Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

VighLajos

000000000

Ráviheted a mintát stl-re....[#vigyor]

PSoft

szf

Egy kis nyomtatás. Az asszony meg szépítette.

RJancsi

Én sem tétlenkedtem. Fogadott unokám kérte, hogy a játék traktorjához nyomtassak egy pótkocsit.

sufnituning

Ügyes unokád van[#eljen]

RJancsi

Erőszakos mint a nagyanyja (a nejem).[#nyes]

VighLajos

Köszönöm, megpróbálom!
[#eljen][#taps]

sufnituning

De ügyes, hogy ilyen szépet csináltatott magának[#eljen]

RJancsi

Csak a vonófej áttervezése az én érdemem, egyébként Thingiverse

kiralyc

Nekem meg újra kellett gyártanom az ender em hűtését... rugófáradás miatt sikerült olyan dugulást kapnom, hogy a fejet úgy kellett kibányásznom a rákötött műanyagból... így buktam a korábbi bullseye hűtőmet.. szóval a fejpucolás után visrosszaktam a gyárit és nyomattam vele egy újat a bevált típusból.. szép aranyból :)

keri

Ép azt nézem milyen szép csillogó, de fotón inkább ezüstnek tűnik. [#vigyor]
Jól néz ki.
Miért kellett újra nyomtatni? Ráolvadt a légterelő?
Mondjuk PETG, ABS, vagy más hőállóbb anyag szerencsésebb ilyen helyen.
ABS-ből nekem van egy DevilDesig-os ABS+ nevű anyagom, direkt műszaki szürke színnel. Könnyű nyomtatni, és elég jó a szilárdsága. Autó, motor, meg ilyen kitett dolgokat abból szoktam nyomtatni.

keri

Amúgy most én is küzdök a dugulással. Nem tudom mi a fene van.

Egy hete nyomtatok ezzel az anyaggal és beállítással és elkezdett dugulni. Kipucoltam a fúvókát, kicseréltem a teflon csövet (nem volt baja) és dugult. Ráadásul egy sima kocka nyomtatásnál, tehát igénybevétel sem volt.
Lepucoltam drótkefével a recekereket, kicsit variáltam a beállításokkal, hűtő ventilátor csapágyát újra olajoztam, egy jó lett, de a következőt megint elrontotta.
Fene se érti mi van most.

Kipróbálok egy másik kínaitól kapott tefloncsövet más ötletem nincs, mert ez a rendszer így régóta jól működik csak a teflon ami változott.

zip0ji0se

Ezt milyen manónak hívják?