Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

gaben

Köszönöm, de nem tudom áttervezni, ez a forma kell, hogy legyen.
De egyelőre hagyjuk a dolgot, megpróbálom másképpen megoldani.

keri

Ne add fel ilyen könnyen [#nyes]
Előfordulnak nagyobb nyomtatók is.
Nincs gond a formával, csak a 3D nyomtatáshoz mint megmunkáláshoz tervezésnél vannak apróságok amit érdemes figyelembe venni.

Dobozt nyomtatni amúgy nem hülyeség.
Egyik legjobb dolog amire használható a 3D nyomtató.

gaben

Ja neeem, szó nincs arról, hogy feladnám, nem olyannak ismertek szerintem. ;)
Privátban már kaptam ajánlatot szerencsére, remélem pár apró módosítás elég a boldogsághoz. [#nyes]

Egyébként ez a csodálatos forma inkább csak forgácsvédelemre lett kitalálva, valamint a léptecsek kábeleinek összekötésére.

szf

Olvastam a hozzászólásokat, elengedem. Nekem is kicsik a nyomtatók hozzá.

kiralyc

Na akkor látom van itt ennek az elborult dolognak is használója...
Köszi a help ez.
Nekem egyelőre tetszik ez az openscad dolog... persze lehet csak előbújt belőlem a programozó...
Amúgy ha már van aki próbálta vagy használj, hogy hogy nem kapott a fórumon egy topic ot vagy miért nem találtam több hozzászólásban? ennyire elborult lenne?
na majd ha több időm lesz ismerkedek kicsit majd jobban vele...

gaben

Azért köszi Feri.  [#wave]

PSoft

A méretek/nyomtathatóság miatt, valami hasonló -több darabból összerakható- módon kellett volna tervezned mint ahogy @keri.

s7manbs8

Elvileg belefér nálam.

keri

Mondom én a programozók szeretik [#nyes]
A többi mérnök nem igazán.
Vannak sokkal emberközelibb tervező programok is, ami természetesebb és intuitívabb beviteli felülettel működik.
A végeredmény pedig ugyan az. Egy adatbázis a tárgy paramétereivel amiből ugyan úgy lehet rekonstruálni, vagy belemódosítani.

gaben

Köszi, megoldódni látszik a dolog, egyik fórumtársunk gépe alá befér.
Minimálisan belepiszkálok, de áttervezni nem tudom, sajnos erre van szükség.

Dakota25

Használom már egy ideje, ha odajutsz, kérdezz bátran!

PSoft

Nekem tecccik'...
Mekkk' csinálom az unokámnak. :)

Trammel of Archimedes...

RJancsi

Jópofa de miért szemes csavarral rakta össze? Hacsak azért nem, mert épp olyat talált a fiókban...[#nyes]

PSoft

Valószínű eltaláltad. :)

dtb

Nincs valakinek valami egyszerű oszlop (kör alakú) végzáró/díszítő eleme? Valami egyszerűt keresnék, de nem sok mindent találtam, a tervezéshez meg most agyilag már zokni vagyok... STL please... [#vigyor2]