Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

Bencze András

A friss témák között miért van az adok-kapok? A lényeget nem lehet látni.... :-[  [#fejvakaras] Annak ott van a piactér ikon. Nézze ott aki vadászni akar.  :St

remrendes

Idézetet írta: kgl Dátum 2025 augusztus 20, 19:39Én elég sokszor rendelek a Temu, Aliexpress oldalról apróságokat töredék áron, mint ha itthon vásárolnám meg. Ráadásul ingyenes szállítással. Általában a paypal számlámról szoktam fizetni mert a Paypal középárfolyamon váltja át míg, ha a bankkártyámról vásárolnék közvetlenül akkor a teljes napi árfolyamon kellene fizetni. Mai nap 18.966 Ft ft helyett 16.109 Ft-ot kellett csak fizetnem A különbség 2857 Ft a,it megspóroltam a Paypal fizetéssel. Egy nagyobb ősszegű rendelés esetén tetemes a különbség. Én a Paypalon beállítottam a bankkártyáimat, és az egyikről szoktam így vásárolni. Nagyon megéri a Paypalt használni, ahol lehet külföldről vásárlás esetén. Ajánlom mindenkinek a Paypal használatát erre.

Újra lehet Paypallal fizetni az Aliexpresszen?
Elég lehúzós banknál vezetsz számlát. Az enyém ilyen:

svejk

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 augusztus 20, 16:55Svejk barátomnak szeretettel!  ;)

Köszi, már voltam bent!   wave.gif

Steelman

Önkénteseket keresek, akikkel a régi CNC fórumot hasonló felülettel és funkciókkal újraindíthatnánk. Kérem, jelezze, akit ez érdekel!

Timár László

Én úgy látom, benézek ide, nincs nagymetűs MA, tehát már mindenki mindent megesztergált. Az jó!

amper

Idézetet írta: Steelman Dátum 2025 augusztus 24, 07:39Önkénteseket keresek, akikkel a régi CNC fórumot hasonló felülettel és funkciókkal újraindíthatnánk. Kérem, jelezze, akit ez érdekel!
lott
Na végre valaki!! ez így nagyon halott

amper

Idézetet írta: kmil Dátum 2025 augusztus 05, 08:44Az előző fórumon is volt egy csiszolószalag hirdetés, amit legalább 35x láttam, és nem értem, hogy miért nem jött rá a tulaj, hogy ha ötödjére sem viszi el senki, akkor nem érdemes hirdetni. Már gondoltam, szervezek rá egy gyűjtést csak, hogy végre eltűnjön.....
Na annak a csiszolópapiros hirdetőnek majdnem neki estem egyszer de mondom tiltani fognak,  kurva idegesítő volt minden nap látni

Jozs

Idézetet írta: Steelman Dátum 2025 augusztus 24, 07:39Önkénteseket keresek, akikkel a régi CNC fórumot hasonló felülettel és funkciókkal újraindíthatnánk. Kérem, jelezze, akit ez érdekel!
Megvan a diszkrét bája hogy ezen a fórumon keresel társakat egy "ellen" fórum létrehozásához. Egyébként nem onnan indult az egész költözés, mert a régi fórum ( fórum motor ? ) használatát tovább nem engedélyezte a tulaja ? Vagy ez egy harmadik lenne ?

onagy

Idézetet írta: Jozs Dátum 2025 augusztus 26, 09:37Megvan a diszkrét bája hogy ezen a fórumon keresel társakat egy "ellen" fórum létrehozásához. Egyébként nem onnan indult az egész költözés, mert a régi fórum ( fórum motor ? ) használatát tovább nem engedélyezte a tulaja ? Vagy ez egy harmadik lenne ?
Mindenkinek joga van elégedetlenkedni, ha úgy érzi, hogy. Megvan a diszkrét bája annak is, hogy dobjuk ki amink van és vegyünk a bótba újat. Csakhogy értsem a lényeget, a baj most a jelenlegi fórummotor és felület nehézségeivel van, vagy a ugyanaz a banda nem fér meg egy új kocsmában? A kocsmáros nem az igazi vagy a sört vizezik? Ha jobbá akarnánk tenni, biztos van rá mód, csak erősebb a "régen minden jobb volt" érzés? Ha utóbbi, akkor menthetetlenül megvénültünk...
O.

remrendes

Idézetet írta: onagy Dátum 2025 augusztus 26, 11:25Mindenkinek joga van elégedetlenkedni, ha úgy érzi, hogy. Megvan a diszkrét bája annak is, hogy dobjuk ki amink van és vegyünk a bótba újat. Csakhogy értsem a lényeget, a baj most a jelenlegi fórummotor és felület nehézségeivel van, vagy a ugyanaz a banda nem fér meg egy új kocsmában? A kocsmáros nem az igazi vagy a sört vizezik? Ha jobbá akarnánk tenni, biztos van rá mód, csak erősebb a "régen minden jobb volt" érzés? Ha utóbbi, akkor menthetetlenül megvénültünk...
O.

A réginek a színe sem ilyen vót'!
Amúgy kísértetiesen hasonlít sok jól használható fórumhoz, pl: cnczone.com, plasmaspider.com vagy a mig-welding.co.uk. Csak talán azokat kicsit jobban testreszabotabbak, de gondolom még itt folyik a munka a háttérben

Gaal Andras

Idézetet írta: amper Dátum 2025 augusztus 25, 21:11lott
támogatom
Telefonon elérhető vagyok.

Gaal Andras

Idézetet írta: amper Dátum 2025 augusztus 25, 21:11lott
és tudok mág vagy 10 et
Telefonon elérhető vagyok.

Kidwick

Micsoda pörgés van itt....🙂
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

zsolt123

Kimúlt a fórum? Vagy mi van már itt?
A végén még valami szociológus/pszichológus/antropológus disszertációjának a témája leszünk. ;)
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

zsolt123

Na jó, megtöröm a csendet, egy kis mosoly az arcokra. :) Most jött szembe, egy FB-hirdetésre kattintva:

"A RanDal 2 darab BK12 BF12 golyósorsó támogatást kínál a SFU1605 és SFU1610 típusú golyósorsókhoz. Ez a CNC XYZ alkatrészekhez készült kiváló minőségű termék ideális választás minden gépészeti projekthez.

Az 1 mm vastag falú támogatások biztosítják a stabil és biztonságos működést. A RanDal márka garancia a megbízhatóságra és a tartósságra, amit a carbon acélból készült anyag tovább erősít.

A BK12 BF12 golyósorsó támogatások fekete színben érhetők el, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a CNC gépeknek. A könnyű telepítés és a pontos illeszkedés lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan használhassa a golyósorsókat.

A RanDal 2 darab BK12 BF12 golyósorsó támogatások kiváló minőségű és megbízható alkatrészek, amelyek segítségével optimálisan működhet a CNC XYZ rendszere. Válassza a RanDal márkát, és biztosítsa a gépei hosszú élettartamát és hatékony működését!"

https://www.pirosbolt.hu/spd/B083LTCZ1T_1/2-darabos-BK12-BF12-Golyocsavar-Tamogato-SFU1605-S?metaads=metauser
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s