Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

TROMF22

Használtam az új képfeltöltőt.

Van valami trükkje, hogy a képek elrendezését befolyásoljuk?
Egymás után, egyenként jelöltem ki a képeket.
Szépen mindet egymás alá rakta.
Jól megnyúlt a hozzászólás. Szívesen raknék legalább 3-4 képet egymás mellé.
Lehetséges?
Kijelölhetek feltöltésre több képet is egyszerre?

msas

Üdv az új fórumon! egy halk megjegyzés: NEM JÓL JÁR AZ ÓRA !!!

gaben

Idézetet írta: TROMF22 Dátum 2025 május 12, 09:49Használtam az új képfeltöltőt.

Van valami trükkje, hogy a képek elrendezését befolyásoljuk?
Egymás után, egyenként jelöltem ki a képeket.
Szépen mindet egymás alá rakta.
Jól megnyúlt a hozzászólás. Szívesen raknék legalább 3-4 képet egymás mellé.
Lehetséges?
Kijelölhetek feltöltésre több képet is egyszerre?

Persze, kijelölhetsz többet is. Ha egymás mellé akarod tenni a képeket, akkor csak az adott link mögé mész és a del gombbal behozod a következő elemet az első után. Nem bonyi ez, tesztelgesd.  ;)

gaben

Idézetet írta: msas Dátum 2025 május 12, 10:09Üdv az új fórumon! egy halk megjegyzés: NEM JÓL JÁR AZ ÓRA !!!

Nem látom a problémát, nálam jó.

gaben

Idézetet írta: KBalázs Dátum 2025 május 12, 09:40Volna kérdésem az átregisztrálással. Kitöltöttem az ottani usernévvel, meg mailcímmel a regisztrációt, ott már hetekkel ezelôtt kipipáltam amit kellett, de mégsem látom hogy a régi bejegyzéseknél megjelent volna a nevem (helyette a fent említett random karakterlánc van, névnek). Az adatlapomon sincs nyoma az itteni adatoknak.
No akkor hol a hiba?
Egyébiránt jött egy nem magyar nyelvű rendszerüzenet (ez felesleges), meg egy magyarul, a megerősítésről.
Halkan jegyzem meg, egy órát késik a fórum órája.

Kitöröllek és kezdd újra, lehet valami mégem stimmelt az adatokkal.

zsolt123

Sziasztok, köszönet a költöztetésért (meg mindenféle ilyenkor szokásos laudáció ;))
De: azt látom, hogy az Adok-veszek (a fórum messze leglátogatottabb topikja) ebben a formában elég nehezen lesz használható. Egyrészt a keresésnél nem lehet beállítani, hogy csak abban az egy témában keressen. Másrészt az, hogy mindenkinek van altopikja, növeli a rendet és csökkenti a redundáns hirdetések/újrahirdetések számát, az átláthatóságot és a használhatóságot viszont erősen csökkenti. A régi fórumon ránézett napjában háromszor az ember az adok-veszekre, és alkalmanként fél perc alatt át tudta futni, hogy valami érdekli-e. Ebben most megtalálni valamit...   
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

TROMF22

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 12, 10:15Persze, kijelölhetsz többet is. Ha egymás mellé akarod tenni a képeket, akkor csak az adott link mögé mész és a del gombbal behozod a következő elemet az első után. Nem bonyi ez, tesztelgesd.  ;)

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 12, 10:15Persze, kijelölhetsz többet is. Ha egymás mellé akarod tenni a képeket, akkor csak az adott link mögé mész és a del gombbal behozod a következő elemet az első után. Nem bonyi ez, tesztelgesd.  ;)

Köszönöm, Így már sokkal szimpatikusabb.

rty42

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 12, 12:39Sziasztok, köszönet a költöztetésért (meg mindenféle ilyenkor szokásos laudáció ;))
De: azt látom, hogy az Adok-veszek (a fórum messze leglátogatottabb topikja) ebben a formában elég nehezen lesz használható. Egyrészt a keresésnél nem lehet beállítani, hogy csak abban az egy témában keressen. Másrészt az, hogy mindenkinek van altopikja, növeli a rendet és csökkenti a redundáns hirdetések/újrahirdetések számát, az átláthatóságot és a használhatóságot viszont erősen csökkenti. A régi fórumon ránézett napjában háromszor az ember az adok-veszekre, és alkalmanként fél perc alatt át tudta futni, hogy valami érdekli-e. Ebben most megtalálni valamit...   

A friss hozzászólások (és köztük a hirdetések) követésére alapvetően az olvasatlan hozzászólások funkciót érdemes használni.
Nálam minden fórumon az van eleve könyvjelzőzve...  :AA

zsolt123

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 12, 13:25A friss hozzászólások (és köztük a hirdetések) követésére alapvetően az olvasatlan hozzászólások funkciót érdemes használni.
Nálam minden fórumon az van eleve könyvjelzőzve...  :AA

értem, de attól még végig kell kattingatnom az összes friss "xy eladó dolgai" altopikot. ha meg este már nem emlékszem, hogy ki árulta az adott cuccot, akkor ismét. :P szóval ez a rendszer egy-két problémát megold, egy-két másikat meg csinál helyette.
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

rty42

A kereső az oldal tetején helyzet függően mást csinál. ha egy topikban nézi az ember akkor 3 opciót választhat:
  • jelenlegi topikban keres
  • jelenlegi alfórumban (pl ha a piactéren belül van valahool ez a piacteret jelenti) keres
  • az egész fórumon keres
Szóval lehet adott topikban illetve adott alfórumban keresni, csak ott kell a keresést indítani ahol az ember keresni akar.

Sz.József

...próba...
 eljen.gif  jó lesz ez...

svejk

Mit, hol kell be vagy kipipálnom, hogy alapból ne csak az olvasatlan hozzászólásokat lássam?

wagergo

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 12, 10:18Kitöröllek és kezdd újra, lehet valami mégem stimmelt az adatokkal.
Megtennéd ugyanezt velem is? Dettó ugyan ez a helyzet.
Köszi előre is!
Üdv
Gergő
Erősáramú elektrotechnikus, villamosbiztonsági és villámvédelmi felülvizsgáló, vasútkarbantartási művezető.
Hobbi: 3D nyomtatás, hangosítás (Hungerőmű), utazás vasúttal

ab

Mivel napkozben telefonon hasznalom: az avatarokbol egy hangyanyi latszik csak. Android, chrome bongeszo. Esetleg ezen egy picit lehetne alakitani?

Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

szabad paraszt

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 12, 15:17értem, de attól még végig kell kattingatnom az összes friss "xy eladó dolgai" altopikot. ha meg este már nem emlékszem, hogy ki árulta az adott cuccot, akkor ismét. :P szóval ez a rendszer egy-két problémát megold, egy-két másikat meg csinál helyette.

Nekem is hianyozni fog az a gyors attekintes. Megmondom oszinten, hogy mar most nincs kedvem kattingatni...
Ha lehet, akkor jo lenne egy olyan gyors, omlesztett nezet is. Gondoljatok bele, ha a Marketplace, jofogas, stb. is igy mukodne  :AA