Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

TROMF22

Nem kihalás, evolúció.

Csak annyit teszek hozzá: AI
Magamon tapasztalom. Egy éve sem hittem volna ...

Motoros

Engem sem hoz lázba ez az új fórum, alig nézek néha be.
Mostanság egyébként is keveset foglalkozok cnc - vel, nem abban a korban vagyok már amikor építkezek, hanem a meglévő kacatoktól szeretnék megszabadúlni.
Inkább olvasgaták, unokázgatnák, kirándúlgatnák, régi filmeket nézegetnék.
Most láttam a "Hortobágy" c filmet ami 1936-ban készült-tetszett.
Annak örülök, hogy lesz Fehérváron tali, csak attól tartok, hogy az anno beszerzett dolgaim  az eredeti ár töredékéért fog elmenni mert ugye a kereslet-kínálat már más.
Valamikor készítettem egy oldalt a google blogger segítségével  2009 ben.
a címe:
EZ LENNE AZ
Na valami ilyen ingyenes helyre felszórom a megmaradt kacatokat és akkor lehet majd túrkálni  a un piactéren......nem kell mindíg berakosgatnom.

Vetesi75

Sziasztok! Környékbeli útitársat, kísérőt keresek a fehérvári talira. Szombati indulás hajnal 3 körül, vissza kb. este 9-re, további részletek privátban.

Vetesi75

Mire megszoknék valamit, megváltozik... A friss témák lettek alapértelmezettek a főoldalra kattintva is. Most az adok-veszek egyenként indított témái jöttek előre, a többihez meg lapozni kell. Be lehet állítani valahol, hogy az adok-kapok nélkül legyen látható?

Vetesi75

Idézetet írta: Vetesi75 Dátum 2025 szeptember 21, 17:16Mire megszoknék valamit, megváltozik... A friss témák lettek alapértelmezettek a főoldalra kattintva is. Most az adok-veszek egyenként indított témái jöttek előre, a többihez meg lapozni kell. Be lehet állítani valahol, hogy az adok-kapok nélkül legyen látható?
Rájöttem. "Szűrés fórumonként" és itt a piacteret nem pipálom ki, azt külön meg lehet nézni a főmenü sorából. Így szerintem jobb lett, mint volt, mert a friss témákkal kezd és nem kell görgetni.  eljen.gif 

rty42

Igen, ez volt a cél, hogy mindenki ki tudja választani azokat a fórumokat amiket itt látni akar (és ezt a szűrést elvileg a böngésző meg is jegyzi).

kgl

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 szeptember 21, 18:19Igen, ez volt a cél, hogy mindenki ki tudja választani azokat a fórumokat amiket itt látni akar (és ezt a szűrést elvileg a böngésző meg is jegyzi).

Köszönjük. :)
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

PSoft

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 szeptember 21, 18:19Igen, ez volt a cél, hogy mindenki ki tudja választani azokat a fórumokat amiket itt látni akar (és ezt a szűrést elvileg a böngésző meg is jegyzi).

Egy apró, de hasznos lépés a "jobb" irányába!  eljen.gif

svejk

Idézetet írta: PSoft Dátum 2025 szeptember 21, 20:49Egy apró, de hasznos lépés a "jobb" irányába!  eljen.gif

Apróóó??! 

Számomra határozottan a használhatóság irányába vitte a fórumot, köszönöm! [#worship]

Rabb Ferenc

Idézetet írta: svejk Dátum 2025 szeptember 22, 12:34Apróóó??! 

Számomra határozottan a használhatóság irányába vitte a fórumot, köszönöm! [#worship]

Hol van ez a számomra láthatatlan varázspálca és mire jó ez nekem/nektek?

svejk

Idézetet írta: Rabb Ferenc Dátum 2025 szeptember 22, 12:42Hol van ez a számomra láthatatlan varázspálca és mire jó ez nekem/nektek?

Főoldal, Piactér.
A "főoldal" automatikusan időrendbe rakja az új hozzászóláskat, de nincsenek ott a nyomulós hirdetések.

A piactér meg maradt a kupeceknek, vásárlás utáni vágyakozóknak.

Persze néha én is eladok dolgokat illetve vásárolok is, de így különvéve nem nyomja el a sok egyedi hirdetés a más témában esetleg érdekes hozzászólásokat, kérdéseket.

svejk

Idézetet írta: svejk Dátum 2025 szeptember 22, 20:24Főoldal, Piactér.
A "főoldal" automatikusan időrendbe rakja az új hozzászóláskat, de nincsenek ott a nyomulós hirdetések.

A piactér meg maradt a kupeceknek, vásárlás utáni vágyakozóknak.

Persze néha én is eladok dolgokat illetve vásárolok is, de így különvéve nem nyomja el a sok egyedi hirdetés a más témában esetleg érdekes hozzászólásokat, kérdéseket.

Vagy most mi is van????... mégsem úgy ahogy írtam?
Akko' most már megint nem értek semmit. :(

Reggel olyan jónak tűnt...

TBS-TEAM

Idézetet írta: Rabb Ferenc Dátum 2025 szeptember 22, 12:42Hol van ez a számomra láthatatlan varázspálca és mire jó ez nekem/nektek?
A főoldal katt.
A képen látható ikonok közzül (piros nyíl) válaszd a piros karikázottat, akkor jobb oldalt megjelennek a fórúm mappái.
Amelyiket akarod a listán a főoldalon látni pipáld ki (narancs nyillal jelölve) a négyzeteket.
Ha végeztél a zöld nyillal jelöltet választva leteszi az aljára és elől lesznek a pipált hozzászólások,
ha valamelyikbe írnak időrendbe teljes képernyőben.
Ha pl: a piacteret nem pipálod ki akkor a piactér ikonnal elérhető az összes piacteres hirdetés időrendben.
Bármikor módosíthatod mikor mit szeretnél látni vagy elrejteni.
Olvsatlan hozzászólásokra kattintva minden olvasatlan megjelenik, függetlenúl a kipipált dolgoktól.
József

Rabb Ferenc

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 szeptember 22, 21:05A főoldal katt...

Köszönöm! Ha szebb nem is lettem, (bár az is erősen rám férne) de legalább egy kicsit okosodtam.  ;)

remrendes

Tudom rossz hír, de újabb észrevételem akadt :) A mostani főoldalon (lehet eddig is ilyen volt, csak nem tűnt fel, mert rengeteg új hírdetés volt mindíg és csak rányomtam az "Olvasott" gombra) az el nem olvasott topikok előtt megjelenik egy "ÚJ" felirat. Nem lehetne ezt lecserélni a vastag-vékony betűs topikcímekre? Az valószínüleg észrevehetőbb.