Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

TBS-TEAM

A Piactér megváltozott.

A régi adok-veszek jelenleg még olvasható, pár naja van (~5nap) a fórumtagoknak, hogy
éttegyék az új kategóriáknak megfelelően az eladó dolgaikat.
5 nap múlva végleg törölve lesz.

Mindenkit megkérek ha lehetséges a kategóriáknak megfelelően adja fel hirdetéseit.

Köszönöm türelmeteket.
József

amper

Idézetet írta: ab Dátum 2025 május 11, 21:18Sziasztok!

A masikon volt egy kerdesem, ide iranyitottak.
Igazabol a konkretum, hogy a napi termest hogyan lehet majd gyorsan atnezni? Kulon nyitogatva az "uj hozzaszolas erkezett" jelzesu felhasznalok topikjait?
Koszonom!

TBS-TEAM

Ismerkedj a forummal.
Van a Főoldal melett egy piactér fűl az listázza.
József

lipotium

Sziasztok! A piactérrel kapcsolatban jó az irány, csak annyi kérdésem lenne, hogy ezek az átemelt (régi adok-veszek)cuccok majd a lejárat után innen eltűnnek, vagy megmaradnak fő kategóriának, mert most még így elég zavaró.

lipotium

Vagy ennek megfelelően törlődnek? "A régi adok-veszek jelenleg még olvasható, pár naja van (~5nap) a fórumtagoknak, hogy
5 nap múlva végleg törölve lesz."

TBS-TEAM

Idézetet írta: lipotium Dátum 2025 május 18, 19:33Sziasztok! A piactérrel kapcsolatban jó az irány, csak annyi kérdésem lenne, hogy ezek az átemelt (régi adok-veszek)cuccok majd a lejárat után innen eltűnnek, vagy megmaradnak fő kategóriának, mert most még így elég zavaró.

Minden eladó a saját dolgait kezeli nem foghatom egyikőtök kezét se én se más és, hogy hogyan miként hirdetitek vagy rakjátok át ez már rátok tartozik.
Miként, hogyan fogjátok össze vissza cseszni ez is csak rajtatok múlik.
Nagy fiúk vagytok. Remélem.
József

TBS-TEAM

Idézetet írta: lipotium Dátum 2025 május 18, 19:34Vagy ennek megfelelően törlődnek? "A régi adok-veszek jelenleg még olvasható, pár naja van (~5nap) a fórumtagoknak, hogy
5 nap múlva végleg törölve lesz."

A (MEGSZÜNT Adok veszek) mappa komplett lesz törölve vagy van benne valami vagy nincs.
József

zsolt123

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2025 május 18, 19:43Minden eladó a saját dolgait kezeli nem foghatom egyikőtök kezét se én se más és, hogy hogyan miként hirdetitek vagy rakjátok át ez már rátok tartozik.
Miként, hogyan fogjátok össze vissza cseszni ez is csak rajtatok múlik.
Nagy fiúk vagytok. Remélem.

jó lesz így. thx :)
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

Szedlay Pál

Érdekes lenne látni a fórum aktivitását, látogatottságát egy hónap múlva , ha törölve lenne az Adok-Veszek szekció.

MoparMan

Idézetet írta: Szedlay Pál Dátum 2025 május 18, 21:49Érdekes lenne látni a fórum aktivitását, látogatottságát egy hónap múlva , ha törölve lenne az Adok-Veszek szekció.

szerintem erre mindenkinek van tippje, de segítek...

frob

Márpedig az eddigi admin megnyilvánulásokból csak azt veszem le, hogy erősen közelít a nullához az esélye hogy a régi fényében visszakerüljön.
Jó a mostani kezdemény, de egy időfolyamban megjeleníteni az egészet ami beíródik az egyénibe jó lenne, az se baj ha a fő folyamba nem lehet írni csak az az adott ember topikjába, így a fő folyam nem lenne össze bajrosszintva.
De azt gondolom hogy szükséges egy ilyen rész.

Idézetet írta: MoparMan Dátum 2025 május 18, 23:21szerintem erre mindenkinek van tippje, de segítek...

TBS-TEAM

Idézetet írta: frob Dátum 2025 május 19, 07:25A Főoldal ikon melett találsz egy Piactér ikont abban listázva a piactérbe bekerűlt dolgok.
József

TROMF22

Elég sokat használom az új Fórumot.
Nehezen mozdultam, voltak aggodalmaim.

A Fórum szépen alakul, csiszolódik. Fog ez menni!  wave.gif

zsolt123

Idézetet írta: TROMF22 Dátum 2025 május 19, 09:46Elég sokat használom az új Fórumot.
Nehezen mozdultam, voltak aggodalmaim.

A Fórum szépen alakul, csiszolódik. Fog ez menni!  wave.gif

igen, kezd összeállni. :) szerintem elég jó, a többség által is elfogadható/támogatható megoldás született az adok-veszek/piactérrel kapcsolatosan is. köszönet az adminok kompromisszumkészségéért és kitartásáért, és részemről bocsánatkérés, ha valakinek a lelkivilágába gyalogoltam. ;)
villamosmérnök, rendszergazda, hobby CNC-s

gaben

Idézetet írta: zsolt123 Dátum 2025 május 19, 11:28igen, kezd összeállni. :) szerintem elég jó, a többség által is elfogadható/támogatható megoldás született az adok-veszek/piactérrel kapcsolatosan is. köszönet az adminok kompromisszumkészségéért és kitartásáért, és részemről bocsánatkérés, ha valakinek a lelkivilágába gyalogoltam. ;)

Kicsit sok volt a türelmetlen emberke és az időnk nekünk is véges, viszont mi is azt szeretnénk ha ez a fórum a legtöbb idelátogató számára használható legyen.
Na ez viszont rabolja az időt, energiát, de az admin kollégák kitettek magukért, szóval én is megköszönöm a gyors és átgondolt segítségüket.  [#worship]  wave.gif

üdv, gaben  wave.gif