Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Jön is, megy is 'ecccerre! :)

2am4nwzib

GYROTOURBILLON a neve , az egyik legdrágább óraként tartják számon a piacon.

RJancsi

Ez vagy valami vagy meg valahová.[#nyes]

PSoft

No, ezt nyomtassa ki valaki! :)

Devecz Miklós

RJancsi

Ez csak a cseheknek új, Kînában több éve csináltak már ilyet, az oroszok sorozatban gyártják és árulják a ház nyomtató masinát.

PSoft

B.Zoltán

Hát már nagyon profi vagy ezekben![#taps][#eljen]

PSoft

Állítva nyomtattam ezt is, mint az előzőt, fekete PLA az alap.
Nemrég váltottam 0,2-es fúvókára, mint ahogy korábban másban is, próbálom az adott -nem épp a legszuperebb- rendszerem "határait feszegetni".
Hol több, hol meg kevesebb a siker, de mindig van valami apró kis előrelépés. :)

ebalint

[#eljen]

Tetszik!!!

Az stl file nyilvános?

PSoft

Az a fél mondat a link a free .stl file-hoz.
Egy "mezei" regisztráció után, le is tölthető.

ebalint

B.Zoltán

Az a 0,2-es fúvóka jó felbontást ad szerintem, érdemes használni.
Már régóta készülök elővenni én is.

PSoft

Van még ezen kívül pár db. egész jó is köztük.
THE 3D MODELS OF DAVIDG7

PSoft

Szerintem is érdemes, ha valaki egy hasonló jellegű nyomtatásnál a részletekre is kíváncsi, nem csak a körvonalakra.
Persze, ehez kell a jó 3D file is.