Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

Korábban én nyomtattam azasszonynak a konyhába. De ő kérte nem kellet tepernem bizonyítanom. Folyamatosan jött javítsam, cseréljem. Figyelte itt az oldalon , hogy ti mivel rukkoltok elő.
Ez itt egy porcukor szóró igaz most más funkciója van. De amikor készült akkor még a porcukor miatt. Zöld TPU , szürke PLA.

szf

A kép...

PSoft

Idéz... és ami nem megy, azt ne erőltessük!

Ebben, nem biztos hogy egyetértünk.

Idéz- Van máááásik!

Ha visszagondolsz, Ő bármelyiket rántotta elő, mindegyiket megszólaltatta.

IdézMegnyugtattál!

Ne dőlj hátra, akármilyen kényelmes is az a karosszék!

RJancsi

Nem vagyok illetékes sem a csati típusa sem kiválasztása terén. Gyanítom, hogy eredetileg vmi nem látható védett helyre (műszerdoboz, motortér) tervezték, de ennél a felhasználásánál látható helyre kerül azért kellene tokozni.

VighLajos

[#taps]
Tulajdonképpen igazad van!
Most indítottam el az AZUREfilm PETG anyaggal az IBC-kupakot.
230/60 C.

PSoft

Egy másik IBC "kupak". :)

Ez az IBC már nem a megszokott "pillangóval", hanem egy jobb minőségű, sokkal strapabíróbb műanyag golyóscsappal van szerelve.
Igen ám, de erre nem jó a 60x6-os menetű előzőleg mutatott "kupak".
Ezen a golyóson 2"-os külső menet van.

(Mint mindegyiknek, ennek is elég nehézkes a nyitása/zárása.
Meg, nem is arra vannak kitalálva, -főleg a pillangók- hogy egy esti kannás locsolásnál 10/15-ször nyissa-zárja az ember őket.
Sokkal könnyebb azt a 3/4-es golyóst két ujjal nyitni-zárni.
)

VighLajos

Igen, nem arra való.
Sok évvel ezelőtt a feleségem nyitás közben felhúzta a szelepet, az kiugrott a helyéről, és tétlenül néztük, hogy elmegy a tartály összes vize. :-(
A zárókupakot kiesztergáltam, és belegyártottam egy közdarabot 1/2" furattal, abba csövet ragasztottam, aminek a másik végén 1/2" menet volt. Erre jött a kerticsap.
Majd kiderült, hogy Laslie fórumtársunk gyárt kupakot, elláttam vele a baráti és rokoni kört. (8-10 db).
Most itt tartunk.

yy2yggmv7

Kérdésedre.WR-MPC3 662 008 322
Egyáltalán nem kell, hogy vízhatlan legyen,arról van szó, hogy aki tervezte nem foglalkozott azzal, hogy vannak esztétikai és más olyan szempontok, hogy pl. ne tépje valaki ki a vezetéket ha kihúzza a dugót.
Ez egy áram szenzor végén lévő dugó amelyhez tartozik egy feldolgozó elektronika.
Hozzánk gyártókhoz, bemérőkhöz így került, és nem szeretnénk ezzel égetni a céget. Azt ne kérdezd, hogy miért Lan kábellel lett megoldva.

svejk

Aha!
Szóval ez meg 3 mm osztású...

Jól el lehet veszni ezek közt. :(

PSoft

keri

ABS+ vagy karbon-nejlon kompozitból.

Rabb Ferenc

PSoft

Igazad van!

Úgy is lesz, sőt valószínű új lesz rá nem is bontott, de...
Had maradjon meg a kihívás a levett tükörre, szóval...ki fogom nyomtatni.
Már csak...kíváncsiságból is.[#integet2]

xt79ipd3

Szia!
Ezeket találtam a legolcsóbban, újak. A szállítás +1500 Ft mindkét esetben.
1.
2.

RJancsi

Nyilván uténgyártott, de így is érdekes, hogy olcsóbb mint a bontós...