Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

dezso74

Szia!

Én is azt próbáltam, de már csak két hiba maradt. :-)

szf

mire van beállítva a serial port?

dezso74

Szia!
Ez a része már megvan.

Már csak az extrúder és a nozzle okoz gondot.

#define SERIAL_PORT -1

/**
 * Select a secondary serial port on the board to use for communication with the host.
 * This allows the connection of wireless adapters (for instance) to non-default port pins.
 * Serial port -1 is the USB emulated serial port, if available.
 *
 * :[-1, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7]
 */
 //#define SERIAL_PORT_2 -1

szf

dual e(iksz)truder lesz?   (nem írja az ikszet)
egy nozzlival?

laaci

Az elsődleges, és a másodlagos Serial Port nem lehet ugyan az.
Nekem ez van benne eredetileg:
#define SERIAL_PORT -1

/**
 * Select a secondary serial port on the board to use for communication with the host.
 * This allows the connection of wireless adapters (for instance) to non-default port pins.
 * Serial port -1 is the USB emulated serial port, if available.
 *
 * :[-1, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7]
 */
#define SERIAL_PORT_2 1

dezso74

Az egyik hiba.

#error "[XYZ]_PROBE_OFFSET_FROM_EXTRUDER is now NOZZLE_TO_PROBE_OFFSET. Please update your configuration."

A másik hiba.

#error "Z_MIN_PROBE_REPEATABILITY_TEST requires a probe: FIX_MOUNTED_PROBE, NOZZLE_AS_PROBE, BLTOUCH, SOLENOID_PROBE, Z_PROBE_ALLEN_KEY, Z_PROBE_SLED, or Z Servo."

Már csak ezek vannak.

zip0ji0se

Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy a motor vezérlő közösítőt pontosan, hogy kell keresni. Jó pár hete valaki rakott fel róla valamit, de nem találom. Vissza néztem novemberig,de semmi.
Kevésnek bizonyult az SKR V1.3 5 vezérlője. Mint kiderült nem szereti a párhuzamos motor kötést, így az egyik extruder elveszett.[#conf][#conf]

szf

Arra gondolsz amit a kifejti a step dir jeleket?

szf

zip0ji0se

Fogalmam sincs. Valaki hasonlóba futott bele anno és annak ajánlották azt a valamit.

Más:
Egy videó, hogy hasznos vagy nem bárhol is alkalmazzák a 3d nyomit. Mikor én tanultam a szakmát, akkor ilyen még nem volt, pedig jó lett volna párszor így vissza gondolva.

PSoft

szf

Ez ugyanaz amit fényképeztem.

PSoft

Tudom, de Ő igazából a postot kereste, hogy hol is volt téma.[#kacsint]

PSoft

IdézMeg tudja mondani valaki, hogy a motor vezérlő közösítőt pontosan, hogy kell keresni.

Te csak...fotót mutattál róla.[#vigyor2]

zip0ji0se

Valami olyasmire ami egy motorvezérlő helyről megosztja duálba  és így felszabadul a pluszban elfoglalt hely. Van egyáltalán ilyen, vagy rosszul emlékszem. Ugye most 5 hely van, de 6 kéne mint kiderült.