Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

PSoft

fyu4nfi9m

köszi! megnézem

kiralyc

Egy kis ajándék nyomtatás...
meglepő, de egész jól működik... miután az első gömbcsukló verziót kicseréltem :)

mex

[#eljen][#eljen][#eljen]

RJancsi

Jól néz ki és nyilván működik is. Egy Youtube filmen láttam hasonlót, ott a vizet ételfestékkel "körönként" más színűre festették, úgy még látványosabb (de ha lecsúszik a cső akkor foltot hagy).
Az egy sokkal primitívebb kivitel, hullámkartonból, kólás dobozból és jégkrém pálcikákból tákolták össze. [#nyes]

kiralyc

Igen a színezésen magam is gondolkodtam, de a helyi tisztaságfelelős nem hagyta jóvá az ötletet "foltot hagyna a szőnyegen" indoklással került az indítványom elutasításra :)

keri

Nem muszáj a folyadékot. A csöveket is beszínezheted alkoholos filccel.

000000000

zip0ji0se

25 óra + még valamennyi eredménye. 120%-ka az eredetinek.

D.Laci

ebalint

PSoft

Azt a kacifántos sárkány bajuszát neki... :)
Nagyon jó lett! [#eljen]

ftibor

tibs

Üdv!

Használt már valaki ilyen PLA-t?

Hogy sikerült neki?