Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

svejk

No ja... Azért volt két sebesség mert még mindig két vonalból csinálja a héjat.

Okos, okos...

PSoft

[#heureka] [#kacsint]

PSoft

No, milyen lett a K40-es asztalemelő?

Thingi...

PSoft

Így az első pár nap után, hogy látod?

Kezded megszeretni, vagy...nem lesz a barátod? [#vigyor2]

svejk

Amiben szoftver fut az nekem sosem lesz barátom. [#violent] :)

Rabb Ferenc

Szép meg látványos meg trendi. De mennyire merev, stabil, reprodukálhatóan párhuzamos mozgású ez a kis mineknevezzelek?

Én félnék rátenni a poharamat. Még üresen is...

Rabb Ferenc

Ez a beszéd, nem a dadogás! [#eljen]

Rabb Ferenc

Hogy én milyen negatív vagyok ma este! Na megyek inkább keresek valami vírusirtót a karantén sarkában [#pias]

svejk

Az előbb egyszer sikerült beállítani a váza módot, szépen mutatta az inimáció, de azóta se... :(

PSoft

Nálam okosabbaktól kérdezném...

Mi is lenne az a "minimum segment time" érték ott a képen a kurzornál? [#nemtudom]

Valahol 10000 ms körül volt az "eredeti" érték...
Van valami köze az értéknek az elérhető felületi minőséghez?

zip0ji0se

Tanács kéne, hogy a Cura mért nem magyarosodik be. Fent volt a gépen a 4.3, azt sikerült elsőre. Gondoltam megnézem , hogy milyen a 4.4-s Felrakni csak úgy engedte ha töröltem a másikat. Elvileg ezt is lehetne magyarosítani, de nem engedte. Végig játszottam vele mindent semmi. Módosításnál nem kér rendszergazdai engedélyezést. Leszedtem, vissza a régit. Előtte minden honnét kiszedtem az előzőt, de most már ezt sem hagyja magyarosítani. Valamiért nem kéri a rendszergazdai engedélyezést mint régebben. Totállal is próbáltam, de semmi.[#nemtudom]
Valakinek valami ötlet?

zip0ji0se

Csak kérdezném, hogy bevált e az asztal fűtés módosítás?
A csíkozás megszűnt e.
Én tegnap rendeltem hozzá cuccost, ezért kérdem bevált e teljesen.

PSoft

A tesztek teljes sikerrel zárultak, megszűnt az alaplapi fűtéskapcsolgatás okozta csíkozás. [#eljen]
Mostmár csak arra kéne rávenni magam, hogy be is drótozzam a végleges verziót. [#smile]

PSoft

svejk

Minden alakalommal a mentésre kell nyomni?

No végül is sikerült a váza módot kicsikarni, de a 3. rétegtől ez is csak 1140-el akar menni.
Persze a Cura a szeletelő van beállítva.

sírba tesz...