Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

5yfyyj67

Sziasztok,
Használ itt valaki Ender 3 V2-n sima mikrokapcsolós (két vezeték) runout szenzort?
E video alapján csináltam, de nem műküdik.
Ha kifogy, jelzi, hogy kifogyott, de csere után nem folytatja.
Illetve filament cserénél M600 kóddal, is kiáll, kicserélem, de ugyanúgy megragad egy képernyőn (Filament change / Please wait for prompt).
Van valakinek ötlete?
Köszi!

VighLajos

A manó átkot hozott mindkét nyomtatómra.
A "body"-t csak egyszer sikerült kinyomtatnom...
A Creality CR6SE kb 1 cm magasság után leállt. Ezt kétszer eljátszotta.
Majd a skirt nyomása közben többször újraindult.
Az Ender 3pro már a skirt-et sem hajlandó elkezdeni. A kijelzőn a három koordináta jele, Y-X-Z villog.
Most van négy sapkám, nyolc papucsom, nyolc fülem, négy orrom, és egy testem...
[#nemtudom]
Más nyomása hibátlanul megy.

Ha valakinek van kedve agytornázni, elküldöm mindkét G-kódot.
Lajos

keri

Valami rontás lehet a nyomtatókon. A Cura elkezdte fura mintázatba tervezni a fedő réteget, és nem tudom miért. Soha nem csinált ilyet.

dezso74

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem.
A probléma a következő.
Van egy 3d touch szenzor, ami az M 280 P0 S10 parancsra nem kitolja az érzékelő tüskét, hanem behúzza és  kitolja az M280 P0 S90 parancsra. a többi rész rendben van.
 A kérdésem, az, hogy a Marlin bugfix 2.0-ban, hogy tudom ezt szoftveresen megtenni?
Előre is köszönöm a segítséget.

szf

Nincs meg ez valakinek. Valami hiba van nem engedi letölteni.

D.Laci

Egyesével lelehet tölteni.

szf

zip0ji0se

Van amelyiket egyesével, de van amit enged egyben is. A héten nyomiztam 3 fajtát.

PSoft

3m9kaxws5

B.Zoltán

szabad paraszt

Sziasztok,

adott egy ender 5 pro, ami nagyon hangos. Szeretném kicserélni a hot end ventillátorát. Vannak bejáratott, ajánlott típusok?
Mindenegyéb, csendesítést szolgáló ötletet szivesen vennék.

RJancsi

Bármilyenre cseréled csendesebb lesz. Én a Lomexben vettem hozzá új ventit, évek óta gond nélkül megy.
https://lomex.hu/hu/webshop/#/group/551/ventilator/page,0/fbtn,0/flist,0/discount,0/instock,0

keri

Én le szoktam venni a ventilátor alján lőv matricát és egy csepp tiszta motorolajat (esetemben 0W20-as, de nincs jelentősége) rakok oda. Aztán újabb egy évig csendes.