Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

Istvan0728

Idézetet írta: MAndris Dátum 2025 május 17, 11:42üdv.
sötét mód van e ebben a forum motorban, a régi felülete egész olvasható volt még este fáradtan is, ez a fehér,szürke, halványkéktöl kifolyik a szemem, szerintem vannak még igy ezzel páran.
Üdv!  Igen van, én megtaláltam. Bal felső sarok - saját profil- kinézet- két féle sötétebb változatot is találhatsz.

rty42

A regisztráció dátumának átvétele a régi fórumról elkészült, a meglevő felhasználók esetében már a korábbi érték kell hogy látsszon.  wave.gif

ratreg

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 17, 12:56A regisztráció dátumának átvétele a régi fórumról elkészült, a meglevő felhasználók esetében már a korábbi érték kell hogy látsszon.  wave.gif
Köszönjük.

kgl

Itt a csevegő fórumban találtam egy hibát. Lehetséges, hogy csak ebben a csevőben hiba?

Rákattintottam a következő témára és ez a hiba jött.

Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

morfeus

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 17, 12:56A regisztráció dátumának átvétele a régi fórumról elkészült, a meglevő felhasználók esetében már a korábbi érték kell hogy látsszon.  wave.gif
Szia Nekem még nem látszodik a régi reg.idö.
Nem akkora gond csak jelzem.

morfeus

Idézetet írta: morfeus Dátum 2025 május 17, 18:41Szia Nekem még nem látszodik a régi reg.idö.
Nem akkora gond csak jelzem.
Elnést már látom . [#worship]

frob

Hahó
Csak ötlet szinten, jópofa hogy nevekre bontva van meg az adokveszek, viszont szerintem kellene egy folyamatos lista mint a réginél, mert nem feltétlen böngészi végig az ember mindenki nevét, de ha a folyamot nézi vagy keres benne akkor már odaugorhat az adott ember dolgaihoz...
legalább is szerintem előnyös lenne ..

D.Laci

Idézetet írta: frob Dátum 2025 május 17, 18:47Hahó
Csak ötlet szinten, jópofa hogy nevekre bontva van meg az adokveszek, viszont szerintem kellene egy folyamatos lista mint a réginél, mert nem feltétlen böngészi végig az ember mindenki nevét, de ha a folyamot nézi vagy keres benne akkor már odaugorhat az adott ember dolgaihoz...
legalább is szerintem előnyös lenne ..

Nem mindegy milyen a Piactér?
A Csevregőt sem nézitek végig.... :(

Timár László

Pénzkeresés már nincs. (?)

dc motor

Sziasztok!

Az adok-veszek szekció most már véglegesen felhasználókhoz lesz kötve? Minden egyes fórumtagnál végig kellene nézni? Már 50 embernél is körülményes 100 felett pedig elég nyűgös.
A régit könnyebb volt átfutni mindig csak az újakat kellett átlapozni. Esetleg nem lehetne annak mintájára létrehozni egy adok-veszek topikot és ugyan úgy szépen feltöltögetni?
Esetleg az lehetne még jó, hogy amit feltöltögetnek nevekhez hirdetés bekerülne az összes időrendben egymás alá akár egy külön részen. Így nehezen átlátható.
Viszont az tök jó, hogy lehet szerkeszteni a hozzászólást, ha esetleg valamit még javítani kellene benne.

zsolt123

Idézetet írta: dc motor Dátum 2025 május 17, 20:16Sziasztok!

Az adok-veszek szekció most már véglegesen felhasználókhoz lesz kötve? Minden egyes fórumtagnál végig kellene nézni? Már 50 embernél is körülményes 100 felett pedig elég nyűgös.
A régit könnyebb volt átfutni mindig csak az újakat kellett átlapozni. Esetleg nem lehetne annak mintájára létrehozni egy adok-veszek topikot és ugyan úgy szépen feltöltögetni?
Esetleg az lehetne még jó, hogy amit feltöltögetnek nevekhez hirdetés bekerülne az összes időrendben egymás alá akár egy külön részen. Így nehezen átlátható.
Viszont az tök jó, hogy lehet szerkeszteni a hozzászólást, ha esetleg valamit még javítani kellene benne.

megszámoltam: te vagy a 17., aki jelezte, hogy az adok-veszek ebben a formában nem igazán frankó.
egy fórumtársunknak tetszik így, hárman meglennének adok-veszek nélkül is.
az adminok/tulajodnosok(?) közül egy jelezte, hogy érdemes lenne még rajta csiszolni, de azonnali megoldást ne várjunk, a másik három legszívesebben törölné az egész kupectopicot.
egy héttel az indulás után statisztikailag ez az állás. 
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

Laci_01

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 17, 21:39...egy héttel az indulás után statisztikailag ez az állás. 
Miért nem látszik a téma bejelentkezés nélkül?

frob

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 17, 21:39megszámoltam: te vagy a 17., aki jelezte, hogy az adok-veszek ebben a formában nem igazán frankó.
egy fórumtársunknak tetszik így, hárman meglennének adok-veszek nélkül is.
az adminok/tulajodnosok(?) közül egy jelezte, hogy érdemes lenne még rajta csiszolni, de azonnali megoldást ne várjunk, a másik három legszívesebben törölné az egész kupectopicot.
egy héttel az indulás után statisztikailag ez az állás. 
hát majd ha keresel valamit a hobbi cuccodhoz és elkezded végignyálazni az egészet, holott egy közösben pár kattintással ahogy régen is volt kereshetővé válik utána meg megnézed, hogy az adott fórumtárs árul e még valami érdekeset számodra akkor ez így frankó lenne , ügye?
ó nem, te mindegyiket egyesével szeretnéd végignézni, meg úgy se akarsz semmit se építeni, csak itt vagy és ... egy rekorddal több vagy az adatbázisban...
Eh mindegy is mindenkinek nem lehet megfelelni ez biztos :)

gaben

Idézetet írta: Timár László Dátum 2025 május 17, 20:11Pénzkeresés már nincs. (?)

Ilyen topikot csinálunk majd a szolgáltatós részben.  wave.gif

borvendeg

Sziasztok!

Jó hogy van új fórum, bíztam benne hogy az adok veszek egy nagyon pörgős téma, hátha jobban használható formát kap. Sajnos csalódni kellett. Csak szerintem teljesen használhatatlan ez a struktúra? Mikor keresek valamit akkor nem azt nézem hogy kitől veszem hanem hogy adott tárgyra szükségem van e? Most egyesével kell végignézni ki mit hirdet. Teljesen használhatatlan.