Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

VighLajos

Köszönöm, meg fogom keresni.
Én meg ezt találtam!

2vkx6unz

Van. A 4.5, és a 4.6.0, 4.6.1 magyarítását én is megcsináltam. A GITen Nagy Attila verziója van fent.

Az itt található fájlok nélkül nem lesz magyar...
Cura_4.6.x magyar nyelvi fájlok
a 4.6.0 és a 4.6.1 nyelvi fájljai megegyeznek mert nincs lényegi változás a két verzió között csak pár hibát javítottak.

Amit én csinálatam nincs közzétéve a GITen.

Ami leírásokban szerepel csak akkor működik, aha megvan a 3 (+1) nyelvi fájl. A +1 csak az induláskori üzenetek magyarítás miatt érdekes. Útmutatás a 4.5-höz és a nyelvi fájlok itt vannak: Cura 4.5

Ha van hivatalos verzió akkor lehet az is jó amit válaszként kaptál én nem teszteltem.

2vkx6unz

Megnéztem, a 4.6.1-ben gyárilag benne van a magyarítás ami Nagy Attila készített.

A korábban linkelt módszer is működik. Nincs minden menüpont magyarítva a "gyári" verzióban és a magyarázatok is némileg eltérnek attól amit én írtam, és az sem biztos, hogy az enyém jobb.

xhadp99yn

Talán jó lett

PSoft

Jó lett! [#eljen]

xhadp99yn

Szép jó reggelt

és hogy lehet módosítani mert próbáltam de nem sikerült nem jelent meg amit szerettem volna ?

ebalint

PSoft

szf

Ügyes vagy! Alig ismertelek fel! [#eplus2]

szf

Azért nyomiztam én is egyik fórumtàrsnak..
Még magamnak is

szf

Felhasználása...
Fényképezéskor még nem voltak benne az érintkezők.

PSoft

IdézAlig ismertelek fel!

No és így, már...rémlik valami??? [#nyes]

xhadp99yn

nagyon szép miből faragtad ?

PSoft

Ebből a PLA-ból.

szf

Hát nem igazán..
Mi Mikulás bácsinak ismerünk nem pedig Dzsingisz kánnak.
De szép a felülete, segédem kérdezte is miből faragtad...
De meg is állapította , hogy Sóskúti kő.[#taps]