Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

De hiszen...nincs is az a kutya elásva! [#vigyor2]
[#t9p27463#]

Egyújabbgépépítő

Nekem 300 x 200 mm-es asztalom van, ha átküldöd a modellt megpróbálom kinyomtatni.

PSoft

Proci

Láma vagyok, nem vettem észre a lényeget, hogy 300(!)x200-at írtál. Hiszen bőven elég, ha csak az egyik irányban tud 300-at, nem kell 300x300.

Köszi, hogy jelentkeztél! Megvárom még, hogy megérkezzen egy pár bele való nyomógomb.  Aztán csinálok részleges próba nyomtatásokat, hogy tényleg stimmelnek-e a fontosabb méretek.

Ha ezzel mind megvagyok, majd akkor jelentkeznék, hogy nyomtasd ki.

2vkx6unz

Sajnos au Ultimaker 223x223 méretű tárgyasztala is kicsi, még átlóban sem fér bel0 ha 80mm a szélessége a doboznak.

PSoft

Még egy Herz-es fekete PLA.
~100 mm magas a párocska.

RJancsi

Eddig csak az erotikus tartalom miatt kaptunk büntit, most már a pedofilia is felütötte a fejét... [#papakacsint]

PSoft

Most, ennél a "bagett" :) doboznál lenne gyakorlati haszna, a lentebb már linkelt "futószalagos" gépnek.
[#t9p27592#]
Valaki...építhetne már egyet!

morvfer7

Mi a köze egy tárgynak a pedofíliához?

RJancsi

Két meztelenül ölelkező kiskorú, kell ennél több? [#nyes]

keri

"bagett doboz" ez jó [#nyes]
De tényleg, tervezésnél azért arra illik ügyelni hogy kiférjen a gyárkapun a berendezés [#rolleyes]
Én a rendelkezésre álló eszközökhöz és technológiákhoz, szoktam tervezni, nem megtervezem aztán keresem azt a gépet amibe belefér.

Ilyen doboznál vagy 200*200mm munkatérre tervezek, vagy ha nem megoldható több darabból nyomtatom.
CA ragasztóval tökéletesen egybe lehet illeszteni, főleg ha mechanikusan is egymásba kapaszkodnak a darabok, de igazából még ez sem feltétlenül kell.

Persze nem az én dolgom, csak végig gondoltam én hogy csinálnám.

PSoft

IdézPersze nem az én dolgom...

No, ugyanezt mondom én is.
Mármint hogy...nem az én 'dógom. :)

PSoft

vjanos

[#eljen]
Jöhet a rézgálic!

RJancsi

Tudom mit jelent a szó. Nem véletlenül tettem "hangulatjelet" a hozzászólásaim végére. Korábban olyan hozzászólásod (szobrod) is erotikusnak lett minősítve és törölve ami szerintem messze nem volt az. Némi (?) cinizmussal írtam erre az ártatlan kis szoborra, hogy a végén még ez is pedofíliának lesz bélyegezve.
Ha nem ment át a szándékom elénézést kérek. [#worship]