Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Egyébként nem Ti vagytok az elsők, akik látták a kereket.

Előttetek már meg volt a csillogó szemű, mosolygós, őszinte..."köszi Papa". [#puszis][#puszis][#puszis]

Az meg úgy gondolom, százszor többet ér az itteni ilyen-olyan szmájliknál.

Köszönöm, viszont kívánom én is. [#worship]

RJancsi

Nekem színesebb! [#papakacsint]

xt79ipd3

Szép napot!
Íves felületű tárgynál kipróbáltam a 0,1mm-es rétegvastagságot. (2mm-es menetemelkedésű a Z orsóm, úgyhogy nem kell foglalkoznom azzal, hogy 0,04 mm többszöröse legyen a rétegvastagság).

Szóval a felület sokkal szebb lett, mint 0,2 mm rétegvastagsággal... DE...
A felső-külső felület annyira vékony, hogy átlátszik a belső rácsos kitöltés. :(

A Curaban vegyem dupla számúra a top layereket? Vagy mi a megoldás?
Köszönöm!

PSoft

Hol vannak a szemescsavarok??? [#nemtudom]
Így színesen is...ugyanolyan rossz, mint az enyém sárgán! [#nyes]

RJancsi

Ekkora "bolhacirkuszban" még nem láttam szemes csavart. Nem is próbáltam csavart keresni hozzá, az ékeken felfúrtam 1,5 mm-re a lukat és 4 db 16x30-as szöggel megoldottam a kérdést. [#nyes] Amúgy tényleg teljesen haszontalan dolog, de jól néz ki. [#eplus2]

Szalai György

Hálás köszönetem az idézésért. Lubickolok a népszerűségben.
Nézegettem az alkotásodat és nem értettem, hogy ez meg minek.
De a 26766-ban ott a motiváció, a csillogó szemű, mosolygós, őszinte..."köszi Papa".
Így nekem is kérlek fogadd elismerésem. Három unoka után mondom, ez minden fáradtságot megér. [#worship]

svejk

No, látom már józanodsz!  [#crazya]

szf

Projekt 99%-ban kész. Filamentek betárazva.Első próba Ok.

PSoft

Ügyesen összehoztad! [#eljen]

PSoft

Idézvilláskulcs 24-től

No de...meddig? :)

szf

Jelenleg 56-ig

PSoft

Ahahhh...
Azzal cserélsz fúvókát? [#vigyor]

szf

[#taps]
Ha legközelebb jössz megmutatom.

kijy8hc3f

Gratulálok. Szép, igényes munka.

Jenő

keri

[#eljen]

Erre már érdemes lenne egy szálcserélő automatát is rátenni.
Sajnos úgy látom leszedték a Thingiről, de nekem is van egy félkész tervem és az gyorsabb is mint a Prusa féle.