvános a magán E-mail címe.

Bal felső sarok Privát üzenetek, vagy akivel szeretnél privátba levelezni a nevére katt és ott a PÜ
József

dc motor

Sziasztok!

Új tagok regisztrációja fel van függesztve? Egy ismerősöm regisztrálni akart, de vissza lett utasítva. Indoklás nem volt.

TBS-TEAM

Idézetet írta: dc motor Dátum 2025 július 13, 19:13Sziasztok!

Új tagok regisztrációja fel van függesztve? Egy ismerősöm regisztrálni akart, de vissza lett utasítva. Indoklás nem volt.
Nincs semmi felfüggesztve.

Ha a régi fórumon volt regisztrációja akkor
email, felhasználónév páros egyeznie kell,
ha egyik vagy másik egyezik de a párja más akkor visszautasítást kap.
József

dc motor

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 július 13, 19:18Nincs semmi felfüggesztve.

Ha a régi fórumon volt regisztrációja akkor
email, felhasználónév páros egyeznie kell,
ha egyik vagy másik egyezik de a párja más akkor visszautasítást kap.

Mi van abban az esetben, ha az előző fórumon nem volt tag?

TBS-TEAM

Idézetet írta: dc motor Dátum 2025 július 13, 19:51Mi van abban az esetben, ha az előző fórumon nem volt tag?

Akkor minden rendben, mert nincs semilyen egyezés és engedélyezve
lesz a reg....
József

dc motor

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 július 13, 19:53Akkor minden rendben, mert nincs semilyen egyezés és engedélyezve
lesz a reg....

Értem, köszi! Akkor csak egy eset lehet, hogy olyan felhasználónevet választott, amit a régi fórumon használt valaki, de nem jött még át ide.

TBS-TEAM

Idézetet írta: dc motor Dátum 2025 július 13, 20:00Értem, köszi! Akkor csak egy eset lehet, hogy olyan felhasználónevet választott, amit a régi fórumon használt valaki, de nem jött még át ide.

Az benne lehet a pakliban több mint 7000 regisztrációnál.
Próbálja meg újra és más felhasználónevet válasszon.
József

Szalai György

Jozs

Idézetet írta: kgl Dátum 2025 július 05, 12:57Ez egy nagyon jó dolog, hogy eltűnnek. Mert így nem kell sok ezer eladott cucc között keresgélni. Ha eladásra kerül valami és nem tűnik el mert az eladója tojik rá, hogy törölje erre megoldás az automatikus törlés. Egy idő után teljesen áttekinthetettlen lenne a sok nem törölt hirdetéss miatt. Persze lehetne egy olyan  eladott termékek oldal is ami nyilvános és oda átkerülnének ezek az eltűnő dolgok. Így ha valaki nagyon akar ebben is nézegethetne hirdetéseket de ennek nem sok értelme maximum ötletelés szinten lenne jó vagy vita esetén archívumnak.
Viszont sok szempontból nem túl előnyös a törlés. Pl. ha el szeretnél valamit adni és lövésed nincs mennyit kérj érte. A régin rákerestél a keresővel és láthattad milyen állapotút mennyiért kínáltak. Vagy ha valamit venni szeretnél, rákeresel és ha talált rákérdezel. Az is lehet hogy megvan még neki csak megunta hirdetgetni. Vagy ha már eladta esetleg tud még szerezni, vagy más módon segíteni a beszerzésében. Áttekinthetetlen sem lenne, hiszen idő szerint rendezve csak annyira mész vissza, amennyire szeretnél. Az viszont igaz, hogy tárhely szempontjából az automatikus törlés az előnyösebb.
Ha már ez a téma, nemtom csak nekem működik-e nyögvenyelősen az eladó cuccok képeinek nézegetése; nagyon sokára hajlandó betölteni egy-egy képet a postimg.cc -ről, és a betöltött oldal is elég cifra ( Chrome és Mozilla is ).

OlyFlyer

Azt hittem hogy a költözés és modernizálás után mindenki új témát indíthat. De nem úgy lett...

Ezen az "új" fórumon semmi előnyt nem látok, legalább is mint használó. Ezért haldoklik a fórum...? Ha a piactér valakit nem érdekel, akkor itt nincs ma már sok más. Tudom hogy nyár van, nálunk is bár nincs annyira meleg, de régen sokkal többek voltak az új hozzászólások, új témák, stb.

kgl

Valami gond van a szerverrel. Egy hozzászólást szerettem volna írni, és amikor ellküldtem ez a hibaüzenet jött.:
Nem elfogadható
A kért erőforrás megfelelő reprezentációja nem található ezen a szerveren.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

TBS-TEAM

Idézetet írta: OlyFlyer Dátum 2025 július 18, 15:22Azt hittem hogy a költözés és modernizálás után mindenki új témát indíthat. De nem úgy lett...

Ezen az "új" fórumon semmi előnyt nem látok, legalább is mint használó. Ezért haldoklik a fórum...? Ha a piactér valakit nem érdekel, akkor itt nincs ma már sok más. Tudom hogy nyár van, nálunk is bár nincs annyira meleg, de régen sokkal többek voltak az új hozzászólások, új témák, stb.

Nem azért kelett költözni mert egy ősrégi számítógépet kelett kiváltani,
senki nem beszélt soha modernizálásról.

Mint felhasználó: az írásaidat (hozzászólásaidat) bármikor módosíthatod javíthatod, törölheted is minden témán belűl.
Gép építés esetén nyithatsz új topicot amibe bármit belerakhatsz azzal kapcsolatban amit készítel.
Feltölthetsz pl: PDF file-okat is, amiket akármikor módosíthatsz is egyszerre max 2Gb.
József