Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Értem!
350x350mm LV5mm alu lemezt fütene ami szigetelt alutol (szenvics felépités) igy össze szoritva csavaros kötésben...

PSoft

Mozgó asztalos a gép?

000000000

Mozog de fügölegesen (orsos) ha a tul sulyra gondolsz itt nem számit mind nálatok viszintes mozgásnál[#kacsint]!
vagy mire gondoltál?

PSoft

Igen, arra gondoltam.

000000000

Alulapos asztalod van?
ha igen hogy deformálódik a sokja melegítéskor (sik) pontosság vagy ha van valakinek mire számoljak vagy érdemes megfejelni egy üveg lappal és kész...

000000000

Ez hányadik órád (függösékből)?[#eljen]
Most nézem 5 ös fordítót 2 es...[#nemtudom]

PSoft

Nincs alu lap.

PCB fűtésem van.
A PCB felett közvetlenül, most éppen a gyári 3 mm-es üveglap, a PCB alatt ragasztva, 3 mm-es parafa hőszigetelésnek.
Négy csipesz fogja az üveget a PCB-re, ugyanúgy, mint ezen a képen.

Sokáig vastag, 6 mm-es tükörlap volt a PCB-n, nemrég cseréltem vissza az eredeti hármas üveglapra.

A tükör faxa egyenes volt, de...nehéz a mozgó asztalhoz.
Ami most fent van hármas üveglap, kicsit "teknős", de...lehet vele együtt élni.[#kacsint]

000000000

Értem... most nekem is hasonló van de mérete kicsi lett 21x21cm most jöttek a nagyobb terítékes nyomatok igénye igy lesz az asztal csere szeletelés nem midig jó megoldás [#rolleyes]...

szf

[#nemtudom]50db?

szf

Keresek olyan személyt aki tud nyomtatni 350mm*150mm*50mm-es tárgyat. PLA vagy PETG

000000000

Én tudnék!
Dehát nincs asztalnak való alulemezem sem !
Nyilván timföld elfogyot![#eplus2]

s7manbs8

Én tudok, de csak akkor, ha építek egy nagyobb nyomtatót. :)

Amúgy mi lenne a nyomtatvány ?

Ha lehet nyomtatni 2mm-es furatú fejjel, még el is készülne egy akkor a méretű nyomat. :)

s7manbs8

Pár nap alatt ...

szf

Egy doboz forma lenne.
Nekem 63h ír, 0,12-vel.

Teljesen normális adatok.

vjanos

alucut.hu -n tudsz rendelni gyárilag kétoldalon síkbamart, fóliás lemezt méretre.
Az fasza asztalnak, sík, nem vetemedik...
Kb egy 10-es volt pár éve egy ekkora darab, postázzák is.