Hírek:

Tudnivalók a migrációval kapcsolatban:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a tag neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott tag a régi fórumon nyilatkozik hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
Ha a régi fórumon létező azonosító regisztrációja itt nem kerül jóváhagyásra, annak lehet oka ha a régi fórumon a nyilatkozat nem került elfogadásra. Ilyenkor nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozat elfogadása után a regisztráció jóvá lesz hagyva.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

zsolt123

Idézetet írta: RogerCo Dátum 2025 május 13, 22:54Most ezzel nem leszek népszerű...
Ez a fórum (nem a mostani, hanem már évekkel ezelőtt) kihalt  :( Nincsenek már gépépítések (a fórumon), tisztelet a kevés kivételnek.
Nincsenek, vagy elhanyagolható a szakmai segítség kérések, eszmecserék. A "kísérletezések"
Csak az Adok-Kapok, és a semleges ment már odaát is, java részt.
Ez már nem hobby CNC :(
A közösség valamiért széthúz. A keménymag "kiöregedet", belefáradt (nem tudni) Az új tagok 90% csak az Adok-Kapok miatt regisztrált.
Ott volt az idén BP-re szervezett találkozó és börze... Nagyon kevés ember jött el látogatóként is, és hobby cnc témában árusként is.

Befejeztem.

Roger

lehet, hogy a hobby CNC-zés elvesztette a varázsát? minden hülye 3D nyomtat, lézergravíroz, a kínaiak elárasztották olcsó gépekkel és szolgáltatásokkal a világot, a levetett ipari gépek lealázzák árban és minőségben a sufniban készülteket, a nagy öregek lassan kihalnak, a fiatalokat inkább a szoftverfejlesztés/AI érdekli, akiket mégis, azok nyugatra mennek, akiknek hobbi mellett megélhetés is a CNC-zés, azok lassan feladják, halódik az iparág, halódik a magyarországi gyártás, nincs felvevőpiac, bezuhantak a németek és az osztrákok is, recesszió van, nihil van. folytassam? ;) :P :(   
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

zsolt123

Idézetet írta: lipotium Dátum 2025 május 13, 23:18Itt is inkább Adok-Veszek témákra vettem volna szét, mint komplett gép, gépépítő elemek stb. inkább. Mindegyiknek nyitni egy topikot és kész.

támogatom, jó ötlet!

az meg tényleg vicc, hogy a karos prés nem fér bele.
ami nyilván nem idevaló, azok a teljesen off-topic holmik (kerékpár, kávéfőző, hősugárzó, klíma, gázpisztoly ;)), a hetente újra meghirdetett lomok, meg -- szerintem -- a csak egyben eladó nagykeres volumenek, raklapnyi árukészletek se, mert ez ugye egy hobbi fórum, és nem árverési oldal. 
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

gaben

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 13, 23:42támogatom, jó ötlet!

az meg tényleg vicc, hogy a karos prés nem fér bele.
ami nyilván nem idevaló, azok a teljesen off-topic holmik (kerékpár, kávéfőző, hősugárzó, klíma, gázpisztoly ;)), a hetente újra meghirdetett lomok, meg -- szerintem -- a csak egyben eladó nagykeres volumenek, raklapnyi árukészletek se, mert ez ugye egy hobbi fórum, és nem árverési oldal. 

Pedig ha tetszik ha nem, a karos prés nem tartozik a HobbiCNC-hez, mert ennyi erővel akármi más is ide sorolható.
A többit pedig ne keverjük ide, mert ez az új fórum most indult, még nincsenek rajta off-topic holmik, de nem is lesznek, valahol el kellett kezdeni.

Ha mindenkinek feltűnt, hogy nincsenek gépépítések (ami azért nem igaz), akkor a kupeckedés helyett álljatok neki tervezni, álmodozni és építeni, mert ez fogja életben tartani a fórumot.
És az sem igaz, hogy nincsenek segítők, mert pl. @TBS-TEAM fórumtársnk többet segít, mint az összes többi fórumtársunk együttvéve.

Szóval a sorozatos hisztik helyett mindenki nézzen magába és kérdezze meg, hogy vajon mit tehetek annak érdekében, hogy ez a HobbiCNCfórum tovább vigye azt a nagyszerű hagyományt, amit sok éve elkezdtek a nagy Öregek.

szép napot mindenkinek és hajrá fórum  wave.gif

TBS-TEAM

a régi fórumon ha volt valami javaslatunk, az volt a válasz, hogy jóvanezígy, a társulat már megszokta. szerintem most van az a pillanat, amikor még változtatni lehetne az újon. ;) 
[/quote]

Na most éppen változik.
A cél a leírt értékek, küzdelmek maradjanak meg, NEM az adok-veszekben sok-sok 99% szemétnek is titulálható dolgok nem képeznek semmilyen értéket egy probléma megoldásában.
Turkálni a sok szemét között meg van a vaterea és társai.

Nehéz lesz eszt megemészteni a kupeceknek.
József

sarktibsi

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 13, 23:35lehet, hogy a hobby CNC-zés elvesztette a varázsát? minden hülye 3D nyomtat, lézergravíroz, a kínaiak elárasztották olcsó gépekkel és szolgáltatásokkal a világot, a levetett ipari gépek lealázzák árban és minőségben a sufniban készülteket, a nagy öregek lassan kihalnak, a fiatalokat inkább a szoftverfejlesztés/AI érdekli, akiket mégis, azok nyugatra mennek, akiknek hobbi mellett megélhetés is a CNC-zés, azok lassan feladják, halódik az iparág, halódik a magyarországi gyártás, nincs felvevőpiac, bezuhantak a németek és az osztrákok is, recesszió van, nihil van. folytassam? ;) :P :(   

:BOW

D.Laci

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 13, 22:19nem az alapkoncepcióval van baj, hanem azzal, hogy nincs egy olyan nézet, ami együtt hozza az almappák tartalmát, időrendi sorrendben. a régi fórumon egy kattintásra bejött az adok-veszek, és telón utána már csak scrollozni kellett lefelé, most meg lehet oda-vissza kattintgatni, a végére meg nem emlékszik az ember, hogy milyen holmit kinél látott, úgyhogy lehet kezdeni elölről, de nehezítő körülményként közben olvasott lesz belőle, így eltűnik az almappatengerben. ezt ne froclizásnak vegyétek, hanem építő jellegű kritikának.

a régi fórumon ha volt valami javaslatunk, az volt a válasz, hogy jóvanezígy, a társulat már megszokta. szerintem most van az a pillanat, amikor még változtatni lehetne az újon. ;) 

Ha valamelyik hirdetés érdekel (vagy téma vagy hozzászólás)arra kérsz "riasztást".
Így bármikor vissza tudod keresni és értesítést is kapsz ha közben változott (pl.: megvette más, amig tököltél : ) ).

Megnyomod bátran ( nem kel félni :) a "Nincsenek Riasztások vagy E-mailek" gombot
Kivállasztod a számodra szimpatikus lehetősséget:
1. Nincs követés: (ez az alap, ha már nem szeretnél riasztást akkor ezt vállaszd!
2.
3.Értesítések fogadása: itt a forumon kapsz jelzést ha valami változott.
4. E-mailek és értesítések fogadása: Itt a forumon is kapsz értesítést és Emailben is ( ha dolgozol akkor hasznos :) ).

Meg keresed a neved alatt Az Értesítések és E-mailek lehetőséget

Kiválasztod a "figyelt témák" lap fület.
Itt láthatod azokat amire kértél riasztást, innen megtudod nyitni.
Itt is tudod törölni a Értesítéseket.

lipotium

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 14, 07:25Pedig ha tetszik ha nem, a karos prés nem tartozik a HobbiCNC-hez, mert ennyi erővel akármi más is ide sorolható.
A többit pedig ne keverjük ide, mert ez az új fórum most indult, még nincsenek rajta off-topic holmik, de nem is lesznek, valahol el kellett kezdeni.

Ha mindenkinek feltűnt, hogy nincsenek gépépítések (ami azért nem igaz), akkor a kupeckedés helyett álljatok neki tervezni, álmodozni és építeni, mert ez fogja életben tartani a fórumot.
És az sem igaz, hogy nincsenek segítők, mert pl. @TBS-TEAM fórumtársnk többet segít, mint az összes többi fórumtársunk együttvéve.

Szóval a sorozatos hisztik helyett mindenki nézzen magába és kérdezze meg, hogy vajon mit tehetek annak érdekében, hogy ez a HobbiCNCfórum tovább vigye azt a nagyszerű hagyományt, amit sok éve elkezdtek a nagy Öregek.

szép napot mindenkinek és hajrá fórum  wave.gif
r

Mi az ami ide tartozik? Kérnénk egy felsorolást? Rengeteg dolog ahogy néztem nem ide tartozik, és random van moderálva. Ha ezen dolgok nem ide tartoznak akkor a többit is kérnénk moderálni, sőt a valódi moderálás akkor lenne, ha azonnal törölnék is a hirdetést, és nem csak oda írnák, hogy nem oda tartozik. A másik, (magam is) sok dolgot építek, nem vagyunk úgy elengedve anyagilag, hogy több milliós berendezéseket vásároljunk, azért is Hobbi CNC. Namost aki hobbista az nagyon jól tudja, hogy pont az ilyen Adok-Veszek között tud rengeteg dolog között csemegézni. Ez volt Magyarországon a legjobb, ismétlem a legjobb CNC-s fórum. A többit (nem sok) is látogattam, de tényleg ez volt a legjobb. Rengeteg remek embert megismertem. Nagyon remélem nem csak volt. Azért tegye már össze az a Hobbi CNC-s a kezét aki csak CNC-hez 100%-ban közel álló műszaki cucc kellett. Rendben akkor egy fali elosztószekrény se legyen megengedhető. Igaz abba pont bele lehet szerelni a szervó vezérlőket. Ment a régi fórumon az elmélkedés pl. az alumínium öntésről. Milyen jó volt. Na az végképp nem CNC. Ja hogy fém, meg a CNC is az. Akkor a karos prés is. A karos préssel mi egyébként a baj? Egy vákuum szivattyú miért van rendben?

"kupeckedés helyett álljatok neki tervezni, álmodozni és építeni, mert ez fogja életben tartani a fórumot"

Én bevallom csak vásároltam és nem kupeckedtem, örültem, hogy olcsóbban hozzá juthatok dolgokhoz, sőt olyan dolgokhoz amiket máshol nem is látni, hiszen nagy részt ipari, nem gagyi vackok, még ha bontottak is. Műszaki emberek vagyunk. Ezekből tudtam olyan dolgokat építeni, amiket mezei vackokból soha. Van egy nagyon rossz érzésem ezzel a fórum jövőjével kapcsolatban. Ha valaki azt mondja, hogy ne hisztizünk az azt érzékelteti, hogy semmi esetre sem hallgatlak meg benneteket, itt ez van, fogadjátok el, vagy el lehet tolni a biciklit. Na ez a probléma, nem mi vagyunk a fórumért, hanem mi vagyunk a fórum, bocsánat!

Talán akkor kéne ezzel kapcsolatban indítani az itt lévő tagok között egy felmérést, hogy mi az ami itt a CNC-s fórumba belefér. A cenzúra sosem vitte előrébb a világot. Persze van egy határ, de szerintem ezt itt át kellene gondolni.

gaben

Idézetet írta: lipotium Dátum 2025 május 14, 09:52r

Mi az ami ide tartozik? Kérnénk egy felsorolást? Rengeteg dolog ahogy néztem nem ide tartozik, és random van moderálva. Ha ezen dolgok nem ide tartoznak akkor a többit is kérnénk moderálni, sőt a valódi moderálás akkor lenne, ha azonnal törölnék is a hirdetést, és nem csak oda írnák, hogy nem oda tartozik. A másik, (magam is) sok dolgot építek, nem vagyunk úgy elengedve anyagilag, hogy több milliós berendezéseket vásároljunk, azért is Hobbi CNC. Namost aki hobbista az nagyon jól tudja, hogy pont az ilyen Adok-Veszek között tud rengeteg dolog között csemegézni. Ez volt Magyarországon a legjobb, ismétlem a legjobb CNC-s fórum. A többit (nem sok) is látogattam, de tényleg ez volt a legjobb. Rengeteg remek embert megismertem. Nagyon remélem nem csak volt. Azért tegye már össze az a Hobbi CNC-s a kezét aki csak CNC-hez 100%-ban közel álló műszaki cucc kellett. Rendben akkor egy fali elosztószekrény se legyen megengedhető. Igaz abba pont bele lehet szerelni a szervó vezérlőket. Ment a régi fórumon az elmélkedés pl. az alumínium öntésről. Milyen jó volt. Na az végképp nem CNC. Ja hogy fém, meg a CNC is az. Akkor a karos prés is. A karos préssel mi egyébként a baj? Egy vákuum szivattyú miért van rendben?

"kupeckedés helyett álljatok neki tervezni, álmodozni és építeni, mert ez fogja életben tartani a fórumot"

Én bevallom csak vásároltam és nem kupeckedtem, örültem, hogy olcsóbban hozzá juthatok dolgokhoz, sőt olyan dolgokhoz amiket máshol nem is látni, hiszen nagy részt ipari, nem gagyi vackok, még ha bontottak is. Műszaki emberek vagyunk. Ezekből tudtam olyan dolgokat építeni, amiket mezei vackokból soha. Van egy nagyon rossz érzésem ezzel a fórum jövőjével kapcsolatban. Ha valaki azt mondja, hogy ne hisztizünk az azt érzékelteti, hogy semmi esetre sem hallgatlak meg benneteket, itt ez van, fogadjátok el, vagy el lehet tolni a biciklit. Na ez a probléma, nem mi vagyunk a fórumért, hanem mi vagyunk a fórum, bocsánat!

Talán akkor kéne ezzel kapcsolatban indítani az itt lévő tagok között egy felmérést, hogy mi az ami itt a CNC-s fórumba belefér. A cenzúra sosem vitte előrébb a világot. Persze van egy határ, de szerintem ezt itt át kellene gondolni.

Na figyu, akkor próbálom még egyszer elmagyarázni, hogy mi is lenne itt a lényeg, mert látom nem sikerült felfogni.
Pont azért hagyunk bent rengeteg olyan cuccot a piactéren, mert szorosan kapcsolódik a CNC-hez, itt van pl. a vákuumszivattyú, ami nagyszerűen használható egy kisebb vákuumasztalhoz, amit saját magadnak le tudsz gyártani.
Nem szeretnék felsorolást tartani, de aki picit is elmélázgat azon, hogy mi az ami belefér ebbe a hatalmas HobbiCNC körbe, az rá fog jönni, hogy miért hagytuk vagy nem hagytuk bent.
Először nem törlünk semmit, meghagyjuk a topik tulajdonosának, hogy kiválogassa a nem idevaló dolgokat.

És igen, abban abszolút igazad van, hogy ez volt a legjobb ilyen jellegű fórum, mert rengeteg mindent lehetett összeszedni az épülő/készülő gépekhez, csak aztán az évek hosszú sora alatt kezdtek beszivárogni a vaterás, jófogásos, stb. piacokon lévő anyagok, amik nem erősítették ezt a vonalat.

Akinek ez nem tetszik, mehet oda árulni a portékáit.

Még egyszer elmondom, hátha sikerül felfogni és megemészteni: szeretnénk visszaállítani azt a szuper kis hangulatot, műszaki szemléletet, megannyi fantasztikus és egyedi projektet megalkotó munkákat, párbeszédeket, segítségnyújtást a problémák megoldásához és még sorolhatnám napestig a szebbnél szebb jelzőket...

És nagyon sok támogatója van ennek az elképzelésnek, szóval ha nem haragszol, nem a fenti (erősen az adokveszekre korlátozódó) hisztiket fogjuk szem előtt tartani.

Ja és még valami, sajnos több nagy tudású és szeretett fórumtársunk is elment a közelmúltban, ezért kötelességünknek érezzük, hogy az Ő általuk képviselt szakmaiságot megőrizve, próbáljuk meg méltó módon folytatni ezt a fórumot.

Tisztelettel, gaben  wave.gif

Kidwick

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 május 14, 08:13a régi fórumon ha volt valami javaslatunk, az volt a válasz, hogy jóvanezígy, a társulat már megszokta. szerintem most van az a pillanat, amikor még változtatni lehetne az újon. ;) 

Na most éppen változik.
A cél a leírt értékek, küzdelmek maradjanak meg, NEM az adok-veszekben sok-sok 99% szemétnek is titulálható dolgok nem képeznek semmilyen értéket egy probléma megoldásában.
Turkálni a sok szemét között meg van a vaterea és társai.

Nehéz lesz eszt megemészteni a kupeceknek.

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 13, 22:41Vagy bedaráljuk az egész piacteret és marad a CNC fórum.  :)

Üdv!
Van eladó daráló ha ér :) dekel... Neked dupla áron oda tudnám adni. Csak nem merem felrakni merthogy ugye nem cnc daráló...

Bicska

Sziasztok. Én is azt gondolom, hogy az adok-veszek struktúrája így nagyon nem jó, egy aggregált lista jobb lett volna.
Az adok-veszek volt a legnagyobb elemszámú lista, a legtöbb creatorral, azaz felhasználónként követhetetlen és használhatatlan lesz. Senki nem akar végigbogarászni napi szinten 50 topicot. Mint ahogy sajnos összeségében 4-5 aktív topic van/volt álatlában az egész fórumon. Azt is értem, hogy egy cél lenne, hogy mostantól az adok-veszek inaktívabb legyen, mert elviszi a fórum célját, szkópját. Persze magas szinten lehetne erre úgy is tekinteni, hogy van plusz egy vonzó dolog, ami ide csábítja az embereket. Eladni szinte sosem adtamn el, viszont vásárolgattam, és nem csak cnc témájú dolgokat. Engem sosem vertek még át.

Bár kötekedésnek hangzik, nem annak szánom. A fórum a rendszergazda ajándéka a közösségnek, értem.  :BOW  wave.gif

gaben

Idézetet írta: Kidwick Dátum 2025 május 14, 10:26
Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 13, 22:41Vagy bedaráljuk az egész piacteret és marad a CNC fórum.  :)

Üdv!
Van eladó daráló ha ér :) dekel... Neked dupla áron oda tudnám adni. Csak nem merem felrakni merthogy ugye nem cnc daráló...

Látom neked sem jött át a lényeg, viszont az irónikus fogalmazás az jól megy.

lipotium

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 14, 10:13Na figyu, akkor próbálom még egyszer elmagyarázni, hogy mi is lenne itt a lényeg, mert látom nem sikerült felfogni.
Pont azért hagyunk bent rengeteg olyan cuccot a piactéren, mert szorosan kapcsolódik a CNC-hez, itt van pl. a vákuumszivattyú, ami nagyszerűen használható egy kisebb vákuumasztalhoz, amit saját magadnak le tudsz gyártani.
Nem szeretnék felsorolást tartani, de aki picit is elmélázgat azon, hogy mi az ami belefér ebbe a hatalmas HobbiCNC körbe, az rá fog jönni, hogy miért hagytuk vagy nem hagytuk bent.
Először nem törlünk semmit, meghagyjuk a topik tulajdonosának, hogy kiválogassa a nem idevaló dolgokat.

És igen, abban abszolút igazad van, hogy ez volt a legjobb ilyen jellegű fórum, mert rengeteg mindent lehetett összeszedni az épülő/készülő gépekhez, csak aztán az évek hosszú sora alatt kezdtek beszivárogni a vaterás, jófogásos, stb. piacokon lévő anyagok, amik nem erősítették ezt a vonalat.

Akinek ez nem tetszik, mehet oda árulni a portékáit.

Még egyszer elmondom, hátha sikerül felfogni és megemészteni: szeretnénk visszaállítani azt a szuper kis hangulatot, műszaki szemléletet, megannyi fantasztikus és egyedi projektet megalkotó munkákat, párbeszédeket, segítségnyújtást a problémák megoldásához és még sorolhatnám napestig a szebbnél szebb jelzőket...

És nagyon sok támogatója van ennek az elképzelésnek, szóval ha nem haragszol, nem a fenti (erősen az adokveszekre korlátozódó) hisztiket fogjuk szem előtt tartani.

Ja és még valami, sajnos több nagy tudású és szeretett fórumtársunk is elment a közelmúltban, ezért kötelességünknek érezzük, hogy az Ő általuk képviselt szakmaiságot megőrizve, próbáljuk meg méltó módon folytatni ezt a fórumot.

Tisztelettel, gaben  wave.gif

Nem minősítek, egy "Na figyu" "Még egyszer elmondom, hátha sikerül felfogni" stb. stb. embert. Szinte csak ez a válasz. Semmilyen konstruktív válasz nincs. Van egy elképzelés ami nyilván, nem mindenkinek megfelelő. Ha valami felvetünk, akkor "Na figyu" "Még egyszer elmondom, hátha sikerül felfogni" van. Szó nem volt felfogás kérdésről, mielőtt én is degradálnék, csak nem teszem. Arról van szó, hogy jelezzük a problémát, sem az egyik sem a másik problémára nem kapunk még arra sem lehetőséget, hogy beszéljük meg. Rögtön nekünk van esve, és ezt felfogtam!!! Természetesen még arra a kérésemre sem, hogy probléma van az átregisztrálással. Nem kell erre a hozzászólásomra Tisztelt Moderátor válaszolni, nem szeretnék parázs vitát, nem teljesen értünk egyet, de elhiheti felfogtam, és a következtetést levontam. Részemről itt lezártam!

TROMF22

Azt a bizonyos "LOKÁCIÓ" fület hol találom?
Néhány fórum tagnál megjelenik, de a többségnél nincs.
A régi adatlapomon természetesen ott volt, de nem jött át, és kitöltési mezőt sem találok hozzá.

gaben

Idézetet írta: lipotium Dátum 2025 május 14, 11:39Nem minősítek, egy "Na figyu" "Még egyszer elmondom, hátha sikerül felfogni" stb. stb. embert. Szinte csak ez a válasz. Semmilyen konstruktív válasz nincs. Van egy elképzelés ami nyilván, nem mindenkinek megfelelő. Ha valami felvetünk, akkor "Na figyu" "Még egyszer elmondom, hátha sikerül felfogni" van. Szó nem volt felfogás kérdésről, mielőtt én is degradálnék, csak nem teszem. Arról van szó, hogy jelezzük a problémát, sem az egyik sem a másik problémára nem kapunk még arra sem lehetőséget, hogy beszéljük meg. Rögtön nekünk van esve, és ezt felfogtam!!! Természetesen még arra a kérésemre sem, hogy probléma van az átregisztrálással. Nem kell erre a hozzászólásomra Tisztelt Moderátor válaszolni, nem szeretnék parázs vitát, nem teljesen értünk egyet, de elhiheti felfogtam, és a következtetést levontam. Részemről itt lezártam!

Én sem minősítettem, csupán erőteljesebb voltam, ami ebben az esetben szükséges!
Nincs probléma az átregisztrálással, csak nem mindenki járt el helyesen, illetve sokan nem olvasták el az instrukciókat.
És nincs is rá szükség, hogy teljesen egyet értsen mindenki, hiszen itt a közösséget tartjuk szem előtt, nem az egyéni igényeket.
Ettől függetlenül a fórum arculata és használhatóbbá tétele is változáson fog keresztül menni, de ez nem jön egyik napról a másikra.
Itt mindenki (adminok, moderátorok) a szabadidejét áldozza fel, hogy ez a fórum végre visszakapja méltó helyét a műszaki fórumok között.

Kéretik megérteni.

lipotium

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 14, 12:03Én sem minősítettem, csupán erőteljesebb voltam, ami ebben az esetben szükséges!
Nincs probléma az átregisztrálással, csak nem mindenki járt el helyesen, illetve sokan nem olvasták el az instrukciókat.
És nincs is rá szükség, hogy teljesen egyet értsen mindenki, hiszen itt a közösséget tartjuk szem előtt, nem az egyéni igényeket.
Ettől függetlenül a fórum arculata és használhatóbbá tétele is változáson fog keresztül menni, de ez nem jön egyik napról a másikra.
Itt mindenki (adminok, moderátorok) a szabadidejét áldozza fel, hogy ez a fórum végre visszakapja méltó helyét a műszaki fórumok között.

Kéretik megérteni.

Na akkor, hogy helyesen járjak el, hiszen nem tudom felfogni az agyammal, nem vagyok rá képes, három sort hogyan kell értelmezni, hiszen csak azzal lehet a probléma, mással nem, a regisztrálásnál volt kettő azaz kettő darab pipálási lehetőség azt megtettem. Alul kérte a véglegesítéshez a jelszót, megtettem. Ide beregisztráltam a régi fórumon található felhasználó nevemmel, email címemmel, megtettem. Kaptam arra az email címemre megerősítő levet, hármat: 1. regisztráció üdvözlés, 2. aktiválás, 3. adminisztrátor manuális aktiválása. És egy üres fiókba jutottam. Szóval szeretném kérdezni, melyik részét nem értettem meg, hol nem jártam el helyesen?