Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Pali79

IdézAz asztal négy sarkán, ha van rúgós csavaros állítási lehetőség....
Az enyémen nincs...

morvfer7

Szuper vagy!
Le a kalappal előtted és mindenki más előtt, aki időt áldoz arra, hogy másokat tanítson!

keri

Akkor úgy nehéz lesz szintezni.

PSoft

Most Herz-es, fekete PLA volt az alap.
Befoglaló méretek ~100x100 mm, a legnagyobb "mélysége" ~65 mm.
0,15 mm-es réteggel ment, ~22-23 órát.

cy3rt06r

Írnál valamit a felületkezelésről, festésről és a modell linkjéről.
Köszi !

PSoft

Villanyos grafitos bronzkefe pora, egy puha szőrű ecsettel a felületre/be dörzsölve, majd ugyanaz a por kevés olajjal "pépesítve" a kiemelésekhez.

A modell forrása pedig...itt található.

5yfyyj67

Én is szemezgetek vele. De ez a Gearbest egy nagy köcsög!
CSináltak rá egy promót pát napig Nálunk 14:00:00 kor egy félara kuponkódot aktiváltak naponta. Tegnap lecsusztam, de ma 20 perce sikerólt elsőmnek lennem, ki is irta akupon alá, hogy Save 144.99$ ránéztem jobb oldalon az place order gomb felett is ott volt az engedmény végösszeg 144.99$, el se akartam hinni egyből rányomtam  a fizetésre és a következő oldalon már megint rendes ár volt ahol már tényleg a fizetés lett volna a következő lépés. :(
Uh baccák meg!!!!

ebalint

cy3rt06r

Köszönöm .[#eljen]

Proci

Sziaszok nyomtatósok!

KLY fórumtárs indított itt a HobbyCNC Fórumon egy jó kis projektet. DRO elmozdulás mérő modult fejlesztett házilag. A kész panelhez szeretnénk 3D nyomtatott készülékházat is. Meg is terveztem Fusion360-ban. Gondoltam majd én kinyomtatom az  Ender3 nyomtatómon azoknak a fórumtársaknak, akik szeretnének ilyen készülékházat, amelynek segítségével a gépükre fel tudják rögzíteni a kijelzőket.

E téren viszont bele futottunk abba a problémába, hogy a modell túl hosszú lett ez Ender3 tálca méretéhez. Akárhogy próbáltam csökkenteni a hosszt, sajnos a hosszú kijelzők, és a viszonylag nagy gombok miatt Ender3 méretre nem sikerült összenyomnom.

A készülékház mérete: 284.65 mm x 32 mm x 80 mm

Nincs esetleg valaki vállalkozó szellemű köztetek, akinek legalább 300x300 a nyomtató tálcája? A készülék házat és a rá való fedlapot kéne kinyomtatni pár példányban. A rá való bilincs tartót már én magam is ki tudom nyomtatni, mert az jóval kisebb. PETG-ből gondoltam. De lehet, hogy a PLA is teljesen oké.

A modellről készült képek fent vannak a "kly DRO" topikban. Ott látható, hogy miről is lenne szó konkrétan.

Előre is köszi.

PSoft

Még az elején írtam...
[#t274p37#]

Akkor még...nem voltak kb. méretek sem.
A mostani méretekkel, -sajnos a ~200x200-as asztalomon- nálam nem megvalósítható a projekt. [#szomoru1] [#rinya]

Proci

Ó valóban. Ennyire azért nem lapoztam vissza. De ha nem 300-as a nyomtatód, akkor sajnos nem nyert.

De azért köszi a jó szándékot.

B.Zoltán

Lassan nem merem bekapcsolni a nyomtatómat, amiket csinálsz olyan jók.[#taps][#eljen]

PSoft

Nem én csinálom, a gép a "bűnös". [#kacsint]
Én csak megmondom neki mit szeretnék, meg...hogyan.
Ugye ami nem sikerül, azt...nagyon ritkán mutogatom. :)

B.Zoltán

No, azért már mi tudjuk, hogy "hogyan" itt van a kutya elásva.