Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

dezso74

Sziasztok!

BIGTREETECH SKR PRO V 1.1-ES alaplapot konfigurálok, fordításkor már csak egy hibaüzenet van:

collect2: error: ld returned 1 exit status *** [.pio/build/BIGTREE_SKR_PRO/firmware.elf] Error 1

Valaki találkozott már ilyen hibával?
Mi rá a megoldás?

b3z8sc7t3

Sziasztok !

Flexibilis filamentet vennék UM2+ típusú nyomtatóhoz.
Átmérő 2,85 mm.

Tud valaki segíteni ebben ?

köszönöm

vjanos

Itt írnak egy konfig fájlt amit módosítani kell

"platformio.ini"-ben a 650. sor körül ez legyen a platform_packages:
platform_packages = framework-arduinoststm32@3.10700.191028

laaci

560. sorban - ott van a BIGTREE_SKR_PRO board leírása - ez áll:
platform_packages = framework-arduinoststm32@>=3.10700.191028
Gond nélkül fordult, miután töröltem mindent és újrakezdem tiszta fejjel, és csak azt mahináltam amire nekem szükségem volt.

xsugix

Nézte. De postával kijönne belőle majd 3 szett... Vannak jó áron dolgaik, de ezek pont nem azok. [#vigyor]

000000000

"nem szeretnék várni egy újabb hónapot"

Ezt írta, így hiába olcsóbb a kínai, nem jó neki a hosszú várakozási idő miatt. Az pedig már egy elég régi mondás, hogy "az idő pénz."

motion

Köszi Tibor,

Gondoltam megkérdezem itt, mielőtt valamelyik hazai kereskedőtől vennék...sokan vannak akik folyamatosan fejlesztgetnek, átállnak más típusra stb.

xsugix

"nem szeretnék várni egy hónapot" = ha mód van rá, vesz egyet valakitől, akár használtan. De ha nem lesz, akkor kivárja..
Ha ezt írta volna: Nem akarok/tudok várni egy hónapot, akkor mondjuk helyén való lenne az állításod.
Másik dolog, hogy ismerem annyira Motion-t, hogy az van, amit én írtam. [#kacsint]
Szóval ha nem lesz jelentkező, akkor hétfőn kínából rendel. Ennyi. Caxtool meg drága, annyit nem ér az idő. Mellette ültem, mikor nézte..

8v6sh6t3c

Sziasztok!

Zártszelvény dugót nyomtatott már valaki? Kb. 10 darabról lenne szó, különböző méretekben.

keri

Venni egyszerűbbnek tűnik számomra.

8v6sh6t3c

Igen, tudom, de a hétvégén van időm ilyen apróságokra, azért érdeklődöm.

2f428kduf

Két egyforma darabot nyomtatok, egymás mellett (50x35x10mm), az egyik kezd elválni az asztaltól. Mit tegyek? Legyen melegebb az asztal, most 50 fokos.

morvfer7

Ha felválik, akkor már deformálódik is, ilyenkor én időben megszakítom a nyomtatást és egy újat indítok.
Ha csak sima üveglapra nyomtatsz, akkor ezzel a stifttel bekenve nagyot javul a tapadás.

PSoft

Ha engedi a szeletelő, az első réteget a jobb tapadást elősegítendő, nyomtasd magasabb hőfokon.
Az első rétegnél ne menjen a tárgyhűtés ventillá
tora sem.(ha van)?
Az asztal hőfokán is emelhetsz.(55-60°C)

szf

Én szoktam, még olyat is ami kereskedelmi forgalomba kapható. Gyere át hozd a terveket már melegítem is a gépet....