Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Probára rendeltem 0.6 fuv ép az ilyen idös gépidő ellen nagy nyomaton már természetes ..

000000000

Köszi megnézem..

zip0ji0se

Ahhoz kéne bauxit is!

zip0ji0se

A lényeget nem rakta be valamiért.
Nekem van egy plussz 6x350x450 szálcsiszólt fóliázva. Eladni nem akarom, de ekkora pcb-s fűtőágy jöhet helyette.
A posta 1000-2000 Ft közt van ha érdekell.

000000000

NickE

wt8g4i4

Végre kb 1 éves programozás után elindult ez a fos :D Mikor agyvérzést kaptam félre tettem :D Illetve bemutatom az első nyomtatást "KóC" elvtársat. MKS Sbase V1,3 lap, hozzá az érintős 3,2 kijelző marlin alapokon. Pár apróságot be kell állítani de jó lesz :D

Működik a 230 V-os asztalfűtés is  +/- 1 fok ingadozással.

0 pont megadások vannak vissza még a marlinban, mert most ott a 0 ahol bekapcsolom a gépet.

xhadp99yn

Szia ha jól tudom erre vannak a végálás kapcsolók és a home ba állás

xmkwac9

Van kb. 10-féle alumínium az alucut oldalán, melyik jó szerinted asztalnak?
Azt hittem az alumínium vágat kalkulátor az árat számolja ki, de csak a tömeget.

wt8g4i4

Igen, tegnap meg is találtam őket "elvileg", de még rá kell jönnöm melyik kell nekem a sok 0 pont beállítás közül. Majd be kell lőni hozzá a végállás kapcsolókat is.

wt8g4i4

Cree én tegnap tesztelgettem 5 mm vastag alulapom van üveg nélkül. Élvonalzóval mérve nem volt torzulás 50-60 fokos asztalnál. Alulap mérete 370*370*5 alatta egy 600W 230V-os szilikon fűtés. Jövőhéten rakok rá egy digit mérőórát és szintezés miatt úgy is végigmérem hidegen és melegen is. Ha megvan akkor tudok számszerű deformációt is írni.

000000000

Ez hasznos lesz nagyon a számomra!
köszönöm!

vjanos

Bármelyik jó lehet :)

Egyszer épült egy nagy gép 520x520-as asztallal, arra ilyent vettünk: EN AW 5083 – öntött, kétoldalt síkba mart, védőfóliás

000000000

almg3 hövezetői tényező még nem rontja el az ötvözet és ezt még lézerel is tudják vágni...
De a árajánlatot küldj nekik mit szeretnél ez a min de nem sietik el ...[#rolleyes]

wt8g4i4

24°C és 60°C fokos asztal értékei jók lesznek ?