Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Egyébként igen, van hozzá minden, lazán össze lehet rakni, meg kinyomtatni a mechanikát a hagyományos nyomtatóval [#vigyor]

000000000

5.5" a tied is?

Jordan Gabor

Azt hittem ettől csak az Anet board szenved. Mondjuk nekem azzal sem volt gondom, ráadásul 12V-on. Megnézem a boardot amikor megjön. Ha kell, bekötök mosfet modult.

Kösz,
JG

Jordan Gabor

Valami bizti mindenképpen kell, különösen mivel combos tápokat használok. Az Anet-el kapott tápot sem mertem felhasználni, szerintem az nagyon ki van élezve. Ami van, a 12V-os táp pl. bontott szerver táp, 30A terhelést folyamatosan bírja.
Viszont én asszem sima 5x20 biztiket teszek, 24V mellett az az asztalhoz is elég kell legyen.
ÜDV JG

000000000

5v...3.3v nincs biztositék ha itt zárlat csinálsz nagy kár lehet okozni usb is ezen van pl...[#kacsint]

B.Zoltán

Ezek a PTC biztosítékok zárlatnál nem sokkal lassabbak, mint egy olvadó bizti?

keri

Azt hiszem igen.

PSoft

A "B" verzió...jól hangzik![#eljen]
Látok benne kihívást, ha úgy alakulna...én is "belevágnék" egy építkezésbe.[#kacsint]

pagabee

Egy ilyet nyomtattam: https://www.thingiverse.com/thing:12208
Anyaga: Spectrum transparent red PETG

szf

No akkor rajta! Megyek azt figyelem.

000000000

lomha álapotu de van belöle pl 40mA étékü is de az értéket párhuzamosan is füzhetö az egyen értékek ha nagyobb áramra kell 10A felet mert van max határa az értéknek gyártásnál..[#kacsint].
Nem kell cserélgetni és megbizható!

000000000

cy3rt06r

Tisztelt 3D nyomtatásban járatos Fórumtársak !

Kérdésem , hogy használt-e valaki vagy van-e  az alábbi képeken látható rezgéscsillapítókkal tapasztalata? Simítaná a nyomtatott felületet ?
Két nyomtatóm van 1- Wanhao i3 mini ami az eredeti beállitásokkal is sima felületet ad,a másiknál Wanhao i3 a Curában levettem a "layer accelerationt " 100-500 mm/sec2 a "jerk Control" 20 mm/sec sebesség :50 valamit javított ,de nem éri el azt a símaságot.

A választ előre is köszönöm:

Madocsai Attila

cy3rt06r

Wanhao i3 mini-vel

cy3rt06r

Wanhao i3 nagy