Hírek:

Tudnivalók a migrációval kapcsolatban:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a tag neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott tag a régi fórumon nyilatkozik hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
Ha a régi fórumon létező azonosító regisztrációja itt nem kerül jóváhagyásra, annak lehet oka ha a régi fórumon a nyilatkozat nem került elfogadásra. Ilyenkor nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozat elfogadása után a regisztráció jóvá lesz hagyva.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

RogerCo

Idézetet írta: svejk Dátum 2025 május 12, 19:55Mit, hol kell be vagy kipipálnom, hogy alapból ne csak az olvasatlan hozzászólásokat lássam?
Ez engem is érdekelne .... :T

nyiszi

Saját telefon számot nem lehet megadni, vagy csak én nem találom?

gaben

Sziasztok,

ha szeretnétek a fórum megálmodott kinézetére váltani, akkor ezt a fotók alapján be tudjátok állítani.

Lesz még vele dolog az biztos, pl. jobb láthatóságot szeretnénk a szöveg/háttér kombóknál, de ezt majd később.

RogerCo

Másnál is előfordul, hogy időnként 1-2 percre elérhetetlen a fórum?
Digi a szolgáltatóm, ha ez számít.
Köszi:
Roger

bundyland

Idézetet írta: RogerCo Dátum 2025 május 13, 15:35Másnál is előfordul, hogy időnként 1-2 percre elérhetetlen a fórum?
Digi a szolgáltatóm, ha ez számít.
Köszi:
Roger

Nekem is DIGI, de még nem vettem észre.

RogerCo

Idézetet írta: bundyland Dátum 2025 május 13, 15:38Nekem is DIGI, de még nem vettem észre.
Akkor csak nálam.
ma már többször.
Internet van, a többi oldal működik, RAS is a melóhellyel.

Kidwick

Idézetet írta: szabad paraszt Dátum 2025 május 13, 11:32Nekem is hianyozni fog az a gyors attekintes. Megmondom oszinten, hogy mar most nincs kedvem kattingatni...
Ha lehet, akkor jo lenne egy olyan gyors, omlesztett nezet is. Gondoljatok bele, ha a Marketplace, jofogas, stb. is igy mukodne  :AA
Szia!
Csak támogatni tudom az ömlesztett áttekintés dolgot.. Ez igy egy vicc kategória.

Kidwick

Üdv!
Elég nehéz felpillantva megállapítani,hogy éppen hányadik oldalon van a vaksi user.

rty42

Növesztettünk egy "friss témák" gombot a fenti menüsorba...

Bandindustry

Idézetet írta: ab Dátum 2025 május 11, 21:18Sziasztok!

A masikon volt egy kerdesem, ide iranyitottak.
Igazabol a konkretum, hogy a napi termest hogyan lehet majd gyorsan atnezni? Kulon nyitogatva az "uj hozzaszolas erkezett" jelzesu felhasznalok topikjait?
Koszonom!

Tényleg átláthatóbb volt a régi, nem lehetne egy fül ami alatt az összes látszana egyszerre?

D.Laci

Idézetet írta: Bandindustry Dátum 2025 május 13, 19:19Tényleg átláthatóbb volt a régi, nem lehetne egy fül ami alatt az összes látszana egyszerre?

gtibi

Idézetet írta: D.Laci Dátum 2025 május 13, 19:26

Azért az általad ajánlott fül köszönő viszonyban sincs a kéréssel. Én személy szerint, napközben többször is megnéztem telefonról a számomra érdekes néhány topikot, köztük a kupec oldalt is, ez így nekem nagyon macerás, de ez 1 vélemény.

ab

Idézetet írta: gtibi Dátum 2025 május 13, 19:48Azért az általad ajánlott fül köszönő viszonyban sincs a kéréssel. Én személy szerint, napközben többször is megnéztem telefonról a számomra érdekes néhány topikot, köztük a kupec oldalt is, ez így nekem nagyon macerás, de ez 1 vélemény.

Sajnos amit tolem ideztek, ott lemaradt az eleje, a lenyeg. Engem is az "adok-veszek omlesztve" erdekelne. A tobbit meg csak megszokom...
Viszont az adok-veszek posztokat nem is hozza az uj funkcio gomb.
(Lehet eredmenyesebb lenne omlesztve, de lehetoseget adni valamifele elore hozasara a hirdetesnek bizonyos ido eltelte utan. Igy nem szembesulnenk ugyanazon hirdetmenyek gyakori ujra hirdetesevel.)
Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

svejk

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 13, 19:05Növesztettünk egy "friss témák" gombot a fenti menüsorba...

Több mint a semmi, sőt  jó!!
Gyakorlatilag más nézetre szinte nincs is szükség.

Viszont nekem még mindig érthetetlen, hogy tudom hogy 1 nappal vagy akár 5 perccel ezelőtt olvastam valamit egy topicban, de oda már nem tudok visszatalálni -egyelőre gyenge elmém folytán csak a kereső segítségével- mivel olvasott lett a hozzászólás és nem látom az adott topicban.

svejk

A "jelentette" x,y... helyett kitalálhatnátok valami más kifejezést.

Persze tudom ez huszadrangú dolog...