Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

cy3rt06r

Igen levettem a kulcsokat féltem ,hogy beleakad az usanka.

PSoft

Jahhh...

Arról a fapácról írhatnál valamit, persze csak...ha nem titkos a recept.

cy3rt06r

Neked mindent elárulok , de csak Neked !!!!
Kálmán festékbolt Budapest, Szentmihályi út 54, 1154.
Acetonos fapác előszőr KO717 majd rákenve EL3443 cseresznye.

cy3rt06r

Saját kísérletezgetés .

ebalint

xt79ipd3

Szia!
Ennél az eladónál csak US dugasszal vehető és az 110V-os rendszert sejtet.

Pali79

A címében benne van: Black EU Plug [#nemtudom]

xt79ipd3

De a rendelésnél csak US plug választható.

xt79ipd3

Vagyis 5 perce még csak azt lehetett választani. Most már jó. [#wilting]
Bocs.

Jelöljétek törlésre legyetek szivesek ezt és az előzményeket is.

PSoft

3m9kaxws5

sziasztok .na de akkor ha lehet EU csatival kapni. akkor jó nyomtató? Vagy majd kiderül.

Pali79

Nekem olyan nyomtatóm van aminek ehhez hasonlóan a filament továbbító motorja oldalt van. Többet nem kéne... Kizár bizonyos anyagfajták alkalmazásából és a csatlakozásokkal is csak a baj van.

RJancsi

Ez viszont olyannak tűnik, ami direkt hajtású, nem bowdenes. Szóval egy dolog, hogy neked milyen van szeritem ez nem olyan. Oldalt a filament elfogyás szenzor látszik, de az lényegében csak egy cső. Alatta a fejmozgató motor van. Más hogyan látja?

Pali79

Hogy érted az, hogy direkt meghajtású és nem bowdenes?

B.Zoltán

Jól látod!
Dual driver extruder van a fejnél, és forog a nyomtatáskor a motor recés tengelye.
A közeli fotókon szépen látszik a recés tengely a fejnél, tehát direkt extruderes.
Remélem jó képeket és videót nézegettem.