Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

r5y7cufaj

ilyesmit keresek, csak 2 csatornásban, bár ha jól emlékszem a 12v-os a fűtő benne itt pedig  Input Voltage : DC 3-32V Output Voltage : 24-380V AC

000000000

az SSR csak teljesitményt kapcsol azt ki lehet helyetesiteni mosfetel 12v dcre a vezérlö pid jel kapcsolni fogja a mosfetet vagy az adit ssr t!

gg58bmmp2

megcsináltam, amit mondtál, de  
char lcd_status_message[LCD_WIDTH+1] = WELCOME_MSG;

36-os sorban fordítási hibát jelez:
initializer-string for array of chars is too long

s7manbs8

Nézd meg a WELCOME_MSG az miylen hosszú, mert nem fér bele a LCD_WIDTH+1 hosszba , ha igaz amit ír a hiba.

gg58bmmp2

tudom, hogy azt kell keresnem, de nem találom
hol keresem?

gg58bmmp2

gg58bmmp2

megtaláltam

erre egy újabb hiba jött elő, na ahhoz már kevés vagyok

const u8g_fntpgm_uint8_t u8g_font_6x9[2300] U8G_SECTION(".progmem.u8g_font_6x9") = {

erre a sorra írja: 'u8g_fntpgm_uint8_t' does not name a type

a tapasztalat alapján, ha ez meglenne, akkor jönne a többi hiba

izbeki

Igazad van, most hogy mondod, mikor mikrovezérlőhöz illesztettem, mintha nem lett volna mindegy, hogy a T- és Gnd hogy volt összekötve (régen volt már, de emlékszem, hogy volt valami zűrzavar). Amúgy korrektül mért.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

000000000

Nagy véletlenre kinai olyan K szenzort külsöt hogy a fém harisnyán nincs a senzir egyik lába sem azal jol müködik.....
a T- és a Gnd összekerül hülyeségeket méricskél...

s7manbs8

Nem hiányzik az u8 akármi library-d ? Lehet azt hiányolj, ha még most kezded ezt az egészet telepíteni, az ARDUINO kiegészítés az, amit külön le kell tölteni.

s7manbs8

Ezt installáltad ? Meg megfelelő verziójú ARDUINO IDE is kellhet, az is lehet ok.

https://code.google.com/p/u8glib/downloads/list" TARGET=_fnew>u8glib  LCD kijelző meghajtó kiegészítés

000000000

u8glib Graphics Library a helyén van?
ha be kapcsolod grafikus lcd funkciot ez kell hozzá....

000000000

0bn8uxmw

Hiba elhárítva, sajnos én keféltem el a dolgot mivel LCD-nélkül ellenőriztem le csak a FW-t és  
hosszú volt a welcome üzenet. (LCD-n bekapcsolás után bal alul kiírja, hogy CoreXY ready. (én még a printer-t is bele akartam írni de nem hagyta szóközzel így maradt a COREXY).
FW-t javítottam és újra feltöltöttem a grafikus LCD már be van kapcsolva most benne.
Yeti-nél is megcsináltam közben lefordult a FW és megy a panelja szépen.

sastas

Sikerült összeszedni a pénzmagomat egy adag lineárra. Melyik cégnél lenne érdemes szétnézni? Eddig a cncdrive webshoját néztem. Mivel Miskolcon vagy Debrecenben vagyok járatos, és Bp. nem nagyon esik a két város között útba, ezért gondoltam webshoppra, de bármit meghallgatok.