Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Szerintem nem a pénzről van szó, hanem a hozzáállás ami bicskanyitogató.
;Hiba persze bárkinek a termékében lehet, de aki ad magára az a termék garanciális hibája esetén, főleg ha jogos, akkor nem szokás szállítási költséget felszámolni a cserére, különösen, akkor nem ha egy potenciális dealerünkről van szó, és végkép nem, ha a konkurenciáról, mert ezzel fogást találhat rajtunk, ahogy talált is.
;
;Na meg ha már 3000HUF nem sok pénz, akkor az eladónak se legyen az, ha már ő hibázott.

VighLajos

Nem jókor kérdeztem az árát...[#falbav]
;Nem az eladó-vásárló minősítése miatt kérdeztem, hanem csak mint alapanyagot, amit újból nem lehet felhasználni, hacsak nem rendelkezik egy extruderrel az ember.
;

VighLajos

No, itt már van ár: 5-6ezer Ft/kg.
;Csak hogy valahová be tudjam lőni...
;

3vv2btrhv

http://cdn.3dprintingindustry.com/wp-content/uploads/2014/03/StethIO-stethoscope-stratoscientific-iphone-700x320.jpg&" border=0>;
;Szívritmus érzékelő telefonból , meg egy nyomtató használatával .

KBalázs

Ha egy forgalmazó minősít egy másikat, az nekem mindig kicsit &"szagos&". Szerintem a vásárló minősítse a boltot, ne a konkurens. (Kb. ez olyan mint a politikában a sárdobálás: &"Ha nem tudok jobb lenni mint a másik, akkor járassuk le, ezáltal mégis én látszok a jobbnak&".)
;Ami miatt felháborodtam többek közt az még HE fórumról való. Csak azért beregisztrál (pár napja, de már kimoderálták, nem csak nekem tűnt fel) hogy a legelső hozzászólásával lefikázza a konkurens HERZ-t (aki olcsóbban adja amit ad, és nem gerilla-marketingel itt, így reagálni sem tud).

NickE

7620Ft/kg volt a bolti ára + szállítás, én 6000/kg árban eladnám.

ih7fm6t23

Igazad van abban, hogy nekem nem kéne minősítenem, de mégis rossz tapasztalatom volt velük. Az szerinted korrektebb lett volna (akár itt, akár a HE fórumon), hogy beregisztrálok magánemberként? Magánemberként is ugyanez lett volna a helyzet. És igen, bizony nem mindenki engedheti meg magának, hogy akár forgalmazóként csak egyedül egy munkája legyen. 3D nyomtató forgalmazóként nekem van &"rendes&" állásom is, mert egyelőre még nem pörög annyira az üzlet, hogy csak a nyomtatók eladásából meg tudjunk élni, persze nyílván ez lenne az ideális. És valóban, ahogy keri is írta, nekem inkább a hozzáállással volt bajom, meg azzal, hogy az illető nem is vette a fáradáságot a blog oldal elolvasására, hanem azonnal ügyvéddel fenyegetőzött. Persze lehet, hogy csak rossz napja volt, ezt fenntartom, de ettől még nem volt valami korrekt a hozzáállás szerintem. Ha gondolod szívesen elküldöm privátban az egész levelelést, hogy meg tudd ítélni, én voltam-e túlságosan erőszakos. :)
;
;És amúgy igaz, ők tényleg olcsóbban adják és én örültem volna a legjobban, ha sikerül egy magyar beszállítót találni a szálakra, mert kínából rendelve egyrészt több a postaköltség, másrészt elég sokáig tart, amíg ténylegesen megérkezik a rendelés.
;
;

B.Zoltán

Nem bírom megállni, hogy ne írjak pár sort én is.
;
;Most volt egy esetünk egy kínai eladóval (eBay), IDE-USB átalakítót vettünk, működött egy ideig, majd elkezdett bizonytalankodni, belenéztünk, kiderült, hogy forrasztási hibás volt, meg lett javítva, majd megírtuk neki, hogy rossz volt a termék, de sikerült megjavítani, így nem fogjuk lepontozni. Ennek ellenére felajánlotta, hogy küld másikat, vagy visszatéríti az árát. Megírtuk, hogy 2 dollár elfogadunk javítási költségként (az egész átalakító nem volt 4 dollár sem, de egy szavunkba került volna, és kifizeti az egészet).
;A pénz nagyon hamar itt is volt.
;Hasonló hozzáállást szeretnék érezni a magyar eladóktól is.
;
;Most nekünk is volt egy esetünk.  
;Egy könyvbe beragasztott CD-t nem lehetett olvasni. Kértük, hogy küldje vissza a vevő, hogy utánanézzünk a problémának.
;A nyomda úgy ragasztotta be a CD-t a könyvbe, hogy átment a ragasztó a papírtasakon keresztül a CD hátuljára, és összekente a CD-t.
;
;Nem mi hibáztunk, ennek ellenére megkapta a vevő a régi CD-t letisztítva, kapott +1 újat, ingyen visszaküldtük és térítettük az ő postaköltségét is. A hölgy természetesen nagyon elégedett volt a korrekt hozzáállásunkkal.
;
;Van egy fontos szabály. A vevőnek mindig igaza van, ha el akarsz adni, és hosszútávon gondolkodsz.
;
;Én is megbizonytalanodtam ezek után, hogy onnét veszek 3D nyomtatószálat. Akkor inkább angliából rendelek 7800 Ft-ért postaköltséggel együtt, mert ott sem tudok reklamálni, ahogy itt sem. De legalább le tudom pontozni az eBayon keresztül, és így nagyobb esélyem van, hogy kártérítést is kapok probléma esetén!

keri

Ilyesmit eddig is tudta a telefonom egy sima app-al, és meglepően pontosan.
;Rá kell tenni az ujjamat a kamerára és a vakuval bevilágítja, a vér áramlásától függ a reflektált fényerő.
;
;De orvosi szempontból azért még mindig egy EKG a használható.

3vv2btrhv

A digitalizálási topikba feltettem egy munkámat . Akit érdekel a nyomtatása az irjon :
;hunka.tibor51@gmail.com  cimre .Csak egy kérésem van , szeretnék 1DB referenciát kapni , hogy újból bedigitalizálhassam . Ez magát az eljárást dokumentálná , meg a nyomtató pontosságát is lehetne mérni így  . Volt már megrendelésem ebben a témában ( nyomtató hitelesítés )

3vv2btrhv

Nézz egy kicsit magadba , ígértél nekem már kétszer egy nyomtatást , mai napig nem kaptam meg .Gondolod hogy ez javít a megítélésedben ??  
;Nem piszkálási szándékból írom , csak felhívom a figyelmedet erre az apróságra .

KBalázs

Ha magánemberként írod mindezt az korrektebb lett volna, mert nem ad marketing mellékízt. Én segítőkészen és pozitívan próbálok mindenhez, mindenkihez hozzáállni mindaddig, ameddig ennek az ellenkezőjére nincs okom. Bizonyára ezért ritkábban ér csalódás, vagy azon könnyebben túlteszem magam.
;A levelezésed, inkább elhiszem látatlanba.
;Ma ismét Robin Hoodot ettem reggelire, ezért reagáltam rá úgy ahogy. Bocs ha kicsit személyes volt.