Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ezsolt74

Ha kis dolgot nyomtattam volna az annyira nem zavar, de egy 12-órás nyomtatásnál már bosszantó.

000000000

Átküldtem, köszi, hogy megnézed.

hyuekyh7a

Ide is beírom ,mert az adok veszek be senki sem reagált hátha itt:
;Ha valaki rendelne a közeljövőben nekem is szükséges lenne, Mega2560+A4988+RAMPS 1.4

s7manbs8

Lehet érdemes ezeket a szálakat leellenőrizni egy megfelelő furaton áthajtva az egész tekercset, ha átmegy, OK, ha nem akkor rögtön vissza a bolt stb.
;
;Akkor még a szál vastagságától is függ az adagolt mennyiség tényleg erre is oda kell figyelni, mikor szeletelünk és úgy beállítani.

ezsolt74

Két olyan henger között kéne átengedni a szálat, amelyeken bele van esztergálva egy-egy  félkörív, amik együtt pont egy 1,75-ös, vagy egy 3mm-es lyukat formáznak. Ez pont a megfelelő méretre préselné a szálat, így nem lenne olyan hogy túl vastag, és elakad a fejben.
;Valaki, akinek van esztergálya próbálhatna csinálni egyet.
;

s7manbs8

Én is hasonlóra gondoltam, mármint, hogy valamit kezdeni a szállal, ami által megjavulna és nem kell vinni vissza, mert nem mindenki lakik a  bolt mellett, meg az a cécó, ami vele jár se hiányzik.

keri

Én csak azt nem értem, hogy gyárilag egy pont megfelelő lyukon extrudálják ezeket a szálakat.
;Akkor hogy lesz vastagabb?

keri

Tényleg 110ezer ez a CraftBot?
;Hol lehet venni?

s7manbs8

Az akciósan volt annyi szerintem most már több kicsivel, a CraftBot oldalán gondolom rendelhető.

keri

Jéé itt vannak tőlem 500 méterre. Na majd jól benézek hozzájuk, mert a weblap nem túl informatív.

keri

A cikkek szerint az előrendelt valami 90ezer, a normál ára 110, de a weblapon sem ez szerepel már

3vv2btrhv

3vv2btrhv

https://www.facebook.com/yazilimcadcam/photos/a.244206585772187.1073741830.177315059128007/315930978599747/?type=1&" border=0>;