Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

RogerCo

Idézetet írta: svejk Dátum 2025 május 12, 19:55Mit, hol kell be vagy kipipálnom, hogy alapból ne csak az olvasatlan hozzászólásokat lássam?
Ez engem is érdekelne .... :T

nyiszi

Saját telefon számot nem lehet megadni, vagy csak én nem találom?

gaben

Sziasztok,

ha szeretnétek a fórum megálmodott kinézetére váltani, akkor ezt a fotók alapján be tudjátok állítani.

Lesz még vele dolog az biztos, pl. jobb láthatóságot szeretnénk a szöveg/háttér kombóknál, de ezt majd később.

RogerCo

Másnál is előfordul, hogy időnként 1-2 percre elérhetetlen a fórum?
Digi a szolgáltatóm, ha ez számít.
Köszi:
Roger

bundyland

Idézetet írta: RogerCo Dátum 2025 május 13, 15:35Másnál is előfordul, hogy időnként 1-2 percre elérhetetlen a fórum?
Digi a szolgáltatóm, ha ez számít.
Köszi:
Roger

Nekem is DIGI, de még nem vettem észre.

RogerCo

Idézetet írta: bundyland Dátum 2025 május 13, 15:38Nekem is DIGI, de még nem vettem észre.
Akkor csak nálam.
ma már többször.
Internet van, a többi oldal működik, RAS is a melóhellyel.

Kidwick

Idézetet írta: szabad paraszt Dátum 2025 május 13, 11:32Nekem is hianyozni fog az a gyors attekintes. Megmondom oszinten, hogy mar most nincs kedvem kattingatni...
Ha lehet, akkor jo lenne egy olyan gyors, omlesztett nezet is. Gondoljatok bele, ha a Marketplace, jofogas, stb. is igy mukodne  :AA
Szia!
Csak támogatni tudom az ömlesztett áttekintés dolgot.. Ez igy egy vicc kategória.
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Kidwick

Üdv!
Elég nehéz felpillantva megállapítani,hogy éppen hányadik oldalon van a vaksi user.

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

rty42

Növesztettünk egy "friss témák" gombot a fenti menüsorba...

Bandindustry

Idézetet írta: ab Dátum 2025 május 11, 21:18Sziasztok!

A masikon volt egy kerdesem, ide iranyitottak.
Igazabol a konkretum, hogy a napi termest hogyan lehet majd gyorsan atnezni? Kulon nyitogatva az "uj hozzaszolas erkezett" jelzesu felhasznalok topikjait?
Koszonom!

Tényleg átláthatóbb volt a régi, nem lehetne egy fül ami alatt az összes látszana egyszerre?

D.Laci

Idézetet írta: Bandindustry Dátum 2025 május 13, 19:19Tényleg átláthatóbb volt a régi, nem lehetne egy fül ami alatt az összes látszana egyszerre?

gtibi

Idézetet írta: D.Laci Dátum 2025 május 13, 19:26

Azért az általad ajánlott fül köszönő viszonyban sincs a kéréssel. Én személy szerint, napközben többször is megnéztem telefonról a számomra érdekes néhány topikot, köztük a kupec oldalt is, ez így nekem nagyon macerás, de ez 1 vélemény.

ab

Idézetet írta: gtibi Dátum 2025 május 13, 19:48Azért az általad ajánlott fül köszönő viszonyban sincs a kéréssel. Én személy szerint, napközben többször is megnéztem telefonról a számomra érdekes néhány topikot, köztük a kupec oldalt is, ez így nekem nagyon macerás, de ez 1 vélemény.

Sajnos amit tolem ideztek, ott lemaradt az eleje, a lenyeg. Engem is az "adok-veszek omlesztve" erdekelne. A tobbit meg csak megszokom...
Viszont az adok-veszek posztokat nem is hozza az uj funkcio gomb.
(Lehet eredmenyesebb lenne omlesztve, de lehetoseget adni valamifele elore hozasara a hirdetesnek bizonyos ido eltelte utan. Igy nem szembesulnenk ugyanazon hirdetmenyek gyakori ujra hirdetesevel.)
Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

svejk

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 13, 19:05Növesztettünk egy "friss témák" gombot a fenti menüsorba...

Több mint a semmi, sőt  jó!!
Gyakorlatilag más nézetre szinte nincs is szükség.

Viszont nekem még mindig érthetetlen, hogy tudom hogy 1 nappal vagy akár 5 perccel ezelőtt olvastam valamit egy topicban, de oda már nem tudok visszatalálni -egyelőre gyenge elmém folytán csak a kereső segítségével- mivel olvasott lett a hozzászólás és nem látom az adott topicban.

svejk

A "jelentette" x,y... helyett kitalálhatnátok valami más kifejezést.

Persze tudom ez huszadrangú dolog...