Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Te tényleg ennyire hülyének nézel???

Ja...
Hogy nincs is működő, a feladat elvégzésére alkalmas nyomtatód?

No de nem baj, van helyette duma, mellébeszélés,ferdítés meg "matematikai modellből származó pomtfelhő".

Tetszik az a korona, de mostmár...tojok rá!

Szánalmas vagy, csak nevetni, vagy inkább csak mosolyogni tudok rajtad.

Részemről, itt a pont a történet végén.

Elmentem "besértődni", vagy "duzzogni", mint ahogy Te szoktál. [#nyes] [#nyes]

RogerCo

Ne etessétek a Troll-t !
Le kell tiltani, és akkor nem zavaró.
Majd "éhenhal" [#nyes]

PSoft

Soha nem tiltottam le senkit....Őt se fogom!
Sokszor kicsit nehéz, de valahogy mindig elviseltem eddig is...ezután is.

000000000

Nincsen.
Nem használok STL-t, tudod ahogy írtam, matematikai 3D függvényt hozok létre, amiből mindig csak egy, az éppen  aktuális pont megvalósításához szükséges stepjel képzés, küldés történik meg, mivel teljesen felesleges a többi végtelenhez konvergáló koordináta adathalmazzal foglalkozni. Gondoljatok bele, milyen pocsékoló, idétlen, terpeszkedő az a mostani relief, meg 3D G kódos rendszer, ahol pl. 1 millió sorból csak EGGYEL foglalkozunk, a többi mintha ott se lenne. [#csodalk]

A matematikai test modelljeimből bármikor tudok pontfelhőt is generálni, ami ugye bemeneti alapja az STL fájloknak. Így aki a szokásos borzalmasan pazarló divat ceremóniához ( CAD -> STL -> szeletelő -> G kód -> G kódos vezérlő) kötött, annak is van testmodell fájl kimenetem, és etetheti, használhatja vele a láncolatát.

Csak ugye én ha van rá lehetőségem akkor mellőzöm ezt a borzalmas mai csicsa divat, lebutító láncolatot (CAD -> STL -> szeletelő -> G kód -> G kódos vezérlő), egyikre sincs szükségem az én egyedi CNC gépvezérlésemnél ilyen esetekben, elég ide egy kis matek meg a DOS. Nekem ez a logikus és egyszerű, utálom a feleslges rám kényszerített kacatokat, divatrendeket, amik csak egyre rosszabb és rosszab hatással vannak ránk, a műszaki CNC gépvezérlési paramétreik meg egyre hitványabbak.

D.Laci

Ne beszélj mellé...
A cicis csajt hogy tudod kinyomtatni??? :)

PSoft

Pér jól összeválogatott függvény...

Egy a seggére, egy a nunájára, egy meg a cickókra, aztán pikk-pakk...kész is a csajszi.
Egyszerű ám ez, mint a faék! [#nyes]

morvfer7

Részemről továbbra is nyitott vagyok a Te verziódra, de még most sem igazán értem, hogy mit kell csinálnom.
Arról rengeteget írsz, hogy mi az ami nem jó, mi az amit nem használsz, de nincs egy konkrét példa arra, hogy mi az amit csinálsz és én milyen módon tudom ugyanazt csinálni.

Kérlek érthetően mondd el, hogy tudom használni azt a rendszert, amit magad fejlesztettél.

Legyen ez az egyszerű mécsestartó a példa.

Ezt valamikor az inventorral csináltam, exportáltam stl-be, ezt az stl-t kapta meg a szeletelő, ami megcsinálta a G-kódot, és ezt a nyomtató szépen ki is nyomtatta.

Kérlek egy ilyen sorrendet mutass nekem a saját rendszereddel, hogy is csinálod, mert szeretném érteni.

Ha kaphatnék a mécsestartóról egy kész anyagot, amit leírnál, hogy miképp adhatom be a nyomtatómba, már kezdeném is fűteni az asztalt.

000000000

"Szánalmas vagy, csak nevetni, vagy inkább csak mosolyogni tudok rajtad."

Ember! Miket írkálsz itt?[#csodalk]
Rosszindulatúan tévesen feltételezel dolgokat, ez alapján hülyeségeket kérdezel, csinálsz, és még a végén neked áll feljebb????
Agyrém viselkedés.

Mi köze van annak, hogy én kitalálok egy kőkemény tesztfeladatot, tesztelő mérőrendszert a sok éves CNC hajtástechnikai mozgásdinamikai tudásomra, tapasztalatomra alapozva ahhoz, hogy van-e a birtokomban tesztre alkalmas végrehajtó CNC rendszer, és haszálom-e a világ összes CNC gépét?

Hát a nagy büdös semmi köze nincs.
Váltsál már stílust, mert idevezet a vak gyűlöletet, hogy csak ilyen borzalmas, a valóságot nélkülőző módon tudsz már létezni, viselkedni, hibát hibára halmozni! [#ejnye1]

RJancsi

Aki nem tudná, a női testet egy építész tervezte. Más nem lett volna olyan hülye, hogy a szennyvíztelep mellé építi a szórakoztató központot. [#nyes]

PSoft

Ugyan mááár, ez egy...elavult nézet!

Tudok olyat, aki a...szennvíztelepre jár szórakozni! [#nyes]

000000000

Amikor legközelebb itt jársz Bp.-en, akkor egyeztetett időpontban szeretettel várlak, és megmutatom a 3D vezérlőmet, a matek modell használat kapcsán.

xhadp99yn

Ajjaj  nagy itt a baj ![#nemtudom]

PSoft

Részemről nincs harag... [#wave]
De csak...ismételni tudom magam.

IdézSzánalmas vagy, csak nevetni, vagy inkább csak mosolyogni tudok rajtad.
[#nyes]

PSoft

Semmi baj nincs, csak...beszélgetünk ezen a szép vasárnap délelőttön!

PSoft

Erre, van elképzelésed?
[#t9p25497#]