Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

...

IdézLássátok, már megint milyen jót tettem, és ismerjétek el, hogy mekkorát alkottam. Dicsérjétek a teljesítményemet, mert szükségem van az olcsó tapsviharra az önbizalmam építéséhez.
Elismerés hiányában pedig úgy érzem, hogy még mindég nem vagyok gyönyörű pillangó, csak korlátozott képességű hernyó.

Egyújabbgépépítő

PSoft

Köszönöm...ez kell nekem! [#eljen]

gaben

PSoft

Neked is köszönöm Gábor!
Mostmár...nyugodt szívvel ülök az ünnepi asztalhoz. [#eljen]

RJancsi

"Magam sem vagyok oda az emberi értékek helyettesíteni próbáló, önigazolóan kütyümutogató, technoszatír viselkedésért...

...egy eleve hulladéknak készült új, alulalkotott-felülértékelt műanyagdarab..." [#nyes][#nyes][#nyes]

Akár még jó is lehetne, ha szemescsavarokkal rakod össze. [#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

Milyen méretaránnyal nyomtattad? Mert az eredeti nagyobbnak tűnt.

Rabb Ferenc

Szépnek szép, de nekem a szemes csavaros jobban tecccik [#vigyor]

gaben

Béla, ha ezen múlik a boldogságod, nagyon szívesen... ;)

Amúgy tökmindegy, hogy miket alkotsz a műhelyedben én mindig szívesen nézem őket.
És ez igaz az összes "műre", ami kikerül a fórumtársaink kezéből, mert hát ezért olvasom és nézem, ezért léptem be közétek, hogy együtt örüljünk a másik sikerének vagy éppen ötletet lopjunk a saját munkáinkhoz.

Szóval, csak így tovább. [#eljen]

szf

Szép szép de:
Miért nem különböző színű anyagokból nyomtattad?
Miért ilyen csúnyák a csavarok környezete?
Amúgy [#worship]

PSoft

Ilyeneket NE irkáljatok, ezt...nem szeretem! [#ejnye1]
Az eféle megnyilvánulások NEM építik az önbizalmamat! [#rinya]
Olyanokat várok, hogy...húúúdejó, nagyonfasza, ügyes vagy...stb. [#nyes]

PSoft

60 mm a kerék átmérő, az eredeti 100 volt.

PSoft

Ki fogom nyomtatni még másik két színből is.
Aztán...úgy variálom, ahogy akarom! [#crazya]

keri

[#taps][#eljen][#worship][#law]

keri

Ne szekáljátok Gyuribát, nem ilyen ő, csak rossz passzban van.

Rabb Ferenc

Na jó, akkor nem írok több ilyen építő jellegű kritikát. Inkább jó étvágyat kívánok az ünnepi ebédhez!

Na és mellé a jó ebédhez szóljon a nóta