Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

gaben

korábbi topik folytatása...

gaben

Üdv mindenkinek az új fórumon!  wave.gif

zsolt123

(teszt, hogy már működnek-e a hozzászólások)

update: igen, működik :)
(igaz, a hozzászólásaim száma leolvadt 325-ről 75-re)
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

gaben

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 11, 15:48(teszt, hogy már működnek-e a hozzászólások)

update: igen, működik :)
(igaz, a hozzászólásaim száma leolvadt 325-ről 75-re)

Persze, mivel nem mindegyik topik lett áthozva, többek között az adok-veszek sem.  ;)
A régen elhalt és évek óta hozzászólás nélküli topikokat Moparman meghagyta read only-ban a régi fórumon.

papa49

Köszönöm, működik.  [#taps]

VighLajos

Szevasztok!
Úgy nézem, nekem is sikerült a költözés!
 [#taps]

ab

Sziasztok!

A masikon volt egy kerdesem, ide iranyitottak.
IdézAz adok-veszek veglegesen felhasznalokra bontva marad?

Igazabol a konkretum, hogy a napi termest hogyan lehet majd gyorsan atnezni? Kulon nyitogatva az "uj hozzaszolas erkezett" jelzesu felhasznalok topikjait?
Koszonom!

Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

zsolt123

igen, akkor lenne jó, ha időrendben is meg lehetne jeleníteni egyben az egészet.
meg ha lennének bookmarkok vagy "kedvencek". 
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

TBS-TEAM

Idézetet írta: ab Dátum 2025 május 11, 21:18Sziasztok!

A masikon volt egy kerdesem, ide iranyitottak.
Igazabol a konkretum, hogy a napi termest hogyan lehet majd gyorsan atnezni? Kulon nyitogatva az "uj hozzaszolas erkezett" jelzesu felhasznalok topikjait?
Koszonom!

Jelenleg végig kell nyitogatnod az összes sárga fülü topikot és megnyitni az új....
Utánna fehérré vállik.

József

HI21

Akárhogy próbálom, nem tudok új témát nyitni az adok-veszek topikban.
Mit ronthatok el?

HI21

gaben

Idézetet írta: HI21 Dátum 2025 május 11, 22:19Akárhogy próbálom, nem tudok új témát nyitni az adok-veszek topikban.
Mit ronthatok el?

Most próbáld meg, elvileg már tudsz saját témát indítani, de ezt csak az adok-veszek topikban használjátok.

bundyland

Sziasztok !

Én sem tudok új témát nyitni az adok veszekben, kérlek nézzetek rá.

Köszönöm!

onagy

Na átvergődtem. Nem is fájt annyira.
Erőt, egészséget a közösségnek és modiknak.
Kösz, hogy vagytok.
O.

KBalázs

Volna kérdésem az átregisztrálással. Kitöltöttem az ottani usernévvel, meg mailcímmel a regisztrációt, ott már hetekkel ezelôtt kipipáltam amit kellett, de mégsem látom hogy a régi bejegyzéseknél megjelent volna a nevem (helyette a fent említett random karakterlánc van, névnek). Az adatlapomon sincs nyoma az itteni adatoknak.
No akkor hol a hiba?
Egyébiránt jött egy nem magyar nyelvű rendszerüzenet (ez felesleges), meg egy magyarul, a megerősítésről.
Halkan jegyzem meg, egy órát késik a fórum órája.