Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

JZoli

Sajnos a képek nem adják vissza a hibát. Itt van két újabb kép. Hátha......

JZoli

Megpróbálom még egyszer.

JZoli

Az a kép amelyiken három keret van az a sorrendet is tükrözi. A felső volt az első 208 fokos fejjel és 52 fokos asztlhőmérséklettel. A második az 185 fokos fejjel és 50 fokos asztallal készült, a harmadiknál a hőfokok ugyanezek voltak, csak vissza vettem a PLA mennyiségét 90%-ra.

000000000

Nincs probléma az olvasztási kapacitással, azt ellenőriztem. Furcsa, mert csak a külső réteg néz rosszul ki, mintha a slicer szoftver valami hibás lenne. Minden méretek amit nyomtat azok jók, csak csúnya az eredmény a külső réteg miatt.

Biztos én csináltam hibát, mert annak ellenére hogy "mindent beállítottam" gondolom valamit nem... [#nemtudom]

000000000

Igen... mindent beállítottam, de tudom hogy mégse mindent, mert akkor nem lenne probléma. [#nyes]

keri

Elsőre csak annyit látok hogy durván sok anyagot nyom. Azt állítsd be szálvastagság, flow érték, esetleg a firmware-ben az extrudernél a mm/step érték.

JZoli

Köszönöm, megpróbálom!

000000000

Eredményröl fotó?

3m9kaxws5

Egy kis tálka nyomtatás 02mm felbontás 12 óra

Messer

VighLajos

Hogy a feleségemnek is tegyek valami jót a témában, ezt akartam nyomtatni:
Virágcserépféleség
Megtalálható "vase" módban is, de ez belül is ki van töltve, és le van zárva.
Valaki el tudná magyarázni a lényegét?

Köszönettel:
Lajos

VighLajos

Megtaláltam:
A Speciáli módban ki kell pipálni (be kell jelölni) a spirális nyomtatást.
Eltűnt a belső rácskitöltés és a lezáró fedél is.
[#taps]

ebalint

PSoft

Nagyon jó lett! [#eljen]

Publikus az .stl(munka) file?