Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

skrd92i0u

Sziasztok.

Szerintetek miért reped meg és miért csak ott közép részen?

Anyag ABS. 265 C  75% FANCOOL.

Válaszokat előre is köszönöm.

skrd92i0u

Ja a méret miatt.

PSoft

Mindenki nagy teljesítményt akar, mert ebben a rohanó világban...baromi "sok" az a 3-5 perc felfűtés, nem győzi kivárni. :)

Rabb Ferenc

Igazad lehet. Van akinek az egy perc is sok...

PSoft

Ahoz képest, hogy akár több tíz órás is lehet egy-egy hosszabb nyomtatás...rengeteg még az egy perc is. [#nyes]

svejk

Köszi a választ!

zip0ji0se

Idézbaromi "sok" az a 3-5 perc felfűtés, nem győzi kivárni
Akkor mit szólna az enyémhez? Kb 13 perc mire elindul. 6-os alu+3-s üveg 500W-tal.

PSoft

Vannak ám olyanok is, akik...sehova nem sietnek. [#kacsint]

2vkx6unz

Ma ebbe a videoba futottam bele. Lemezhajlító szerszám

zip0ji0se

Pár hozzászólással elöbbre írtam, hogy tükrözve nyomigázik a gép. Most megfordítottam az Y-t így már jó lenne ha...[#fejvakaras][#fejvakaras] nem a képeken lévő dolgokat csinálná azóta[#falbav].
Amelyik végkapcsóló közelebb van ahhoz megy homba nyomtatáskor és elkezd nyomizni, de nem oda ahova a szeletelőbe meg van adva. Gondóltam megvárom mi lesz belőle. Őő a 20x20x20 teszt kockából csinált 40x40x20 mint a képen is látszik. Miután végzett fogta magát és átment az asztal a másik helyzetbe. Na csak azért is megint elindítottam, hogy most hova rakja a cuccost. A második képen látszik a harmadikon meg hol kellene lenni.
Na ilyenkor mi van?[#violent][#phone] Már elmúlt április 1.

vjanos

Nahát, én is épp ma láttam egy hasonló nyomtatott formával lemezhajlítóst:

2vkx6unz

Ez a sorozat 3. része ;)

ebalint

[#eljen]

Jól kitalálták!

Egyújabbgépépítő

Ha összejön a 30 Kg Bruttó 6.096 Ft/kg lenne az ára.
Természetesen erre még jönne postaköltség aki nem tudja személyesen átvenni.
Jó lenne ha valaki olyan bonyolítaná aki tovább tudja számlázni akinek szüksége van rá.

gaben

Sziasztok,

ki tudná nyomtatni valaki a képen látható egyedi dobozt?
Természetesen fizetem a költségeket.
Méretei a nagyobbiknak: 230mm*130mm
Sehol nem találok olyan villamos dobozt, ami elférne majd a végleges helyén, ezért kénytelen voltam egy teljesen egyedit tervezni hozzá.
A letölthető .stl fájlok 3D nyomtatásra

köszi, Gábor