Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Ez nem lehet gond.
;Van hozzá kapcsolási rajz, nem olyan bonyolult az.
;Én csak ugatom az elektronikát, de át tudtam alakítani annyira, hogy a &"@motion&" féle motorvezérlőt csatlakoztatni tudjam.
;

s7manbs8

Jó persze megoldható végül is, csak ha legegyben van, akkor a legkompaktabb.:)

Devecz Miklós

Most volt a hatodik áramkimaradásom, holnap folytatom.

s7manbs8

Nálam szerencsére, lekopogom, ez nagyon ritka, évente néhány eset talán. :)

s7manbs8

Most kicsit foglalkoztam megint, volt egy bajom, amit már lehet említettem, hogy a Z tengely nem ment, utána az megjavult de néha mikor miylen kedve volt, megakadt, illetve nem is akart menni csak kapkodott ide-oda, kontakt hibára gyanakodtam és most beigazolódott, az ARDUIN panelre ami tüskesor rámegy, az nem érintkezik biztosan a hüvelyébe. No ilyenek miatt akarok én nem ilyen rádughatós csatlakozós valamiket építeni, hanem ami vagy forrasztott, vagy valami csavaros vcagy stabil csatlakozással bír. Ilyan sok órás műveleteknél, ahol ha megszakad, oda a munka illetve a gépet is törheti stb. nem megbízhatóak ezek, hiába az ARDUINO-m pedig nem gagyi féle, lehet a tüskesor nem jó, nem tudom, pedig az is aranyozott azt hiszem, de mégse, belül a rugója lehet gyenge és nem nyomja hozzá rendesen ...most egy brekkencset próbálok nyomni mindjárt kicsiben persze meg durva felbontásban, de valami csak hátha fog látszani rajta.
;

s7manbs8

Na, elkezdett a Béka úrfi növekedni, bár elég lassú a dolog de úgy méz ki a 3. ra elindítva mikor előtte kétszer belenyomta az asztalba  a fejet most megy ... na ezért mondom én ha nam stabil valami az nagy hülyeségeket tud csinálni, de mindegy milyen lassú, valami kis gyagyi alkatrész ha menne már így is tudnék csinálgatni hehe. :)
;

s7manbs8

Kész is van a békuci, szerintem elsőre nem rossz. Széle-hossza 12x12 mm , magassága úgy 8 mm kb. 0.2mm/ réteggel van nyomva.
;
;http://kepfeltoltes.hu/141022/PICT2213_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&" border=0>;

s7manbs8

Most veszem észre, hogy még a színe is jól passzol egy igazi leveli féléhez, kitenném egy levélre, lehet valami ittmaradt kósza gólya rárabolna. :)

s7manbs8

Mekkora is, a méretarányt, ha nézzük:
;
;http://kepfeltoltes.hu/141022/PICT2216_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&" border=0>;

0bn8uxmw

Jó kis béka [#beka3]
;Hány fokos fejjel nyomtad milyen sebességgel?  Gondolom PLA-ból van, ha raknál egy ventit ami hűti a nyomatot a 2 réteg után sokkal szebb is lehetne.

ezsolt74

A béka körüli csíkon milyen jól látszódnak az íveken a mikrolépések.
;Olyan mintha az extruder többet adagolna.

s7manbs8

Még állítgatni kell, 0.2mm réteg vastagság, ABS 230 fok.

hyuekyh7a

Egészen megtetszett a H-Bot elrendezés!
;Tud valaki firmware hozzá?

s7manbs8